netrootbg Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Netroot, като ти гледам статистиките, ти почти не спиш. Главно въртене. Това пък как го реши? 30% deep sleep си е доста добре. Постигал съм и луди проценти, но след зверска преумора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 (edited) Дай да те направим и теб едно IT. Основното изисквание е английски език. С него като гледам нямаш проблеми. Останалото е малко желание и много четене. Заспивам след 12 кажи речи всеки ден. В месеца сигурно веднъж да заспя преди 12 и то по изключение. Като цяло предпочитам нощта по ред причини. Предпочитам тъмнината. Ето няколко примера от последните няколко седмици: 1.PNG 2.PNG 3.PNG 4.PNG 5.PNG От всяко дърво свирка не става. Вече смених един път попрището... За втори път не знам дали има време... И умения. Как така телефона "мери" как спиш. Искам да тествам защото при мен няма да има повече от 10 процента дълбок сън. Аз 12 часа сън правя за три нощи Сега е 18:50 часа. На мен ми се спи много от преди час Edited December 21, 2017 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Аз ако ставам в 5:30 основното, за което ще мисля е самоубийство... Хах въпрос на навик и приоритети...Ставам в толкова и като съм в отпуска,почивка и тн.Обаче обичам да си поспивам на обед :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Не е до навика. Просто има хора, които са по-активни сутрин (какъвто очевидно си ти), и такива които са по-активни нощно време (като мен и Мидекса). Като работих в Агрия ставах в 5:40. Всеки ден. След като ме съкратиха ми отне точно седмица за да се върна към "нормалния" ми режим. Аз лично сутрин, до първото кафе, а и известно време след това съм 90-на килограма безполезна плът. Чак след кафето почвам малко по малко да добивам трудоспособност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Не е до навика. Просто има хора, които са по-активни сутрин (какъвто очевидно си ти), и такива които са по-активни нощно време (като мен и Мидекса). Като работих в Агрия ставах в 5:40. Всеки ден. След като ме съкратиха ми отне точно седмица за да се върна към "нормалния" ми режим. Аз лично сутрин, до първото кафе, а и известно време след това съм 90-на килограма безполезна плът. Чак след кафето почвам малко по малко да добивам трудоспособност... Спокойно можеш да ме сложиш и мен в тази група (на нощните птици). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 От всяко дърво свирка не става. Вече смених един път попрището... За втори път не знам дали има време... И умения. Как така телефона "мери" как спиш. Искам да тествам защото при мен няма да има повече от 10 процента дълбок сън. Аз 12 часа сън правя за три нощи Сега е 18:50 часа. На мен ми се спи много от преди час https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_362705.html Цената обаче е прекалено висока в момента. Тази година съм поръчал над 15 бройки вече... Всичките обаче на цена от 20$, че даже и под е имало случай да падне. 28$ е прекалено скъпо. Много готино устройство е. Слагаш го и забравяш. Това не е smartwatch. Няма приложения и не можеш да говориш през него. Единствено мери крачките които си направил, пулса и съня. Можеш да си настроиваш аларми(вибрация) и т.н. Батерията държи около 2 месеца. Аз лично го зареждам на около 40-45 дена или преди да отивам някъде в отпуска. Честно казано като поръчах първата бройка бях малко скептичен колко добре ще измерва който и да е от параметрите. Учудващо добре се представя. Съня ми го мери до секундата буквално. За пулса съм го сравнявал многократко с тези които са монтирани по уредите в залите. Този използва оптичен сензон, докато уреди се на друг принцип. Показват 1:1 винаги. Макс разликата да е била 2-3 удара в минута, което си е нищо. 99% от измерванията няма разлика в показанията. Съня го измерва на база на пулса, а не на движение. Спокойно можеш да ме сложиш и мен в тази група (на нощните птици). Май всички които се занимават с IT са нощни птици... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Е добре де, като измерваа съня, какво толкова ще разбереш и научиш? За какво точно ти служи тази информация? Аз дали съм спал добре или съм имал неспокоен сън и съм се будил често мога да го разбера и сам, в следстиве на това как е протекла нощта. П.П. И аз съм твърдо от нощните птици. Дори и във времето когато съм на работа, без да съм в почивка, отпуска и т.н. си лягам към 2 примерно. А много чест номер ми е, след събота и неделя когато съм си обърнал режима към нормален, неделя вчерата да си легна в 3-4 и после да стана към 7:30- 7;45 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 И аз съм твърдо от нощните птици. Дори и във времето когато съм на работа, без да съм в почивка, отпуска и т.н. си лягам към 2 примерно. А много чест номер ми е, след събота и неделя когато съм си обърнал режима към нормален, неделя вчерата да си легна в 3-4 и после да стана към 7:30- 7;45 :D Това със смяната на режима често се налага от външни обстоятелства и щеш не щеш се пригаждаш към ситуацията. При мен примерно се случва на няколко пъти всяка година - принципно си лягам редовно около 3-4 или 5 часа, а понякога дори и 6-7 сутринта според зависи. Да, но от време на време идва някакъв период, когато 'нормалните' хора ми възлагат ангажимент(и), които са насрочени рано сутринта. Тогава предишната нощ най-често отново откарвам до 3-4 часа защото не ми се спи (естествено), поспивам 2 часа (и то евентуално, защото мога и да не легна, а да откарам на кафета) и в 6 ч. се изправям да се подготвя за ангажимента, който е примерно в 7.30 ч. ; ако и в следващите дни отново имам сутрешни ангажименти, следващата нощ вече заспивам около 2 часа (нормално, след като предишната нощ почти не съм спал), в по-следващата - към 1 ч.....и така постепенно измествайки часа на лягане се нагаждам към новия режим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Е добре де, като измерваа съня, какво толкова ще разбереш и научиш? За какво точно ти служи тази информация? Аз дали съм спал добре или съм имал неспокоен сън и съм се будил често мога да го разбера и сам, в следстиве на това как е протекла нощта. П.П. И аз съм твърдо от нощните птици. Дори и във времето когато съм на работа, без да съм в почивка, отпуска и т.н. си лягам към 2 примерно. А много чест номер ми е, след събота и неделя когато съм си обърнал режима към нормален, неделя вчерата да си легна в 3-4 и после да стана към 7:30- 7;45 :D Аз го взех за да си следя активността. Това със съня ми дойде като бонус. Даже не знаех, че го измерва преди да си го купя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 (edited) Много сте глезени в това IT. Прекалено много. Нормално било в 2 следобед да станеш.... Той работи по хамериканско работно време сигурно Аз ходя към 9:30-10 Ама почнах да не си давам зор, след като на Performance Review-то не ми мериха перформанса, а характера и как не им харесва, че говоря директно Edited December 21, 2017 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Спокойно можеш да ме сложиш и мен в тази група (на нощните птици). За мен това важи също с пълна сила. Относно "измерването на съня" с някаква подобна въшка - някак си абсолютно изобщо никак не мога да имам доверие на подобно "измерване" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Ето, днеска пример. Припаднах в леглото в 10 и 30. В 4 и 37 вече бях станал. Не мигнах до 8. В момента съм изморен, чак ми се вие свят. Така е години наред вече. Нямам идея какво да направя и дали изобщо нещо може да се направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Ето, днеска пример. Припаднах в леглото в 10 и 30. В 4 и 37 вече бях станал. Не мигнах до 8. В момента съм изморен, чак ми се вие свят. Така е години наред вече. Нямам идея какво да направя и дали изобщо нещо може да се направи. Има хранителни добавки и витамини които могат да ти помогнат за това нещо. От витамините е цинк, от добавките: мелатонин. Трябва обаче да погледна как и по колко се пият, ако те интересува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 (edited) Готов съм да си продам душата на дявола за нормален сън(ако може да видиш, ще е супер) . Преди спях като умрял. Сега не ми трябва аларма. Аз съм вече буден. Главоболие през ден и други "хубавини" А витамини през последната година съм изпил повече от през целия си живот преди това. То не е б12, не е за очи, не бяха кви ли не. Бързо вдигнах диоптър и вече без очила не мога да карам. Edited December 23, 2017 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Стефче, изпаткай кило, кило и половина маврудец с хубаво мезе и пак ми се обади... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Не мога. Това много алкохол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Празни макарите през вечер и си тип топ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Не мога. Това много алкохол. Ми пий по-малко тогаз Празни макарите през вечер и си тип топ Не бъркай поддържането на здрава простата със съня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Не бъркай поддържането на здрава простата със съня Бах та ф разбирача, майна.... ЧеСно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Елементарни факти от живота, няма нищо сложно за разбиране, мисир. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Баща ми е починал тази нощ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Ужас!!! Дръж се миличка, моите съболезнования. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Баща ми е починал тази нощ... Царство му небесно на човека,да почива в мир...Съболезнования Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Благодаря ви, милички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Съболезнования, Галче! Знам какво ти е, понеже досега съм загубил немалко близки хора (последно на жена ми баща й почина преди 2 месеца), но гледайте напред, децата и останалите близки да са здрави, пък то времето ще притъпи малко по малко мъката, която сега е в теб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts