Antares Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Май ще се връщам на ИЕ.FAIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Опера 12 е ебати и дървото. от 9-та версия насам само на зле отиват нещата. Май ще се връщам на ИЕ. Определено мазохизма в тебе напира юнашки. Но не ме учудват двата ти избора на барузър, след като видях какви дивотии си писал в темата за прецакания хард. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Определено мазохизма в тебе напира юнашки. Но не ме учудват двата ти избора на барузър, след като видях какви дивотии си писал в темата за прецакания хард. Ти па къв си и кой си, че да ми казваш аз какъв съм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Ти па къв си и кой си, че да ми казваш аз какъв съм? Никакъв не съм, но те виждам че си аматьорче , което се оплаква. Та споделих просто, че е нормално като си аматьор, да не можещ да си избереш и още по-важното да си поддържаш браузъра или операционната система или каквото там имаш по компютъра. Така че да те информирам... има доста по кадърни браузъри от Опера и ИЕ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Аз от известно време ползвам браузера и антивирусната програма на Комодо. Браузера е базиран на Хрома, но почти всички неща които ме дранеха в Хрома са изчистени при Комодото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Аз от известно време ползвам браузера и антивирусната програма на Комодо. Браузера е базиран на Хрома, но почти всички неща които ме дранеха в Хрома са изчистени при Комодото. Няма го за MAC. Оттук следва че са несериозна фирма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Няма го за MAC. Оттук следва че са несериозна фирма Има някой неща за MAC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Антивирусната. Явно там са сериозни хората, но за браузъра им е нещо встрани от дейността... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 (edited) Няма го за MAC. Оттук следва че са несериозна фирма Точно от това следва, че са сериозна фирма! Edited June 25, 2012 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Никакъв не съм, но те виждам че си аматьорче , което се оплаква. Та споделих просто, че е нормално като си аматьор, да не можещ да си избереш и още по-важното да си поддържаш браузъра или операционната система или каквото там имаш по компютъра. Така че да те информирам... има доста по кадърни браузъри от Опера и ИЕ. Mдааа, от най-големите аматьори съм. Та, кои са по-кадърните браузъри, мастерю? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 За опера не мога да говоря, тъй като не съм я ползвал скоро. Но над IE мога да класифицирам Firefox, Chrome (Chromium) от раз. А Операта, както Килъра спомена, не е за аматьори. За да ти работи добре трябва малко акъл и ровене в настройки. А това, че си аматьор проличава само от споменаването на IE като браузър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 За опера не мога да говоря, тъй като не съм я ползвал скоро. Но над IE мога да класифицирам Firefox, Chrome (Chromium) от раз. А Операта, както Килъра спомена, не е за аматьори. За да ти работи добре трябва малко акъл и ровене в настройки. А това, че си аматьор проличава само от споменаването на IE като браузър. Пешо..., що мяташ камъни в рядко лайно...., оста'й го да си плува човека.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Опера полазвам от както се попня, дето има една дума. И наситина ако си е настроиш така, както желаеш и знаеш как, няма да имаш проблеми. За ИЕ не знам въобще съществува ли този браузър още? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Опера полазвам от както се попня, дето има една дума. И наситина ако си е настроиш така, както желаеш и знаеш как, няма да имаш проблеми. За ИЕ не знам въобще съществува ли този браузър още? 30% от потребителите все още не могат да се откъснат от него. Очевидно и в нашия форум има такива. Да не говорим, че още има шегаджии дето ползват старите версии, като 4, 5.5 и 6. Но да оставим професорите да избират какъвто браузър искат. Галин е прав, освен да се опръска човек, друго няма да се случи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Не е тази темата, та ако искате преместете въпросния спор в по-подходяща. Но се чувствам длъжен да добавя, че хората съдят за IE по инерция от IE6 и 7. Докато последния изобщо не е зле даже напротив. Само че майкрософт с цялата си арогантност изгубиха доста потребители и продължават да губят. Та те успяха да направят свестен браузър, но е някак прекалено късно и трудно някой ще го забележи вече. ПС: И както вече споменах преди - сериозните браузъри ги има за MAC, но IE вече нямат версия. ПС2: Пешо, не си прав. Сериозните браузъри имат версии за Линукс, МАС, Windows a на някои от тях и версия за таблети. Имаше една камара браузъри базирани на IE но с някакви менюта отгоре - за мен това не е сериозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 (edited) Бахти, днес в 2 часа на обед, като пълен новобранец ми вдигнаха колата на Васил Априлов. Въобще не знаех, че и в неделя ги вдигат. От там с таксита до новия "Четвъртък пазар", щото знаех, че там ги карат, От там ми казаха, че вече не ги карат тук, а до съдийския квартал и хайде пак таксита до там. 42 кинта ми струваше освобождаването на колата и много мрънкане от жената и децата. А на Васил Априлов бяхме заради прословутия магазин Зиг Заг, в който за първи път влизам и се оказа, че там си намерих по-хубави неща и от двата мола, които преди това бяхме обиколили. Edited July 1, 2012 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Ей, съвсем ми се скапа настроението - мъжът ми и майка ми са забравили днес малкото ни сладко дегу на терасата - явно е получило топлинен удар, и как не в тази жега!!! Цял следобяд се опитвахме да го свестим, да го разхладим това малко телце.... Надвечер умря... Много ми е гадно и тъжно... Като капак майка ми казала на сина ми, че сме завели животинчето в болница на системи, за да не го стресира, и сега през няколко минути мъникът ме пита, кога ще се оправи любимецът му и кога ще отидем да си го вземем от болницата... Утре ще ходим да купим друго, но ми е много тъжно, като знам истината.... :cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 На малката и растат зъби.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Това да са ви проблемите. Нашата в четвъртък ще я оперират. Тамън я върнахме от преглед в детска хирургия. В сряда трябва да я приемат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Всичко ще е наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Това да са ви проблемите. Нашата в четвъртък ще я оперират. Тамън я върнахме от преглед в детска хирургия. В сряда трябва да я приемат. Дай, Боже, всичко да е наред! В Хирургиите на 10 етаж ли ще е?! Знаеш ли, кой ще я оперира?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Дай, Боже, всичко да е наред! В Хирургиите на 10 етаж ли ще е?! Знаеш ли, кой ще я оперира?! Да, на 10-я етаж. Доц. Йонков. Уж казаха, че било лека операция - нещо на пъпа, но пък за мен си остава операция на бебето и то с пълна упойка, че друг начин да не мърда няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Да, на 10-я етаж. Доц. Йонков. Уж казаха, че било лека операция - нещо на пъпа, но пък за мен си остава операция на бебето и то с пълна упойка, че друг начин да не мърда няма. Стискаме палци всичко да мине без проблеми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Да, на 10-я етаж. Доц. Йонков. Уж казаха, че било лека операция - нещо на пъпа, но пък за мен си остава операция на бебето и то с пълна упойка, че друг начин да не мърда няма. Ако вие така сте решили, направили сте добър избор, ако пък е случайно, извадили сте късмет! Доц. Йонков е страхотен специалист, и като човек е душичка! От Детска хирургия бих препоръчала него или д-р Мошеков... Не се притеснявай, в добри ръце ще ви е детенцето!!! Дано всичко мине леко и успешно!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Ако вие така сте решили, направили сте добър избор, ако пък е случайно, извадили сте късмет! Доц. Йонков е страхотен специалист, и като човек е душичка! От Детска хирургия бих препоръчала него или д-р Мошеков... Не се притеснявай, в добри ръце ще ви е детенцето!!! Дано всичко мине леко и успешно!!! Наша позната е сестра там. И като чу, че има проблем с бебето и направо ни изстреля към него. Иначе колкото и леко да казват, че е като операция, на нас с жената ни е притеснено. То тая мръвка няма и 2 месеца. За една супа няма в нея, пък вече упойки операции. В четвъртък ще си покаже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts