DaToNik Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 обзалагам се че в тоя форум изобщо никой незнае за какво говориш и аз съм неудържим , див , богат и красив , чакайте да отида до банята да си обуя новите боксерки и да си направя една фотосесийка с позинг , всъщност какви боксерки да си обуя червени да показват колко съм палав или бледо розови само да загатвам имам и на попай моряка ама те когато съм в небрежен вид , а пък в крайна сметка може и аз като момичето да се снимам по белио и тенис ракета в стаята ми ..... ама проблема е че нямам тенис ракета и ще се снимам с въдицата , даже и в флирчето може да се кача някоя скумрия да ме налапа Васко, не скумрия, ами така както ще се гласиш някой тлъст шаран-гей ща докопа дето си пада по розИви боксерки Ще ти скъса....седалката Он топик: Добре де, нещо не е наред Нахранена съм, наспала съм се, т.е. телесните ми нужди са задоволени. Освен работата, други проблеми нямам (безпаричието вече е перманентно и не се брои)... И пак нещо ми е криво... Защо да му ***** ма**** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Еми ти сама го казваш де Работа и безпаричие Ненормална ситуация. Има работа, но имаш и безпаричие. Достатъчно е за да ти е криво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Да, имам проблеми в работата, но те не са нерешими, а един проблем вече не е проблем щом има решение... За безпаричието - то си е перманентно, особено при жените, т.е. и това не ме тревожи... Нещо друго е. Ама незнам какво! Ще го намеря и ще му разкажа играта Дали не ми се ще да попътувам, да преживея нещо ново, да поуча пак малко - колеги, партита... Май съм вече подминала тази възрастова група... Ще го намеря, отивам да търся! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Опитвам се да се разболея, мисля Тялото и кожата са ми изтръпнали и по ставите ми е гадно. В обедната почувка ще взема Колдрекс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 (edited) Нещо друго е. Ама незнам какво! Ще го намеря и ще му разкажа играта пробва ли със секс ? едит : днеска аз и чичо ми сам самички монтирахме аспирационната система в заведението и стана повече от добре чувствам се много горд макар че в момента съм все 1 пребит , целите ми ръце са разранени и имах над кило пясък в косата съм супер доволен Edited February 28, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Не може да си възпитан от песните на Азис и да си нещо повече от умствено изостанал човек. Право в десетката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Имах разправия с една колежка днес. Мразя разправиите. На всичкото отгоре, май я наврях в на кучето... г*за, пък уж се опитвах да не го направя... Омръзнало ми е от валяци, дето си мислят, че са нежни теменужки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Имал си разправия "днес".Лол...аз си мислех, че съм сприхав... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Няма да мога да наваксам с ученето, защото съм на работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Вече седмица и отгоре чакам две книги, поръчани онлайн. От два различни сайта. И сигурно ще чакам до второ пришествие. Като дойдат ще има кажа да го духат и ще си търся книгите по книжарниците. Ебахти аматьорите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Аз изпуснах две доставки и ся трябва да се разкарвам до склада, само дето аз обикновено по времето което са отворини съм на работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Спала съм 3 часа, сега се прибирам от работа, не мога да гледам, а от 18 ч. съм пак на работа цяла вечер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Смени си работата. На х.Здравец е ужастно мръсно.Толкова боклук не бях виждал.Всичко е кално, няма къде да седнеш да обядваш...отвратително е.Не ходете там. Ресторант "Тромпета" - евалата, супер кухня, супер цени, супер обслужване.Малко куца атмосферата ама се преживява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Винаги като има някакво яко събиране някаде аз се разболявам предния ден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 няма работа за юристи в пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 няма работа за юристи в пловдив без връзки нищо не става деаба... но така или иначе големите пари са в София..не се отчайвай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) няма работа за юристи в пловдив Това е по 2 причини от моя гледана точка.Основната и номер 1 е, че адвокатите и докторите са Гилдии, които трудно допускат външни лица.Трябва да си адски способен и упорит за да пробиеш.Обаче хеле мама или тате да са някой от тези да видиш какво е лесно.Другото което е че всеки втори се натиска да става адвокат.Направило ми е впечатление дали по ТВ, дали познати, дали с някой непознати след въпроса: "Какво искате да учите?" се отговаря "Криво" (право).Стига толкова юристи в тая държава няма място за толкова.Пък и предосрартъчно от хората с други професии са завършили едно, а работят съвсем друго но така или иначе големите пари са в София..не се отчайвай wink.gif Ох, Саше тея вафли сме ги яли.През последните 6 месеца ми минаха пред очите сумати народ които ми твърдяха че парите са я в София,Англия,Испания и т.н.Всички тръгнаха аслани пък се върнаха пос*ани.Стига с тея митове и легенди. Edited March 1, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Това е по 2 причини от моя гледана точка.Основната и номер 1 е, че адвокатите и докторите са Гилдии, които трудно допускат външни лица.Трябва да си адски способен и упорит за да пробиеш.Обаче хеле мама или тате да са някой от тези да видиш какво е лесно.Другото което е че всеки втори се натиска да става адвокат.Направило ми е впечатление дали по ТВ, дали познати, дали с някой непознати след въпроса: "Какво искате да учите?" се отговаря "Криво" (право).Стига толкова юристи в тая държава няма място за толкова.Пък и предосрартъчно от хората с други професии са завършили едно, а работят съвсем друго никой не те спира да станеш адвокат, просто си държиш изпита и си отваряш кантора проблемът идва, че няма кой да влезе в тая кантора, освен самият ти и чистачката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Много ми е скучно !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rose Thief Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Прочетох доста голяма част от темата. Смятам, че ще направим услуга на доста хора, ако дадем тези логове на някоя поликлиника, за умствено неуравновесени хора, те сами ще се свържат с Галченцето ли е, кво е. По темата.. Похарчих си парите.. които ми трябваха.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 HAHAHH H#JRH QKJ#HR$ KJAHKJH AAHAHAHAHAHAHAHAH J#H QJK# KQHH AJ#H $KJAHK HAAHAHAHAHAHAHAHA HJH RA#H %#Kjiwr vgtknq4 aztuiasertvgh yvgnrga ЖАЖАЖАЖАЖАЖАЖААЖАЖАГГАГАГАГААГАХАХАХАХАХАХАХХААХАХ АХАХ АХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ МОЯ НОВ ИДОООООООООООЛ!!!! :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Е*ати, само 3 мнения, а вече е жесток!!! Иване, де не събираш фенове? Наблегни на фенките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Стига сте тормозили момичето бе! Това е от възрастта, след време може и да се осъзнае. Какво сте я погнали всички тука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 (edited) Стига сте тормозили момичето бе! Това е от възрастта, след време може и да се осъзнае. Какво сте я погнали всички тука то акъл и мензис не дойдат ли навреме..... онтопик: искам да се оплача, че няма от какво да се оплача - всичко си е нормално гадно и безсмислено. Edited March 5, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Май прихванах някаква хрема от жената, сега ми тече отзад в гърлото и започва и гърло да ме боли. Няма да се разберем така! :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts