DON_CHEFO Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Не мога да скокна до Мексико. Отивам на някоя висока сграда на покрива ☺️☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Що бе, глей кво яко се получи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 10 маймуни отиват на Ваярта ли беше, Ривиера Мая ли беше. Плача обилно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Бе на някво яко Мексико са отишли, разбрах та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 А при мен стана студ ☺️☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 И при мене да го ева. Трябва да затворя прозореца вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Второ оперативно махане на мъдрец...и то на човек дето и в даскало си миеше зъбите дето се казва...да му ева майката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Второ? На мъдреци? Това означава ли, че за втори път насилствено те правят по-глупав? За съжаление не идва от това дали са ти махнали мъдреците или не. Моите все още си стоят (май ), но точно преди 4 минути отново изгубих около $100...за втори път в рамките на 3 дена...ще взема да ги извадя и моите, че дано нещо се обърне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Заеби. Не можеше ли да е кариес нещо, ми той се възпалявал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Съчувствам. Знам какво удоволствие беше като ми рязаха ченето, за да могат да натрошат на парчета и да го измъкнат гада... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Да Ева. Цветни хапове ми дадоха. Ибупрофен 800. Май за по-хубавите хави не се класирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 ИдЯлка са за махмурлук да знаеш... 800 е сериозна цифра. Моите са 600. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 (edited) За кой чеп са ни тия мъдреци като освен проблеми, друго не създават. Ставам аз от стола. Един китаец ме прави, че в университетската болница беше в пъти по-скъпо. Викам ами шевове? Ааа да шевове, момент Edited November 22, 2016 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Зъбаря ми беше обяснил веднъж, че мъдреците са тъжно наследство от времето, когато предците ни са имали муцуна и са маали сурова храна и са имали нужда от дъвкателни зъби. И понеже сега челюстта е далеч по-къса, само се чуди човек къде да си ги дене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Любимата ми баба почина. Много ми е мъчно и тежко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 (edited) Мите, моите съболезнования! Edited December 7, 2016 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Съболезнования. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 ...и от мен...моите баби и дядовци вече съм ги загубил отдавна, но още не мога да ги забравя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Любимата ми баба почина. Много ми е мъчно и тежко. Искрени съболезнования! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Благодаря ви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Мите, в тия моменти мисли, че отиват на едно по-добро място. Моите съболезнования и се дръж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Вярвам го. Просто поредното превъплъщение на духа...от едно място на друго, от едно тяло в друго...Тъжно ми е много, но живота продължава. Благодаря за подкрепата. Малко като гръм от ясно небе ми дойде, но се справям. Държим се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Скъсан мускул. Сбогом ски сезон, почти сбогом и на вело сезона... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Скъсан мускул. Сбогом ски сезон, почти сбогом и на вело сезона... Кой мускул? На ски ли го скъса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Прасец. Частично е разкъсан, та поне мога да ходя(шофирам). Първите ми опити за сноуборд и мача, който играх два дни по-късно явно ми дойдоха в повече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts