chasti Posted November 6 Share Posted November 6 Максималните 15 дена за доставка на поръчката ми от Виденов станаха едностранно на 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 6 Share Posted November 6 Ако е онлайн по закон са длъжни да ти я доставят за 14 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 6 Share Posted November 6 1 hour ago, mIRCata said: Ако е онлайн по закон са длъжни да ти я доставят за 14 дена. 30 дни 1 hour ago, chasti said: Максималните 15 дена за доставка на поръчката ми от Виденов станаха едностранно на 18 Позови се на Общите условия и искай обезщетение: В случай на забавена доставка от страна на "Търговците" е предвидена неустойка в полза на Потребителя в размер на 0,1 % за всеки просрочен ден след посочения краен срок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted November 6 Share Posted November 6 Как да не им звънна за два лева "Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки е посочен под всеки артикул, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 6 Share Posted November 6 След като си наясно, че не са в нарушение, каква беше целта на поста ти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted November 6 Share Posted November 6 Да си чатя с теб най-вече <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 7 Share Posted November 7 Топ три причини за влизане в Булфорум напоследък: 3) Да прегледам новите коментари: 1%; 2) Търсих нещо за някаква копченатискаческа уйня и гугъл ме доведе: 2%; 3) Да видя има ли нова проция диалог между части и пламени: 97%; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted November 9 Share Posted November 9 On 11/6/2024 at 7:42 PM, plameni said: След като си наясно, че не са в нарушение, каква беше целта на поста ти? Елементарно Уотсън - той иска да има повече страници в Интернет с линк към на Пеевски кочинката. Не му ли виждаш подписа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 9 Share Posted November 9 2 hours ago, dubo said: Елементарно Уотсън - той иска да има повече страници в Интернет с линк към на Пеевски кочинката. Не му ли виждаш подписа? Не ги разбирам тия работи. Знам, че фурнаджийската лопата има само две страни, а то... ...беше сайта на герп, беше сайта на ПП, а сега нн... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted November 9 Share Posted November 9 1 hour ago, plameni said: Не ги разбирам тия работи. Знам, че фурнаджийската лопата има само две страни, а то... ...беше сайта на герп, беше сайта на ПП, а сега нн... Най-вероятно "който плаща, той..." Затова и този субект влиза постоянно в спорове - за да има повече постове. Съответно повече страници с препратка към "Който плаща". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 11 Share Posted November 11 Баси, кой дявол ме накара да ъпгрейдна геймърската машина от Вирус 10 на Вирус 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 11 Share Posted November 11 (edited) 3 hours ago, Godfather said: Баси, кой дявол ме накара да ъпгрейдна геймърската машина от Вирус 10 на Вирус 11. от някакво време насам съм с 11 ката. Тия дни сериозно се замислих какво ще ми струва да затрия всичко и да инсталирам 10-ката пак Edited November 11 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11 Share Posted November 11 Никакви проблеми съм нямал аз. Доста по-добре се държи от 10-тката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11 Share Posted November 11 (edited) Аз лично мисля да изчакам 32-ката. Или което число, йероглиф, гръцко божество или аромат решат да носи името на следващия Windows. Едит: 21 minutes ago, netrootbg said: Така и не се научихте, че Windows се ползва през една версия... Това имах предвид Edited November 11 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 11 Share Posted November 11 Така и не се научихте, че Windows се ползва през една версия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts