artilerist Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Очертава ми се трета поредна вечер без да спя. И започва да ме боли и глава, абе направо ужас. Но като не ми се спи изобщо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 (edited) Очертава ми се трета поредна вечер без да спя. И на мен. Няма значение, понякога има по-важни неща от съня... Например любовта... А за оплакване - кuпих си кутия Parlament на скромната цена от 7 лв. За 4 кутии можех да изпуша една Cohiba... Edited April 6, 2008 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Мамка му... пак ми се припуши... Все по-рядки са "кризите", ама в момента ме е налегнала такава... /me се пресяга към дъвките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 катастрофа. за щастие нищо сериозно, но пак си е кофти. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЖЕНИТЕ ПО ПЪТЯ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Мамка му... пак ми се припуши... Все по-рядки са "кризите", ама в момента ме е налегнала такава.../me се пресяга към дъвките. ето ти нещо за четене... http://en.wikipedia.org/wiki/Lung_cancer Ще премине по-леко кризата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Пък тука има сняг вънка... идиотско време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 4 дена рисувах 1 плакат и най-накрая ме бутнаха и всичко мамата си е*а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Опасностите и рисковете на вършене на каквото и да е в не-компютърна среда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Galya says : Даваха хубаво време днес, излязох с летни чехли и една тънка ризка, със слънчеви очила... А то вали, да го ... и времето на*срано... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 (edited) Опасностите и рисковете на вършене на каквото и да е в не-компютърна среда Ох, а за хората, които не натискат през 20 секунди "Ctrl+S", какво ще кажеш? Edited April 11, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 А за тези, които го натискат прекалено често? Трил съм си доста пъти пасажи. В един огромен текст, маркирам да видя колко съм превел в последния час, давам принт ПРИВЮ, но после някакси натискам Space, затривам текста и гордо траквам едно Ctrl-S. Айдеее! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 После Ctrl+Z не иска ли да работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 С4упих си ръката ! сега целия април 4е и малко от май-гипс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Аз пък разтегнах връзки на крака и ся яко лежане вкъщи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Днес се набутах с една кутия скъпи цигари, които даже и не ми харесват.... Отидох да взема един кашон "Виктори" и гледам на витринката няк'ва интересна кутия и реших да ги пробвам как са. Взимам "Виктори"-то, взимам кутията, плащам без да смятам много и тръгнах...по пътя все пак ми се стори, че онази ми взе повече, отколкото трябваше, ама вече бях стигнал до нас и не ми се връщаше. У нас вече разгледах кутийката, която се оказа с цена 10 лв...не че нещо...ама марката даже и не ми допадна по аромат. Колеги пушачи - пушете си "Виктори", а най-добре ги спрете изобщо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Цял месец интернета ми беше някъде на кафе (поне ми казаха да не го плащам заради проблемите) и започнаха изграждане на нова трасе за да не се претоварва мрежата или с няколко думи щеше да се оправи скоро . Ама проблемите пак си ги има , скоростта е каквато трябва да бъде , когато е на ред всичко , но когато започне да се претоварва всичко става почти както преди . Еми по-добре да си мина на предишният доставчик ... поне можеше да се прави нещо с интернета като се скапваше . п.п. Щели да го оправят и да не се махам , мен не ме интересува дали са свестни хора много ама си искам качеството за което плащам всеки месец за нищо обаче . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Понякакъв странен начин ми изчезнаха повече от половината линкове в Буукмарк Тулбара на Мозила Някои от тях бяха доста ценни и не помня даже и започващата буква. Тая мозила...циганин да я клеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 (edited) Излизам да вадя колата от вкъщи и що да видя.На съседният парцел строят кооперация и цялата ми дясна страна на Рендето опръскана с вар Леле колко майни им теглих на тея мAстори днес ........ Edited April 16, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Минах през място дето ми върна доста спомени... и ся ми е тъпо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Ne stiga 4e Driverite za Sound Card-tata mi se precakaha i nqmam saotvetno zvuk i trqbva da preinstaliram Windows, ami na vsi4oto otgore, bez da iskam si iztrih Half Life 2 sas save do tam, do kadeto sam stignal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Нищо, свързано с компютри, не боли толкова, колкото да си затриеш сейв на игра. като сменях пц-то си загубих 25-26 lvl Норд на Мороуинд. Болката, БОЛКАТА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 А формат на цял партишън? И то този, на който си бях складирал цялата колекция от риплеи на брууд, сред които бисери - победи над някои от "величията" в Headoff, същевременно множество култови игри с различни приятели през годините. Риплей мегапак с SlayerS_`BoxeR`, Hasudrone, Yellow, Ra, Grrr, Fisheye и други brood легенди... Да не говорим за колекцията ми single player герои на Diablo, също така една сериозна колекция от уникални голове на FIFA 2002, сейвовете на Fallout2, Arcanum, както и още доста от различни D&D игри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Те затва хората са направили и-мейли с чекмеджета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Не мога да спя. . Понеделник съм на лекар по тоя случай. Започна да става опасно. Не пия или пък пия да кажем 200 грама ракия - а спя максимум по 5 часа. Не мога да се наспивам. Не знам защо. Странно ми се вижда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Umoriavash li se dostata4no? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts