BoqoJIa3a Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Иначе аз също искам да се оплача от грипа, макар че вече ми мина. Другото нещо от което иска да се оплача пак е свързано с форума и е тва, че от повече от година и кусур, смислените теми и съответно постове намаляват главоломно и аз лично все повече губа интерес да пиша и да чета по разделите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Вие с грипа сте зелен кахър!Моя приятелка бе блъсната и сега е в кома!Ето и новината: http://news.slivenbg.net/index.php?option=...30&Itemid=2 .Тя е с Пежото!Просто сега ми е много шибано!! И то научих чак днес!Ба*ти! Леле колега дано да се оправи приятелката успешно... Доживяхме и съфорумец да пострада от тия "спортисти" по пътищата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Леле колега дано да се оправи приятелката успешно... Доживяхме и съфорумец да пострада от тия "спортисти" по пътищата Доживяхме!Надявам се на никой да не му се случва подобно нещо!Утре ще ходя към 5 сутринта да я видя как е!Ще се надявам да е по-добре!А на тоя пе***ас със Фиестата има само отнемане на книжката за 6 месеца!Ба*ти държавата сме,ама дано жената утре е по-добре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Беше супер хубав ден и няма такава е*ана вечер!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Беше супер хубав ден и няма такава е*ана вечер!!! Особена за мен!От 9 насам,от както разбрах за тази приятелка ми е не е*ана вечерта ами направо прее*ана! ЕДИТ:Получих новини!Жената вече може да говори,вижда,чува и т.н!Утре ще ида и пак ще я видя! Edited April 2, 2008 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Горкият! Дано се оправи момичето скоро и всичко да е наред. Изказвам ти най-дълбока морална подкрепа. Стискам палци!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Горкият! Дано се оправи момичето скоро и всичко да е наред. Изказвам ти най-дълбока морална подкрепа. Стискам палци!!! 10х,Галче!Както си едитнах посва вече е по-добре!Намерили и Пежото(което е на 2месеца),ама смачкано до неузнаваемост!Била се е преобърнала 2 пъти!Айде отивам да лягам,че утре ще ставам в 4! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Ама gal4enceto и приятелки ли си е довела?! Нека... да мирише на женско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) много женско не мирише на хубаво... Edited April 3, 2008 by __smirnoff__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Изобщо не мирише, но както и да е. Поддържаме се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Излязох на разходка с кучето, и веднага мамка му задуха адският вятър. Разходи го 20мин. и се наложи да се прибирам понеже ме заболяха ушите от вятъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Изобщо не мирише, но както и да е. Поддържаме се... Тва е израз. Говоря за отделяне на хормони и т.н. Никой не те обвинява в нечистоплътност. Но... гузен негонен бяга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 ОФФ: Знам, но това беше провокация И да, чистоплътна съм... По темата : Баси гадната вечер, много ми е тъжно, самотно, депресирано и безнадеждно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Декай Джозо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 От няколко поста насам ми мирише на караница, дано да е лека...или пък де да знам, то жените все го преувеличаваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Не мирише на караница, а на псуване на обстоятелства... Иначе Jozo си е в тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Обстоятелствата могат да пре*ат ситуацията, ако не реагираш правилно. Но пък те провокират да се развиваш Стискам палци за добро Edited April 3, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Благодаря ти, Дарина! Те провокират за развитие до едно време (поне мен), в следващия момент вече ти иде да пребиеш някого. В моя случай клавиатурата, след 3 юмрук, който и вкарах и след 2-3 удара в масата, където е монитора... горката, но успях да счупя само крачетата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Добре, че Жорето си е у тях тогава Апропо, и аз имах гаден офис ден, но нещо вече изобщо не ми пука! Сега се радвам на любимото си занимание - гушене Ми какво да направя - вече не мога и да се оплаквам, не виждам за какво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Мииии за 2 часа и 30 минути изпих 3 бири и съм написал едва 3 страници от гадната курсова по ЕА. Имам още около 10 пъто по толкова. И трябва да ги сметна, че и правилно на сичкото отгоре Edited April 3, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Добре, че Жорето си е у тях тогава Апропо, и аз имах гаден офис ден, но нещо вече изобщо не ми пука! Сега се радвам на любимото си занимание - гушене Ми какво да направя - вече не мога и да се оплаквам, не виждам за какво Пак ОФФ, но няма как : Еми Жорето ако беше при мен щеше да "пострада" по изключително хубав начин. Ех, как и аз го обичам това гушене, ама... Хубаво е да не можеш да се оплачеш... Успехи!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 По темата : Баси гадната вечер, много ми е тъжно, самотно, депресирано и безнадеждно... Имам подходяща музика за фон на една подобна вечер http://odplabel.com/products/deflax_-_mirrors_-_2008.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Преди малко разбарх,че май ще трябва да се бъркам за ново захранване или нова кутия за компа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Имам подходяща музика за фон на една подобна вечер http://odplabel.com/products/deflax_-_mirrors_-_2008.zip Благодаря ти, deflax ! Музиката наистина е добра, дори ми напомня на албума на Patchwork - Marsmellow цък. Препоръчвам ти го! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Преди малко разбарх,че май ще трябва да се бъркам за ново захранване или нова кутия за компа. I az i az, ama kolkoto i da se barkam - ne stigat da gi e.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts