Antares Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 За рожденния ми ден ми подариха една джуджавка, съставена от четири малки елемента, като целта беше да се разглоби. Разглобих я за половин час. И вече втори ден се мъча да я сглобя обратно и се чувствам вече отчайващо тъп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Да не е от ония китайските пъзели? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Ами не знам китайски ли е, корейски ли е, състои се от четири части, две по две еднакви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Мда, за същото иде реч...Ми...успех ти пожелавам, аз моята накрая я млатнах с чука - не ми издържаха нервите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 ...аз моята накрая я млатнах с чука - не ми издържаха нервите... Открил си най-правилния начин на подреждане. Btw, има един будилник, който сутрин спира да звъни само, когато успееш да го улучиш с приложения към него пистолет....от доста време се чудя дали да не си го взема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Btw, има един будилник, който сутрин спира да звъни само, когато успееш да го улучиш с приложения към него пистолет....от доста време се чудя дали да не си го взема. Искам и аз, искам и аз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Някой от тези ли? http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=432&Itemid=175 Аз имам веригата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 За рожденния ми ден ми подариха една джуджавка, съставена от четири малки елемента, като целта беше да се разглоби. Разглобих я за половин час. И вече втори ден се мъча да я сглобя обратно и се чувствам вече отчайващо тъп Да не е някой от пъзълите на Hanayama? Тези с най-високата степен на трудност са убийствени главоблъсканици. ДА! Точно това! Гадината каза, че е най-трудната в магазина. Сигурен съм, че ще намеря стотици туториъли как се прави, но не искам. Мдам, този е с най-високата 6 степен на трудност. Има и втори вариант на сглобяване: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 ДА! Точно това! Гадината каза, че е най-трудната в магазина. Сигурен съм, че ще намеря стотици туториъли как се прави, но не искам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Това като го гледам до половината мога да го сглобя, обаче нацяло нещо не ми идва на ум как ще стане т.е. 1+1 мога да съединя ама 2те парчета как ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Това, като го гледам, май само Магнито може да го сглоби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Бахти, снощи изпих една кофа водка с маринована херинга и печени пилешки дробчета. И сега се чудя от кое ми е толкова зле, от рибата или дробчетата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Бахти, снощи изпих една кофа водка с маринована херинга и печени пилешки дробчета. И сега се чудя от кое ми е толкова зле, от рибата или дробчетата. Нито от едното, нито от другото... Просто не си спази точният ъгъл на китката при държането на вилицата и явно масата не е била нивелирана както трябва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 От това ще да е. Сигурно си прав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) Риба и друго месо не е хубаво да се смесват. ---- Щото аз съм казал Edited November 19, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) Риба и друго месо не е хубаво да се смесват. И това е така защото? Edited November 19, 2011 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Щото аз съм казал оооо Велики, Пешо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 От това ще да е. Сигурно си прав. Отделно 100% не си изпъвал докрай кутрето като си надигал чашата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Бахти, снощи изпих една кофа водка с маринована херинга и печени пилешки дробчета. И сега се чудя от кое ми е толкова зле, от рибата или дробчетата. Имаше едни дробчета внос от Бразилия. Именно те са отвратогена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Аха. И като си пил, си поемал и въздух във хранопровода. И така се е получавало окисление на етиловия алкохол до вода и въглерод. Водата си я изпикал, ма въглрода под формата на сажди е останала в кръвта ти, запушила е няколко микро-капиляра в главата, довела е до микро-инсулти и сега затова ти е гадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Определено от всичките коментари ми стана по леко на главата и ще си взема поука. За довечера съм си приготвил още една кофа водка и ще си я пия само с фантичка. Ама дано фантата да не се окаже бразилска или менте. Като разбира се ще се съобразя и със съветите на gado, за точния ъгъл на виличката и задължително ще си невилирам масата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Човек, не пий бози като Фанта с водката... Или сода, или нещо негазирано, недей така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Абарт 131 10000 евро :(...не може да е истина :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Някой от тези ли? http://www.bezpanika...=432&Itemid=175 Аз имам веригата. Аз имам Пръстенът, и в началото си мислех, че трябва да го разглобиш, което се случи за някакви секунди и след това 1 седмица докато го наредя пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) Изгоря ми ХДМИ изхода на ексбокс-а..... Изгоря ми хубавият ХДМИ кабел с наАм ква си оплетка ..... Изгоря ми 1 ХДМИ вход на телевизора..... Точно преди да пробвам 2 нови игри които бях купил същият ден..... Дет си имат един израз американците - EPIC FAIL Edited November 24, 2011 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts