DON_CHEFO Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Как така ченгето дойде и са ти го нашили? Явно има някви нови промени. Преди е било така: щом ченгето дето ти е писало глобата го няма в съда - пИчелиш. Без значение виновен ли си или не. Тука не говорим за убийство естествено. Е, и сега го нямаше, но явно много народ е минал така по тънката лайсна и сега преценката е изцяло само на съдията. А той каза - виновен си, плащай, миндил такъв :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Мммм трябва да ти дам координатите на мой приятел в ЛА. Човека на няколко пъти е успявал да отърве глоби дори при дошъл полицай - направо половин адвокат е станал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Мммм трябва да ти дам координатите на мой приятел в ЛА. Човека на няколко пъти е успявал да отърве глоби дори при дошъл полицай - направо половин адвокат е станал Късно е....аз вече лъзнах картата през устройството. Освен ако нямам роднинска връзка с Обама...не виждам как ще се оправят нещата :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Е то едва ли ще ти е единствения случай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Е то едва ли ще ти е единствения случай... Браво майна. С тая уста пиеш ад 15 годишни уискита...Не те ли досрамЕ малко :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Вчера беше вторият път, когато се оказва, че съм вечерял с Господ. Нагазил във вода успях да затворя електрическа верига между челото и стъпалата си. При това при изцяло изключено в обекта захранване. Явно някъде нулата офазява, заземлението е тотално скапано или става дума за зверска кражба на ток Добре, че веднага ме замъкнаха при някакъв страхотен масажист, та след доста скърцане, пукане и трещене, човекът успя да ми подреди гръбнака и кокалите както си им е ред.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Нещо по компа изгорЕ. Телефона почна да умира. Страх ме е да си барна пилето. Ебаси каръщината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ее там гаранциите важат Връщай компа да видят защо е изгорял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Нещо по компа изгорЕ. Телефона почна да умира. Страх ме е да си барна пилето. Ебаси каръщината. Нищо бе. Аз прибрах половината праг на колата снощи. Дано мине през каското. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ще мине, но дали ще се оправи е друга работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Направих ебахти яката грешка в живота си. Седнах и си поръчах ядене в Мистрал в Тракия до 60 класното. НИКОГА, ама никога не правете грешката да сядате там. Гледаме детски кът, катерушки ала бала, менюто така има вид - хайде да седнем, поръчахме - ебаси. Трябва ХЕИ да идат - тия готвят с някви стари вмирисани продукти, останали от някви други яденета. Изроди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Ми пусни сигнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Да, и не бъди слакър! В тоя ред на мисли - на косъм бях да потроша на Галя колежка. Дотук бяхме с КУРфура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 (edited) Много камери за скорост наслагаха там където карам...мамка им фашистка. И бензина пак тръгна да гони 4 и 30 и нагоре за галон. Ай сикиш Кой ми прецака подписа? Да си признае бързо Edited April 21, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Много камери за скорост наслагаха там където карам...мамка им фашистка. И бензина пак тръгна да гони 4 и 30 и нагоре за галон. Ай сикиш Кой ми прецака подписа? Да си признае бързо $4.30 за галон май прави към лев и петдесет за литър, а тука тоя галон го плащаме на $6.30 и ти се оплакваш на всичкото отгоре! П.П. А за подписа ти - не съм аз, понеже отдавна съм скрил да не виждам 95% от подписите на съфорумците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 2.98 в другото каунти ми звучеше доооста по-добре от 4.30. Ще иде до 4.5 лятото :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Удоволствието да ти се скъса новото диванче след само 2 месеца ... Интересно дали ще се съгласят да ми го сменят утре в магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Днес ръкоположиха мой братовчед за дякон. Баба му казала на жената да идем към 8-8.30 сутринта. Отиваме ние в 8.15 и няма почти никой. След малко като почнаха да пеят група протосингели и стана приятно. Приятно, но и ние станахме на крака. И като дойде къмто 9 Николай с още 10 свещеника и като се почна една ми ти служба... С ръкополагането изкарахме до 12.30...Четри часа! Не усещам нищо в краката си... По едно време шеговито си припомних, че даже в казармата сменяхме караула на два часа да отпочине... Малката изкара 2 часа мирно, след което с братвчедка й обърнаха църквата на детска площадка... В момента и двамата с жената сме трупове направо.... Иначе беше страхотно, като накрая по случайност аз приех лично поздравленията от Николай за новия дякон, понеже държах кутията с бонбоните отвън... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blair.waldorf Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Иначе беше страхотно, като накрая по случайност аз приех лично поздравленията от Николай за новия дякон, понеже държах кутията с бонбоните отвън... Ужас. Изми ли си ръцете добре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Първо - владиката никога не се ръкува, целува му се ръка и второ - не, не сме се докосвали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Днес пък разбирам, че детето ще трябва да носи очила... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) Доста гадно Казвам го от личен опит,защото нося очила от първи клас.Най-лошото е че имаше някви простотии с разширяване на зениците и тва ми разказваше играта... Edited April 26, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Направете и една лазерна операция, докато е време...Че иначе е за цял живот... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Преди да стане на 18 няма начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Даже и на 18 не е препоръчително...Реално до 25-тата година тялото все още се развива физически и не се знае кое къде...По принцип, с носене на очила (редовно) може да се коригира доста диоптъра в посока нула.Въпроса е да се хване на време...Особено при малчуганите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts