TRIBALERO Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Мда,пак хубаво ,че не е 50 Забелязал съм ,че и системата се бъгва нещо.Маркираш стоката ,маркираш следващата ,и предната маркирана си седи на 0 количество , и ако не гледаш на монитора може да останеш с минус една стока в цялата сметка (и особено ако е някое скъпо питие .... ) А тия със стотинките в последния момент,много кеф правят ....ама то т'ва не е съзнателно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Както казах, спокс. Всички системи бъгват, в Карфур също. Като минем в локален режим не можем и да се отчетем дори. Просто следи внимателно. Това е. Айде, успех и дано да нямаш повече минуси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Боли ме гъзЪ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 (edited) Боли ме гъзЪ... А къде си бил снощи....и колко пи....и най-вече - защо си забрави точно снощи вазелина? П.П. Да не вземеш да се засегнеш сега....и на мен в момента не са ми много наред нещата, а и точно тоя момент хич не ми е до смях, но се опитвам да го карам на майтап... Edited April 28, 2012 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 (edited) Пламене, не се притеснявай, изобщо не можеш ме засегна...даже ми е ултра смешно.. Особено напомнянето за вазелина.... Причината за болката е това. Edited April 28, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Умирам от яд (най-вече на себе си), когато някаква си куха лейка ме изкара от равновесие за часове напред. Толкова ми се иска да имам малко повече от мъжкия непукизъм, та да тегля една майна и да спра да мисля за въпросното безпочвено изказване... Ходи работи цял следобяд, когато ръцете ти дори треперят от нерви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Умирам от яд (най-вече на себе си), когато някаква си куха лейка ме изкара от равновесие за часове напред. Толкова ми се иска да имам малко повече от мъжкия непукизъм, та да тегля една майна и да спра да мисля за въпросното безпочвено изказване... Ходи работи цял следобяд, когато ръцете ти дори треперят от нерви. Нещо си е грешка с мъжкия непукизъм. Това че изглеждаме така, не значи че не треперим вътрешно от яд заради пропуснатия шанс да смачкаме главата на някое нагло копеле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Нещо си е грешка с мъжкия непукизъм. Това че изглеждаме така, не значи че не треперим вътрешно от яд заради пропуснатия шанс да смачкаме главата на някое нагло копеле. Поне не ви се насълзяват издайнически очите, че да търсите къде да се скриете, за да не покажете слабост. Това ми беше идеята за мъжкия непукизъм. Повече си владеете външните прояви на емоциите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Реването е хубаво нещо, защото изкарва емоцията. По-лошото е, че мен лично повече ме хваща бяс и търся да потроша нещо, а когато съм успявал после съм съжалявал... един лаптоп така ми замина. Хубаво, че беше от евтините. Edited May 10, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Реването е хубаво нещо, защото изкарва емоцията. По-лошото е, че мен лично повече ме хваща бяс и търся да потроша нещо, а когато съм успявал после съм съжалявал... един лаптоп така ми замина. Хубаво, че беше от евтините. Разходка по магистралата, best solution ever :") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Умирам от яд (най-вече на себе си), когато някаква си куха лейка ме изкара от равновесие за часове напред. Толкова ми се иска да имам малко повече от мъжкия непукизъм, та да тегля една майна и да спра да мисля за въпросното безпочвено изказване... Ходи работи цял следобяд, когато ръцете ти дори треперят от нерви. Ами не винаги го има непукизма при мъжете. В повечето случаи е яроста, поради която можеш да направиш глупост, за която можеш да съжаляваш. Всяко нещо има две страни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ами не винаги го има непукизма при мъжете. В повечето случаи е яроста, поради която можеш да направиш глупост, за която можеш да съжаляваш. Всяко нещо има две страни. Ъхъмм... онзи студен бяс от който винаги гледам да се пазя.... Ама наистина, лошото е, че рядко ни личи, та стават и грешки понякога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Мамицата да им <цензура> и девелъпъри, не софтуер ми бъгуер са написали. Ходи им разгадай тоновете шитни... Два дена се мъча с едни и същи лайна, ае ше му <цензура> майката <цензура> и <цензура> <цензура>.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Изгубих си днеска ключовете за колата.....и за да не пиша в другата тема намерих ги...по-точно намериха ми ги . Подобно нещо ми се случи и с всички документи преди няколко месеца. За последно съм губил ключ като дете(a тва е било хиляда осемстотин....), ще трябва да си хакна 2 шамара, за да се събудя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Хмъ, глобуките май те заплесват много, а?Да не си загубиш главата само... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Хмъ, глобуките май те заплесват много, а?Да не си загубиш главата само... Мани, бил съм ги изхвърлил в барчето :D Как и защо...нямам идея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 свърши ми НТС-то екрана спря да приема сигнали от всевищния (от пръста ми) и сега няма как да си цъкам из фейсбука. Трагедияяя :laughing1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Баси и земетресението!!! Колкото ми бе зле днес, и съм в джаза, само ми липсваше да се разтресе всичко около мен... Всичко се разлюля, помислих, че някой се опитва с валяк да откърти и помете външната врата... Не е смешно, не е... Дано се разминем само с това... Така параноясах, че събудих и облякох малкия, за всеки случай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Още един приятел-пещерняк отиде да картира Вечната пропаст...Лека му пръст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 45 минути тичах по стълбите между шест етажа и обикалях в странно облекло прилежащите тротоари около сградата в търсене на тъпата ни котка. Издрах си гърлото от викане и се оказа, че смотаната патка била заспала зад един шкаф! И тъкмо да се облея в сълзи, лайното се измуши иззад шкафа и се измяукопрозя. Ще я побъркам сега! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 45 минути тичах по стълбите между шест етажа и обикалях в странно облекло прилежащите тротоари около сградата в търсене на тъпата ни котка. Издрах си гърлото от викане и се оказа, че смотаната патка била заспала зад един шкаф! И тъкмо да се облея в сълзи, лайното се измуши иззад шкафа и се измяукопрозя. Ще я побъркам сега! Ти за класическия в такива случаи номер със симулираното подреждане на масата, не си ли чувала? Не е нужно да я подреждаш цялата, достатъчно е да се разхлопаш с приборите и съдовете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 В паниката изобщо не се сетих, а и малко преди това я бях хранила, тъй че надали щеше да подейства. Показа се чак, когато мъжът ми се прибра и я извика той. Ех, продажно женско изчадие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 В паниката изобщо не се сетих, а и малко преди това я бях хранила, тъй че надали щеше да подейства. Показа се чак, когато мъжът ми се прибра и я извика той. Ех, продажно женско изчадие. Хехех... Няма котка която да устои на този номер Може и малко преди това да е повръщала от преяждане, но ще се появи, най-малкото за да проучи хавата, пък и да си помяка молещо за малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Направо със самосвала почнаха да ни сипват лайна ... Омързна ми от тва ТУ.Оценката се образува по брой точки.70 точки са за 6ца 40 са за 3ка.Е да ама не...По единия предмет са решили да не е така ми по някакъв друг начин си смятат.Идиоти всЕкакви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Опера 12 е ебати и дървото. от 9-та версия насам само на зле отиват нещата. Май ще се връщам на ИЕ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts