DON_CHEFO Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) За първи път съм адски бесен или на телефона, или на новия Андроид 13. На 1 месец one plus 10pro и като лизгам пръста в горната част на екрана - падащато меню (notification drawer е изписано) - не пада. Трябва да заключа телефона и да го отключа и тогава тръгва. Пробвах с някви кешове да чистя и ресети и не помага. Псувах шибаните индийци от съпорта и съм на косъм да го изшия в стената.... Ама пусто много хубав червен калъф имам и ще ме е яд. Някаква идея или да плюнча пръста и в гъза и нов телефон. Edited January 15, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 15 hours ago, Mockingbird said: Yes, up to date. имам един Totolink за продажба, ако те интересува. Един приятел ми даде ъкаунт за HBO Max и Disney+ М Н О Г О Р А З О Ч А Р О В А Щ О Дисни нямат български по никакъв параграф, въпреки че когато го пуснаха в България, рекламите му бяха заляли интернет и телевизия. ХБО Макс тук там имат БГ Аудио, субтитри имат, ама видеотеката им е с филми, които не си заслужават месечната такса. Не съм гледал списъците със сериали. Добре, че не дадох пари за тая шитня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Що бе, HBO MAX за 4 кинта на месец си струва... Има какво да се гледа.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 В HBO Max аз намирам много качествено съдържание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Скролнах набързо, но ми се видяха стари филми. И повечето съм ги гледал. обаче на Дисни качеството е…. извинявам се за израза, ама няма по-подходящ - да си ебе майката. С удоволствие ще плащам за такова съдържание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Съдържанието, което не е оригинално или собственост на студиото, на всичките приложения за нищо не става. Разни филми, които се въртят и по телевизията. На оригинално съдържание обаче, HBO имат много добри продукции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Само ме разбрах що ликвидираха Hbo North и премахнаха и спряха Beforegners Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Аз пък от моето ХБО не мога да се оплача.... Така или иначе ми е на аванта от оператора. Има си доста читави филми, както и такива, които колкото и да ги гледам, все им се кефя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Икзакли… екстра си е. Аз вече втора година го гледам фрии. Има си достатъчно прилично съдържание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 On 1/16/2023 at 7:17 PM, mIRCata said: Само ме разбрах що ликвидираха Hbo North и премахнаха и спряха Beforegners Тва па кво е?!? Аз имам 3 HBO канала - нека ми е зле. В тоя ред на мисли THE LAST OF US започва обещаващо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 И аз имам HBO всичките канали и някакво HBO On Demand ама рядко го гледам. Да живее замунда. Платих и разгледах SkyShowtime - имат субтитри на български, въпреки че приложението все още не е 100% преведено. Примерно бутона за изход или "Български" в менюто за избор на субтитри са на.... предполагам сръбски. Но съдържанието е бозава работа - има 15-20 филма от 2022, стари класики, сериали за пълнеж и филми за пълнеж.... Разочароващо. Отне ми около 5 минути да си взема парите обратно, съпорта работи от 11 до 23:00, макар да използвам автоматичен превод, се разбрахме много добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 hour ago, RaptoR said: Тва па кво е?!? Аз имам 3 HBO канала - нека ми е зле. В тоя ред на мисли THE LAST OF US започва обещаващо HBO Nordic. Някакво подразделение, което правеха филми в северните държави. Европейски неща. И имаха един сериал Beforeigners , Галин ми каза за него - с малко фантастични елементи, беше готин като идея и поне първите 2 сезона за мен бяха добри. Обаче странно за мен, не само ги затвориха, но и махнаха съдържанието им, а са си техни неща. Днес например установих, че са премахнали и Western World. Който пак си беше техен. Последния сезон не го изгледах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Уест уърълд го спряха като продукция. Не знайно защо. А беше наистина як сериал. А за мигрантите ме е яд много! Няма никога да забравя как онази мацка, полицайката (дето се оказа, че все пак е от нашето време) скубеше мъх и си го тъпчеше в гащите вместо дамска превръзка. Защото жените от нейното племе правели така.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Уест уърлд свърши тъпо…ако изобщо можем да кажем, че свърши някак… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Уест уърълд не свърши никак. просто спряха снимането му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Ама го и махнаха. Одеве го търсих, няма го. А Истинска кръв и Игра на тронове седят. Аз това не разбирам защо се случва - премахват собствено съдържание. За на Марвел филмите разбирам. Дисни си ги дръпнаха на тяхната платформа, логично е. Но да махаш собствени продукции, все едно хардовете са свършили.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 3 hours ago, mIRCata said: Ама го и махнаха. Одеве го търсих, няма го. А Истинска кръв и Игра на тронове седят. Аз това не разбирам защо се случва - премахват собствено съдържание. За на Марвел филмите разбирам. Дисни си ги дръпнаха на тяхната платформа, логично е. Но да махаш собствени продукции, все едно хардовете са свършили.. Финансови игрички на шефчето на Discovery, които в момента се сливат с Warner, които от своя страна притежават HBO. Тъй като Westworld е скъпа продукция със известни артисти, но без достатъчно голям рейтинг, са им дръпнали шалтера и ги махнаха от платформата, за да не трябва да им плащат royalties. Това, за да може някоя екселска таблица с финансови резултати да излезе, нали. Същото се случи и с Raised by Wolves. Добре че, за сега, не са успяли да резнат The Last of Us. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Е те го пуснаха оня ден, кво да му режат баси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Бахти.... И Отгледани от вълци ли, бе... Скоро не съм ровил, че като изгледах всичките серии ги бях оставил намира. Докато не излезнат още няколко. Същата работа беше и със Западен свят. Ако не бях прочел някъде, че са му дръпнали шалтера, щях да остана супер неприятно изненадан, когато го потърся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Тия съсипват всичко и навсякъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 После обясняват колко много ги ощетявало пиратството... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Как ще ги ощетява пиратството?!?! Какво да им пиратствам - вадят на конвейер бози с дебели негърки лесбийки или от сорта. Повечето им нови сериали и филми са някви шитни. Тук там се намира нещо качествено, обикновено е старо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Че ощетява, ощетява, но колко точно е друга тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Повечето хора дори не притежават устройство, на което да го пуснат тоя Блурей... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Което не е извинение за пиратството Но могат да си го купят на ДВД също, или да си го платят и за онлайн гледане Westworld - Staffel 1 : Amazon.de: Prime Video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts