kotora Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Ще стане ясно като се свали всичко, ако трябва ще я пратя при тенекиджия да й оправи фугата. Добре, че сега имаме 3 коли, та ще мога да взема едната. Дано успея да намеря частите бързо и бронята да е в същият цвят. ПТП-то се получи заради един тъпак, който беше спрял неправилно в дясната летна и аз исках да се мушна пред него, но някак си се разсеях за секунда и малко по-високата скорост, резулатата е на лице. Тъпото е че сега трябва да чакам един месец и чак тогава да ходя до кат да си плащам глобата и да си взимам талона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Намерих чарколяците, 240лв Фар+броня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 За протокола - за 8 години хиляди нарушения си направил, за някои от които си се хвалил даже тук. Не се прави на света вода, всички сме в кюпа. А иначе - добре че няма ударени хора. Тенекиите се оправят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Не се правя на света вода. Днес взех фар и броня, ще видим какво ще стане. Миналата седмица си изпуснах телефона и копчето да заключване остана натиснато постоянно. Оказа се, че се е изкривил бутона и го държи в такова състояние. Днес поръчах нов кейс и нови бутони от али експрес. Дано да дойдат за месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Равносметката е следната: 240лв за Броня и Фар, и 150лв оправяне + смяна на кормилни накрайници и реглаж на преден мост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Или още малко и стойността на колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 (edited) Ми не баш Тая кола е 1500 поне Edited May 14, 2018 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Да те ужили пчела точно в центъра на дланта...безценно. Сега не мога да си свия ръката даже и да си хвана чашата с водка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 1 hour ago, charmock said: Да те ужили пчела точно в центъра на дланта...безценно. Сега не мога да си свия ръката даже и да си хвана чашата с водка. Важно е и коя ръка е, че водката е малкия проблем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 1 minute ago, RaptoR said: Важно е и коя ръка е, че водката е малкия проблем! Дясната...и боли мамата си трака. Все са ме жилили, ама чак такава болка не помня да съм изпитвал до сега. Не мога да си я свия така, че да си хвана вилицата да го еба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Боли, ама може да е сладка болката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) На терасата ни е някаква лудница. Много яко пра градушка... Edited May 31, 2019 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Аууууу... това не е нещо, което искам да чуя от комшии :'( По колите има ли щети? Да знам да си нося ли аналгин, като се прибирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Хах, не, няма щети, доколкото видях, но имаше моменти с размер градушка-пуканка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) Edited May 31, 2019 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Този път и аз се разминах, на миналата градушка сменях стъкло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Пак зачатка градушката, обаче този път я усетих навреме и метнах едно одеяло върху колата, пък ако ще целия град да ми се смее. Нито ми се занимава с каско, нито ми се чака два месеца да я оправят с три нюанса разлика в боята. Edited June 2, 2019 by vkirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Тя е мъничка градушката този път. А ако беше от онази голямата, не съм сигурен, че одеалото ще успее да предотврати нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Така е, орехите от преди две години нищо няма да ги спре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 On 6/2/2019 at 6:58 PM, w00x said: Тя е мъничка градушката този път. А ако беше от онази голямата, не съм сигурен, че одеалото ще успее да предотврати нещо. На колега колата му я спасихме от градушка с...кашон от голям телевизор.Това имаше под ръка,аз в багажника си возя дебело одеало със сигурност е по добре от нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 (edited) Прибрах се. Осъмнах със супер тежка криза от дископатията, възпаление на някакъв нерв в левия лакът и прекрасен ечемик на дясното око (подозирам, че може да е и стружка от хладилен панел). Малко ли ми беше изключително гнусният сезон, та за капак и това!? Начи... Колкото и да ненавиждам онези варени удавници англетата, ще използвам една тяхна фраза - Не просто вали, а вали като из ведро! Edited September 26, 2019 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Да са таковам и в дневалния, Другарю Старшина, Мамка му! НА МЕН дето бръсна бръснарите ми се случи да ми се нахакат с въздух радиаторите в къщата! Добре, дет имам цолови метчици, че ще си нарежа сам резбите за обезвъздушителите. Ей! Топлофикацията! И на Вас да ви Еба мамката посрана! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Quote So repeat after me three times: RAID is not а backup... RAID is not а backup... RAID is not а backup... Period! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Заради някав гламав китаец дето яде прилепи и броненосци ми отменика концерта, дето с такъв мерак го чаках. Мамка им китайска... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Тази година няма да се ходи на концерти. И аз имах билети за там. Поне хотел не бях резервирал още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts