DON_CHEFO Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Umoriavash li se dostata4no? Не и физическа умора. Последно време прекарвам бая време на компа, за да пиша една курсова..... Последната седмица беше най-опасна. Ставам преди алармата, а за последните 48 часа съм спал едва 10. Искам, а не мога да спя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Не мога да спя. . Понеделник съм на лекар по тоя случай. Започна да става опасно. Не пия или пък пия да кажем 200 грама ракия - а спя максимум по 5 часа. Не мога да се наспивам. Не знам защо. Странно ми се вижда Имам абсолютно същия проблем от няколко седмици. Заспивам в 2 и ставам в 7-7:30, wtf. Ако ти се спи и просто не можеш да заспиш, иди на лекар да ти изпишат приспивателни. А аз очевидно ще трябва да намаля кафето, което си е повод за оплакване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Prepora4vam i na 2-ma vi po4ivka nqkade v Balkana! Ama palen relax. Prispivatelnite ne sa resheniem, a naprotiv - po-zle stava s tqh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Prepora4vam i na 2-ma vi po4ivka nqkade v Balkana! Ama palen relax. Prispivatelnite ne sa resheniem, a naprotiv - po-zle stava s tqh! И аз не искам да ги пия....... Ще видим кво ще стане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 Намали кафетата и определено хапчетата не са решение . Един балкан няма да е зле . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Не ми се ходи на работа, искам да съм си до моето гуш и цун... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Ednata mi baba pochina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мойте съболезнования... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мойте също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 "Искам пък да ви се оплача", schupi mi se nokyta!!! sheguvam se. Ne, ne e tova. Nqma i da se oplakvam, zashtoto "Neshtata sa takiva, kakvito sam si gi napravish", citat na edna moq lubima priqtelka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Усещам че в скоро време ще се оплачеш и от някой модератор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Уморен съм - път, изпит, нерви.. Поне видях на какво прилича Свищов и "тих бял Дунав" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Усещам че в скоро време ще се оплачеш и от някой модератор.Бухаха, да не си посмял! Остави, нека и Галчето си поеме глътка въздух, нека някоя друга звезда поеме малко damage. Че ме е шубе вече Йозо да не дойде в София да ме гази с рендето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 (edited) Странно е как някак си е леко циничен факта, че различните оплаквания на хората в една и съща тема няма как да бъдат степенувани по важност. И е твърде възможно да има две учудващо контрастни едно след друго. Edited April 19, 2008 by deflax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 всичко си е ебало мамата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Бухаха, да не си посмял! Остави, нека и Галчето си поеме глътка въздух, нека някоя друга звезда поеме малко damage. Че ме е шубе вече Йозо да не дойде в София да ме гази с рендето Няма страшно, то Рендето така и така не може да стигне до София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 всичко си е ебало мамата И бащата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) Няма страшно, то Рендето така и така не може да стигне до София тотален офффф: jozo says: То Рендето до Брюксел стига с износен съединител той за София ми говори.Смеххх................. Edited April 20, 2008 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 То на приказки може и до Аляска да стигне. Ако го карам аз няма да стигне, вервай ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 От три дни само чета форума и не смогвам да прочета Иде ми да ревна - свършиха парите в най-важния момент Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 От три дни само чета форума и не смогвам да прочета Иде ми да ревна - свършиха парите в най-важния момент Мдаа, те все така правят - свършват винаги в най - важният момент ! И колкото и да са, все не стигат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 тотален офффф: jozo says: То Рендето до Брюксел стига с износен съединител той за София ми говори.Смеххх................. Той jozo ако трябва ще го бута, ама ще го закара до Брюксел за едната чест Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Естествено, и аз ще помагам, а и двамата сме си якички Меко казано! И до Отава ще стигнем ако трябва да си защитим честта или тази на Рендето (само да спомена, че и у нас има едно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 (edited) Искам да се оплача, че ми изтриха поста отговор на този за Рендето......Поне моля този модератор който се постара да вземе да изтрие и мнението на Килеринчо не само моят отговор на неговият пост!!!! Както бях написал баща ми с износен съединител го закара до Брюксел колкото и на някой да им се вижда невероятно. Edited April 22, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Баси смотаното-разболях се от шарка.Сега си мера темп-а 38С и имам 7 пъпки като мехури(сигурно е Варицела) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts