Grimjaur Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Ще ти мине. Баси, свърши ми пушената сланина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Купих си нова(стара) кола(защото старата се дочупи тотално), която вече блъснах. Като преди да я засиля в бордюра, някой поляк ми напука предния джам. Диария със суха кашлица да го тръшне, дебелото черво да си изака дано :@. А утре в един от най-студените дни в тоя педерастки град трябва да ходя по морги, да купувам гуми и да минавам стенд. Да му еВа майката на чомпик. А да, и данъчните ми душат във врата...и с тях трябва да се разправям..и на тях да им го втъкна с отварачка, че да мога да им го набутам до шия. И работата ме дразни и съм на една крачка да пребия някой и тогава да я втасам мъжката :@@@@@@@@@@@....И на края, но не последно място. Да го начукам на цяла Америка...от първия индианец до на Обама щерка му...или сина му, няма значение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Добре дошъл в американската мечта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Уоу, Стефчо верно трябва да улабиш жилата, че наистина си много агресивен станал, ще приплякаш някой там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Каиш много е хубаво в Хамерика А тука сяка събота у Сиркетс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 И петък....при силна седмица и през седмицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 И петък....при силна седмица и през седмицата Стефчо, току-що чух по радиото, че след професионалните войници и 911 следващите като най-рискова професия са такива като теб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Две дискови хернии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Две дискови хернии :wtf: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 На два прешлена. Явно постепенно са си ставали, защото не съм натоварвал кръста. Мисля да пробвам озоно терапията да видим как ще е поне да отшумят болките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 На един приятел баща му се занимава с източна медицина(игли и такива работи),ако искаш мога да го питам за телефон и да му звъннеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 доста тежко е с дискова херния.... за съжаление аз също имам от близо 2 години. за радост само 1. боли доста при рязка смяна на температурите .... около 3-4 дни всяко движение е мъка. пробвал съм с озоно терапия , не върши работа. когато ме схване аз ходя при Баба Софка в с.Куклен , помага ми определено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Стефчо, току-що чух по радиото, че след професионалните войници и 911 следващите като най-рискова професия са такива като теб... ами да...не знаеш на какъв ще попаднеш. случки бол, включително опиране на пистолет в гърба, кражба на кола и т.н. Аз си взех нож, който не ми даваше да си свия крака в коляното(бая голям), само че било нелегално да се разхождаш с такова нещо и ако те хванат - арест веднага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 само че било нелегално да се разхождаш с такова нещо и ако те хванат - арест веднагаОбаче предполагам с пистолет може? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Не и в Чикаго. Там оръжието май не е разрешено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) Обаче предполагам с пистолет може? Не ми ся вярва(не знам). Абе изтрещял е народа. Преди месец, два спрях до таксиджия да го питам за адрес, оказа се, че такъв адрес няма, но таксиджията докато говореше с мен си беше бръкнал с едната ръка във вътрешния джоб с онова движение сякаш ще вадиш оръжие. Не знаеш кой седи срещу теб, какво детство е имал и какво му се върти в главата сега. Няма 6, 5. За това и спрях да показвам средни пръсти и да премигвам на идиотите каращи на дълги(това е да не казвам голяма дума ама всяка трета кола). Edited February 5, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Някъде бях чел за разни абсурди там - примерно шоколадовите яйца били забранени, че са опасни, но пък оръжията са разрешени Явно е според щатовете, но някъде продаваха оръжия само срещу шофьорска книжка. Та ме учуди това за ножа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Федералните закони са шибани. Те са си федерация, не забравяйте. Чефо, гледай да не се опариш на ония от Агенцията за алкохола,тютюна, оръжията и наркотиците, един приятел изгоря, само заради производство на ножки, хем беше с легален бизнес...Нещо не бил оправил местните разрешителни... И виж какъв е максималният размер на хладното оръжие, което можеш да носиш. Урбан ножките на Спайдерко по принцип не би трябвало да са забранени, а са читави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Някъде бях чел за разни абсурди там - примерно шоколадовите яйца били забранени, че са опасни, но пък оръжията са разрешени Явно е според щатовете, но някъде продаваха оръжия само срещу шофьорска книжка. Та ме учуди това за ножа. Мога да нося нож тип джобна чЕкия . Казаха ми до какви инчове може да е...ама не запомних. А острието на моя е....така като го гледам над 20 санта. Седи ми на стената сега . Ако ченге ме види с това нещо, лошо ми се пише....абе то лошо ми се пише ако види бира в колата. Казаха ми, че и тя трябва да е в багажника. С една дума - пази се от неприятности, спирай на стопове до 0 км в час, че иначе влиза в досието и не карай пил или друсан. Водят го...как му викат тука, фелъни. И тогава първо приготвяш 10 бона(ако нищо не се е случило освен, че си пиян) и после се подготвяш за голямото дупене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Начи, джобната чекия е по-опасна от големия ятаган. И виж как стоят нещата с "фермерското" оръжие - при какви условия може да си закупиш легално патлак(рискова професия) и да го носиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Хах... Накъде върви тоя свят... Тази вечер са ни разбили избата и са изнесли само 100 кила ракия (неразредена). Пумиярите чак са си приливали с маркуч, защото дамаджаните са били твърде тежки за носене. Какъв човек трябва да си да направиш такова нещо... Не мога да си го обясна... Жалка работа... Ама то всичко се връща, нека се радват момците засега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ама то всичко се връща, нека се радват момците засега... Ъхъ, Господ ще ги накаже с тежък махмурлук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Нашиха ми го в съда, въпреки че ченгето не дойде. Не е хорошо...особено в частта с плащането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Събирай пари за билет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Нашиха ми го в съда, въпреки че ченгето не дойде. Не е хорошо...особено в частта с плащането Как така ченгето дойде и са ти го нашили? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts