Antares Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Видене, съжалявам! Това си е болезнено наистина. Като умерен почитател на виното искрено ти съчувствам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Снощи в 21 ч. докато се хранех ми падна преден зъб и то целия. А днес имам важна среща с клиент. Просто не мога да си намеря място от яд. В момента като се ухиля изглеждам като някой алкохолик от кварталната кръчма. Точно 5 мин. след това докато още беснеех ми звънна един комшия на вратата, да ме пита дали да направим събрание на входа заради някаква глупост. Още съжалявам за псувните които отнесе, а на косъм и ритници. Днес май ще трябва да ходя да му се извинявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Ами... не че нещо, ама коя година ходи за последно на зъболекар? Започваше ли с 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Бате Видене, в Брестник със сигурност може да купиш грозде сега. Познавам хора, които миналата седмица почнаха да берат, там имаш някви връзки доколкото съм чел поразпитай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Ами... не че нещо, ама коя година ходи за последно на зъболекар? Започваше ли с 2? Ти нали не мислиш, че ние сме хванати от гората и незнаем какво е зъболекар. Зъбът който се счупи беше правен преди 5 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Ти нали не мислиш, че ние сме хванати от гората и незнаем какво е зъболекар. Зъбът който се счупи беше правен преди 5 месеца. Сложиха ли му лекарство за един ден или след дълбането направо сложиха пломба? Каква беше тя, амалгама, фотополимер? Питам щото и на мен скоро ми сложиха първата в живота пломба, та не знам какво да очаквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 (edited) АМи това е преден зъб, който освен пломба имаше и метален щифт да го държи. Разбира се, че фотополимер. Но явно не е бил закрепен добре, защото снощи направо си падна целия. Днес зъболекарката ми тури някакъв друг щифт и го изгради отново, но това ще е временен вариант, докато не се направи нов зъб в лаборатория. По принцип всеки зъб който се лекува му се слага лекарство. Аз лично предпочитам цялата процедура да е с упойка. Не заради самата болка, а затова, че имам проблеми с кръста и често не мога да седя дълго време на едно място, което съответно пречи на зъболекаря. Edited October 24, 2013 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 ставам петък сутринта болен с хиляда задачи на главата , към 6ч следобяд вече приключил и килкащ се в различни посоки се прибрах оооо изненада няма ток.....сядам си да пия 1 чай в тъмният хол мислейки как не може да стане по дълъг тоя петък и точно в тоя момент ми звъни телефона че майка ми и баща ми са скъсали ремък на прохода Шипка ....паля колата и газ натам , възпрепятстван от хилядите селяци с нерегулирани фарове някси стигнах и се прибрах жив , сипах 1 малко пийнах го и към 12 легнах мислейки си що за шибан късмет......в 3 часа ми звъни телефона.....непознат номер здравейте обрали са ви магазина.....от 3 до 7.30 в обяснения с неграмотните следователи......тръгвам да си прибирам колата и незнам с тоя късмет дали изобщо ще я намеря...... кво повече може да се случи за 1 ден??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Мислех и аз да се оплача нещо, но пред проблемите на Васко моите са си направо бели кахъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Ръчичките да им изсъхнат на тия, дет са обрали магазина! Парите само за хапчета да ги дават! Нещастни курви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 А-у-у-у,представям си теб да те оберат...кво ще излезне от устата ти.Те държавата и народа го обират от доста време ама карай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Тогава ще заменя "тия" с "galaxi" и все си идва на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Умнико,не аз съм участвал в случката.Нещо изпускаш нещата изпод контрол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Толкова си триъгълен, че дори не схвана намека. Дори не си интересен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Васе, това твойто си е каре с жокер в черен вариант... УжасТ и безумие... Иване, вземи се спри вече, защото ти хич не си интересен. galaxi, престани да се връзваш на трола и мисли малко преди да пишеш. Ако ще си дърпате плитките - не е тук мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Мноо е кофти, когато няма кого да псуваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Хм...Съдейки по симптомите, докарах си херния. Ако ще лягам под ножа, ще съобщя. Ако не се събудя - да знаете - там някъде има добра компания. Я колко читав народ е измрял Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Изпляска ми видеокартата.... Сега карам с няква от 50лв - до кога, не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Кашлица,възпалено гърло,цимент в носа,температура и конюнктивит- в рамките на денонощие преди Нова годинa.Deus ex.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Кашлица,възпалено гърло,цимент в носа,температура и конюнктивит- в рамките на денонощие преди Нова годинa.Deus ex.. УжасТ просто, много неприятно!!! Да не те плаша, но си обърни внимание, защото малкият пипна някакъв гаден вирус от градината със същите симптоми - точно кашлица, силен гърлобол, температура плюс конюнктивит, взех веднага мерки, разбира се, даже веднага започнахме силен антибиотик, и на фона на него за три дни детето се влоши и по спешност хвърчахме по болници, оказа се с двустранна вирусна /най-вероятно/, пневмония... И аз се тръшнах, с остър бронхит съм в момента, направо чудесно се подредихме за празниците и ние...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Хм...Съдейки по симптомите, докарах си херния. Ако ще лягам под ножа, ще съобщя. Ако не се събудя - да знаете - там някъде има добра компания. Я колко читав народ е измрял Ако ще лягаш под нож, нека да е наш - обади се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Синузит с главоболие... мъкаааааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Пък при мен, температура със сополи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Тотални кежовци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 (edited) А бе научете се да пиете правилно бре...Мен от 20-тина години нищо не ме фаща !(изключвайки задължителните и краткотрайни болежки) Edited January 19, 2014 by maistor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts