gal4enceto Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Знам, Пламене. Ние се бяхме подготвили, поне 10 пъти го изживявахме. Имаше много пъти, в които очаквахме и наистина го преживявахме... Обаче тази болка... Благодаря ти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Баща ми е починал тази нощ... Моите съболезнования. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Благодаря, Ангеле! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Лека му пръст и светла му памет. Моите съболезнования! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Галче, моите съболезнования. Дръж се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Благодаря ви, момчета златни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Съжалявам. Съболезнования. Кръговрата на живота. Главите горе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Благодаря, Мите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Баща ми е починал тази нощ... Галя, моите най-искрени съболезнования за баща ти! Бог да го прости! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Благодаря ти много, Момчиле! Дано Бог да се смили над душата му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Съболезнования Галче! Голяма загуба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Да, Ру, беше наистина много, много мъчително и тежко... Благодаря ти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Съболезнования! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Благодаря много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Пак аз в тази тема... Вече втора година никой от форума не ми честити рождения ден (който беше вчера)... Вече е лично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Пак аз в тази тема... Вече втора година никой от форума не ми честити рождения ден (който беше вчера)... Вече е лично Дано го казваш на майтап . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Галче, честито! (със закъснение) - не си само ти...поне аз не следя кой кога се е родил, календарът на форума отдавна съм го скрил и т.н. Едно време даже имаше отделни теми за честитене на тоя и оня, но им мина модата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Много рядко някой честити на някого рожденния ден тук Обикновено модула за рождениците не работи. А и честно казано бих се притеснявал ако близките ми хора не ми честитят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Благодаря на Пламен! Естествено, че не се сърдя, ама не е като да не сте ми честитили предишни години. Просто ми направи впечатление, че тези две години никой не драсна три думи... Чак пък да съм се притеснила... Не съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 (edited) Аз какво да кажа. Нито за Димитровден, нито за р.д. ме поздравява някой от форума....мрън... а не е да не се познаваме. Но реално рожденниците не се показват от години, за което съм обръщал внимание няколко пъти. Трябва специално да влезнеш в календара за да ги видиш, а това никой не го прави....освен случайно....както и да е. Да сте живи и здрави всички именици, рожденници, и честит рожден ден на Галя и на Стефчо. Edited January 15, 2018 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Ти пък к'во се оплакваш - то не беше магданоз, не беше морков, че и койота уили даже...толкова пъти си смени ника, че хората забравиха как всъщност ти е името. Ангел даже отвори анкета, та поне някакъв по-читав ник да ти предложат хората, но ти - не, та не...мокин'бърд си го искам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Ха-ха-ха-ха-ха.....добре деее, връщай магданоза и да се свършва....признавам анкетата за меродавна и се съгласявам с нея, но моля да бъде с главна буква....да се знае.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Магданозът си е магданоз! Никакви присмехулници не признаваме Аз пък ти честитя в аванс всичките ти празници през годината И най-важното е да сме здрави, както и всички наши близки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 На мен пък повече ми харесва така. Предния му ник беше като на пъпчив петокласник... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 А сега напомня постоянно за блудкава пърцуца, в чиято муцуна са се изпразнили... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts