gal4enceto Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Много ми е гадно !!! Edited March 30, 2008 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 поднах си на коляното и сега съм жестоко контузен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) Много ме боли главичката... Искам някой да ми я цунка ... Edited March 31, 2008 by Flame Of Love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ох... Елинка, тва е от много мисли... по-спокойно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Много ме боли главичката... Искам някой да ми я цунка ... Ей, сладурче, много си те обичкам, недей да му мислиш толкова. Де да можех да ти помогна да ти мине главичката Вдигай гордо глава и само напред и нагоре, нали съм ти казала... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Много ме боли главичката... Искам някой да ми я цунка ... Ох... Елинка, тва е от много мисли... по-спокойно! Ей, сладурче, много си те обичкам, недей да му мислиш толкова. Де да можех да ти помогна да ти мине главичката Вдигай гордо глава и само напред и нагоре, нали съм ти казала... Оооо, я стига... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 cry.gif Много ме боли главичката... Искам някой да ми я цунка wub.gif ... Ох... Елинка, тва е от много мисли... biggrin.gif по-спокойно! tongue.gif Ей, сладурче, много си те обичкам, недей да му мислиш толкова. Де да можех да ти помогна да ти мине главичката cry.gif Вдигай гордо глава и само напред и нагоре, нали съм ти казала... love.gif Чесно докато четях единственото, което ми идваше да направя беше . За вас няма ли Skype, MiRC или нещо от рода. Форума не е чат за бога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ама gal4enceto и приятелки ли си е довела?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 И то не една... Седи гледай мача само.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 И то не една... Седи гледай мача само.... Клонираните атакуват!!! Джедаи, залавяйте се за Лайтсейбърите!!! Иначе по темата ... поредната "греда" в стремежа ми за по-близки взаимоотношения с представителка на противоположния пол ... няма такъв кърък просто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) Клонираните атакуват!!! Джедаи, залавяйте се за Лайтсейбърите!!! Иначе по темата ... поредната "греда" в стремежа ми за по-близки взаимоотношения с представителка на противоположния пол ... няма такъв кърък просто Пробвай при някое от по-горните момиченца. Жорето проби при последната с рицарска постъпка. Ти може да успееш като Великия лечител на главоболие Успех! Edited March 31, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Пробвай при някое от по-горните момиченца. Жорето проби при последната с рицарска постъпка. Ти може да успееш като Великия лечител на главоболие Успех! Момчето не иска да се самонаказва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 А аз съм в центъра на събитията! МУХАХАХАХАХАХА! :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Пробвай при някое от по-горните момиченца. Жорето проби при последната с рицарска постъпка. Ти може да успееш като Великия лечител на главоболие Успех! Момчето не иска да се самонаказва Солидна доза Аналгин мога да им препоръчам - ще свърши по-добра работа от мен пък и както каза @Tomahawx : садомазохизма не ми допада нещо. Но наистина ме преследва някаф злобен карък относно девойките.... Курбан ли да заколя, да отида магия ли да ми развалят , ко да направя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) бе то и на мен ми се ще някой да ме цунка по главичката, за предпочитане нежно девойче, ма щот съм момченце ще ме обвините в педофилия+сексуално пристрастяване с ясно изразена орална фиксация. а то оня ден така ентусиазирано да се издрънкам в един винкел, дет не щеше да се премести.....още ме боли. ех да имаше наблизо коя да ме цунка по главичката, пък така и така ще е почнала...... Edited March 31, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Много ме боли главичката... Искам някой да ми я цунка ... предложение ли е това И то не една... Седи гледай мача само.... и боцкай в салата :) бе то и на мен ми се ще някой да ме цунка по главичката, за предпочитане нежно девойче, ма щот съм момченце ще ме обвините в педофилия+сексуално пристрастяване с ясно изразена орална фиксация.а то оня ден така ентусиазирано да се издрънкам в един винкел, дет не щеше да се премести.....още ме боли. ех да имаше наблизо коя да ме цунка по главичката, пък така и така ще е почнала...... частта с винкела ме срина от смях. ама ако е истина явно те боли още :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 май ми е заминалава нафтовата помпа на а4ка....мъка....мъка...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Елате повечко! май ми е заминалава нафтовата помпа на а4ка....мъка....мъка...... Искрено ти съчувствам. Ето това е дизела, рядко се разваля ама като се развали и ти го забива право в сърцето. Язък от икономията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 май ми е заминалава нафтовата помпа на а4ка....мъка....мъка...... Леле майко .....Това ще е доста сериозна сума за нова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Jozo и каква рицарска постъпка!?! Заедно сме по взаимно съгласие, никой никого не е печелил. Иначе искам да се оплача, че никой тук не се и опитва да ме разбере, макар ако имам възможност да говоря на живо да знам, че ще се разбера с поне 3/4 от съфорумците. Колко по-лесно е да рушиш, отколкото да създаваш... Да критикуваш всичко и всички. Хората са си казали : Кусури винаги има... Няма безгрешни хора. И още нещо за оплакване, трябва да чета "За божествените имена" на Псевдо - Дионисий Ареопагит!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Искам да се оплача от галченцето! Ама то не престана с тези лигави глупости бе! Айде там.. при джозо да се занимава, стига простотии! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 ОФФ : ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ, като не ти харесва, не ми чети постовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) май ми е заминалава нафтовата помпа на а4ка....мъка....мъка...... Преди 1-2 месеца ми се преебаха много работи по а4ката заради една ролка , която запецна - скъса се пистовият ремък, запле се в агренажния и се прееба мотора) - 2к ремонт Edited March 31, 2008 by wbyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 моя е към 3......мъкааааааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Ами карайте по-скромни автомобили. Не боли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts