Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се оплача

Recommended Posts

Болен съм като магаре, ще напускам работа без да имам друга предвид (не, не ме гонят или съкращават) и най-лошото е, че не ми остава нищо друго, освен да емигрирам... :huh:

Edited by gado

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

На тия от БДЖ да им го тури слон.Може ли да са толкоз прости...Сложили 3 вагона на влак София-Бургас на обед...И всеки път е пълен и тия не могат да се сетят да сложат още поне 1-2 вагона.

Болен съм като магаре, ще напускам работа без да имам друга предвид (не, не ме гонят или съкращават) и най-лошото е, че не ми остава нищо друго, освен да емигрирам... :huh:

Ай емигрирай, че така не мога да се наканя нещо, баси. Само като си помисля , че няма да има с кой да си пия ракията там и ми се отщява. Да не говорим за пържоли, шишове и т.н. Напълно съм сериозен бтв.

Ай емигрирай, че така не мога да се наканя нещо, баси. Само като си помисля , че няма да има с кой да си пия ракията там и ми се отщява. Да не говорим за пържоли, шишове и т.н. Напълно съм сериозен бтв.

Държавата трябва да съгласувате все пак. :)

Ъ? Какво е станало?! :(

Има едно нещо, наречено лично достойнство, Ваньо... Пари и положение се губят, но се и печелят, обаче човек загуби ли личното си достойнство - губи и самоуважението си...., а това е нещо което със сигурност, аз лично не мога да си позволя! Дето се вика - Главата и ръцете само господ може да ми ги отнеме, а переспективи аз и сам мога да си създавам.

Никви ядове, това да ти е проблема. Само чакам да ми потвърдят за едно вакантно място (като за първите 3-4 месеца) и си вдигам чукалата, щото нещо взе да ми се повдига от нашенските картофени босове и семкаджийския им начин на мислене и маниер на работа...

Никви ядове, това да ти е проблема. Само чакам да ми потвърдят за едно вакантно място (като за първите 3-4 месеца) и си вдигам чукалата, щото нещо взе да ми се повдига от нашенските картофени босове и семкаджийския им начин на мислене и маниер на работа...

Аз защо бачкам за фирми от другия край света мислиш? И съм по-доволен да бачкам по нощите и по 12часа...

Браво бре! И кой по дяволите ще оправи мотора, че и много други неща!?!?! tounge.gif

Чувствам се като изакан от разстроен октопод... Парцал, нямам сили да мръдна, постоянно ми е студено, хем ми се спи, хем не... Абе само разстройството и драйфането липсват...

Аз това го изкарах..., повръщане нямаше, но инфекцията удря много лошо в ушите...

Какъв човек трябва да си, че като ти кажат да си купиш ЮПС, за да може сървъра, на който ти е базата данни да си въртиш бизнеса си го купуваш, колкото да отбиеш номера с някъв евтинджос? Все едно го караш за нещо чуждо да дава тия пари, а не за себе си, да може да ти вървят нещата. И сега ще се спре цялата работа и ще чака оправяне на счупени бази, щот EVN е решил да спретне малка дискотека тия дни. 3 дена само с тъпотии се занимавам, щот някой се стискал да даде пари - вади една камара, ама не може даде. И лошото, е че е масово явление, на наколко различни меса, не е само едно. Ей го сега пак дойде една за оправяне. :angry:

Edited by mIRCata

По-добре по зъболекари, отколкото по лицево-челюстни хирурзи.

Още по-добре по медицински сестри, отколкото по зъболекари. :)

Да! И мен много ме е страх, но последствията са катастрофални. От зъб се умира!!!

Вярно. То и от синка от ударено също може да се умре. Поне ако ме задържи да отида 3-4 пъти може и да претръпна и да взема да си направя мост-а на мястото на коронката дето падна преди година, две и още мъй шубе. То шубето е голям страх.

Още по-добре по медицински сестри, отколкото по зъболекари. :)

А кой те излъга, че зъболекарите са само мъже?

А кой те излъга, че зъболекарите са само мъже?

Говорех като професия, не като пол. Мен повече са ме лекували жени. Точно затова след първите си срещи с професията им заради една 150 кг лелка садистка в детскта градина ме наплашиха толкова. След време когато в 4-ти клас дойде мъж да ни прави зъбите, след като разкара горната лелка, човека работеше много внимателно, но вредата вече беше сторена. После мъж ми прави операцията на гранолома.

Днеска пак съм при жена :)