pazu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 току-що се успааааааааааааааааах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Imam si novo dano, procesor i ram, ama ne moga da gi polzvam, 6toto trqbva da preinstaliram, a ne mi e razdelen harda i 6te si iztriq vsi4ko. Razvali mi se RW-to i nqmam pari za novo RW ili HDD! Po-dobre ni6to da ne si bqh upuval! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 ОФФ : ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ, като не ти харесва, не ми чети постовете Дет вика R_a_p_t_o_R , понякога функцията игнор не е достатъчна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 А аз съм в центъра на събитията! МУХАХАХАХАХАХА! :ph34r: Защо така си мислиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 А аз съм в центъра на събитията! МУХАХАХАХАХАХА! :ph34r: Хехехех ... На какви събития си център?! Ам, отдавна не си в центъра на каквото и да е ... поне за мен, Ваньо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Искам да се оплача от това колко задръстен е станал форума! Не искам да назовавам хора просто адски тъпотий се пишат от близо месец А и от това че започнах да харча много пари и се ядосвам на себе си! Edited April 1, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 брех, от толкова бачкане съм забравил какво е да изпия няколко бири за доброто настроение. ;/ От 26ти апр. до 6ти май почивам. Еххх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Хехехех ... На какви събития си център?! Ам, отдавна не си в центъра на каквото и да е ... поне за мен, Ваньо Деца.. Какво да ги правиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 почва да ми писва вече от тва учене.. и най-тъпото е, че следващите ми 3 уикенда няма да мога да се напия - на изпити съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Искам да се оплача от галченцето! Ама то не престана с тези лигави глупости бе! Айде там.. при джозо да се занимава, стига простотии! Това форум ли е?Тема за оплакване ли е?Е щом четеш тук би следвало някой да се оплаква от нещо и като не ти харесва просто не чети тая тема!!! Дали ще е при мен или не това си е наша работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Дами и Господа, На ринга излизат Jozo и VeGoR! (тука историята мълчи) VeGoR е победител! (Йозо, не че нещо, ама Вегор е Сила...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Оле, Ванка, попиляваш ме от смях, честно !!! УжасТТТТТТ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Това форум ли е?Тема за оплакване ли е?Е щом четеш тук би следвало някой да се оплаква от нещо и като не ти харесва просто не чети тая тема!!! Дали ще е при мен или не това си е наша работа! Ми нали е тема за оплакване, ве, аз нали се оплаквам, а? К'ва ти е драмата? Психар, такова нещо не може да стане.. в смисъл, на ринга да изляза срещу тоя.. Страх ме е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Оплаквам се, че се оплакват от мен. Нека още разводним темата, драги VeGor-е!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Искам да се оплача че ме назовават с ново име "Тоя".То сигурно и от Оня те е страх или пък от Ония от Враца сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Не не , няма такива драми.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Не не , няма такива драми.. ...и такъв спам, те надминаха и Психара и го обърнаха на чат каналче...тц преядох и всеки път си викам повече няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Оплаквам се, че една част от форума е заприличала на детска градина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 ...една част от форума, ако не се вземе в ръце, то няма да й стигне темата да се оплаква колко тесен й е станал форума... всичко си има граници. добре е да се знаят тия граници, че прекрачването им е свързано с кофти преживявания. Форума не е чат канал. Не е Тийнпроблем. Не е клубс.дир.бг. Нито е форумс.абв... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 (edited) 2 hrema ne minava nito s kapki , nito s rinoleks , nito sas tamponi napoenie s rakiq i qko smarkane , internet eksplorera zabiva i ne6et da zarejda , firefoksa ne6te da pusne bg phonetic naprao super kolkoto po rqdko sqdam na pc tolkova mi e po-dobre P.S. zabravih nai-qkoto 2 dena nqmam vkus Edited April 1, 2008 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 ...една част от форума, ако не се вземе в ръце, то няма да й стигне темата да се оплаква колко тесен й е станал форума... всичко си има граници. добре е да се знаят тия граници, че прекрачването им е свързано с кофти преживявания. Форума не е чат канал. Не е Тийнпроблем. Не е клубс.дир.бг. Нито е форумс.абв... даноо, данооо, даноооооооооо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Отвратителен грип!!! Нямам сили за нищо ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Отвратителен грип!!! Нямам сили за нищо ... И аз така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Вие с грипа сте зелен кахър!Моя приятелка бе блъсната и сега е в кома!Ето и новината: http://news.slivenbg.net/index.php?option=...30&Itemid=2 .Тя е с Пежото!Просто сега ми е много шибано!! И то научих чак днес!Ба*ти! Edited April 2, 2008 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts