Antares Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 U jelly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 (edited) . Edited September 8, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 - 1 авто CD player Пак ми разбиха колата. Този път поне са имали техника и не са чупили прозорец - около ключалката е вдлъбнато, някакъв уред са използвали. Спомних си как се почувствах, когато ми прибраха колелото от университета. Поглеждаш, виждаш празно място и само преглъщаш. Ама аз съм си виновен, че не прибирам панела. Здраве да е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Уф...добре, че има лекари-шегаджии. И добре, че бях под упойка...Мноо мразя да ми вадят нервите от зъбите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Супер ш*бан, фа*ан, наср*н, ужасен, гнусен и противен ден! Ши притрепя някого брееееееее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Супер ш*бан, фа*ан, наср*н, ужасен, гнусен и противен ден! Ши притрепя някого брееееееее Малий, горките ти клиенти, които са пазарували при теб днес. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 На лицето ми се виждат емоциите, но ги потискам и към клиентите си се отнасям съвсем нормално. Не си го изкарвам на тях, не се притеснявай. Момчиле, логиката ти е под всякаква критика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 На лицето ми се виждат емоциите, но ги потискам и към клиентите си се отнасям съвсем нормално. Не си го изкарвам на тях, не се притеснявай. Момчиле, логиката ти е под всякаква критика. Е каква трябваше да ми е логиката, след като изяви желание да трепеш наред? Дори аз се поуплаших от другия край на виртуалната връзка, какво остава за клиент на живо. Иначе по темата - гаден дъжд, провали ми всички планове за голф през седмицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Супер ш*бан, фа*ан, наср*н, ужасен, гнусен и противен ден! Ши притрепя някого брееееееее Някого не значи всички, и определено не значи клиентите. Горките, те повечето са си простички по душа. Човек повече може да ги съжалява, отколкото да се ядосва. Да се оплача, че супер много ми се спи. Към 14 дни вече спя по малко и съм уморена. А легна ли следобеда, не мога да заспя. ГолЕмо съм диване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Стига рева вече ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Установих, че живея в държава, в която фирмите НЕ ИСКАТ да ми вземат парите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Установих, че живея в държава, в която фирмите НЕ ИСКАТ да ми вземат парите! Нищо ново. И аз съм изпадал в подобни абсурдни ситуации. Отиваш и искаш да им дадеш пари, а те се дърпат. После криза било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ами не е точно така. Аз съм бил в другата ситуация - идва някой и иска нещо, което нито имам време да го правя точно в този момент, нито ми се занимава за жълти стотинки. А не върви да му поискам 10-20 пъти повече, просто щото ме мързи и не ми се занимава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ами не е точно така. Аз съм бил в другата ситуация - идва някой и иска нещо, което нито имам време да го правя точно в този момент, нито ми се занимава за жълти стотинки. А не върви да му поискам 10-20 пъти повече, просто щото ме мързи и не ми се занимава. Е да ама човека говори за лаптоп за 2к+ пари, дето никой не иска да му го продаде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Е да ама човека говори за лаптоп за 2к+ пари, дето никой не иска да му го продаде. Е тоя лаптоп нали има себестойност? Какво като е 2к+ пари? Те не печелят 2к+ пари от тоя лаптоп в крайна сметка. Те печелят толкова, колкото печелят и от по-евтините модели. Защо да се занимават? Ако го имат в ценовата си листа, а не искат да го доставят - въпроса е друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Е тоя лаптоп нали има себестойност? Какво като е 2к+ пари? Те не печелят 2к+ пари от тоя лаптоп в крайна сметка. Те печелят толкова, колкото печелят и от по-евтините модели. Защо да се занимават? Ако го имат в ценовата си листа, а не искат да го доставят - въпроса е друг. Ти не си много умен. Никога не се занимавай с пари. Надценката на стоката е в ПРОЦЕНТИ. Колкото повече е стойността, толкова повече е печалбата. Маржа е почти винаги 8%. Ама какво да ти обяснявам. Ти пак ще кажеш, че в "гугъл" си прочел нещо, което дефакто няма нищо общо... Ей за това нямаш приятели. Само ако не си разбрал (а ти най-вероятно не си): 1000 лева = 80 лева печалба 2500 лева = 200 лева печалба. Сещаш ли съ? Edited October 5, 2011 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Това отдавна съм го разбрал. В БГ се продават боклуци и като искаш да си купиш нещо качествено, го няма понеже рядко се взимало и не го зареждат. Нищо ново под слънцето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ти не си много умен. Никога не се занимавай с пари. Надценката на стоката е в ПРОЦЕНТИ. Колкото повече е стойността, толкова повече е печалбата. Маржа е почти винаги 8%. Ама какво да ти обяснявам. Ти пак ще кажеш, че в "гугъл" си прочел нещо, което дефакто няма нищо общо... Ей за това нямаш приятели. Само ако не си разбрал (а ти най-вероятно не си): 1000 лева = 80 лева печалба 2500 лева = 200 лева печалба. Сещаш ли съ? Не е нужно да ми обясняваш, но нали се сещаш, че за 200лв няма кой да се занимава, защото разликата е само 120лв от по-евтиния модел. Докато се занимават да ти уредят един по-скъп ще продадат 3 по-евтини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Не е нужно да ми обясняваш, но нали се сещаш, че за 200лв няма кой да се занимава, защото разликата е само 120лв от по-евтиния модел. Докато се занимават да ти уредят един по-скъп ще продадат 3 по-евтини. Нямат чак толкова работа, че да се чудят за кое да отделят време - за скъпия или за по-евтините. Истината, е че не им се занимава и ги мързи. Всеки гледа да скатава. Щот не ги продава собственика на фирмата, че да е заинтересован да печели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Е да ама човека говори за лаптоп за 2к+ пари, дето никой не иска да му го продаде. Да, тогава още не бях разбрал за какво говори. Пък и не е точно така... ако си достатъчно голям ентусиаст всичко може... верно вместо за 2к ще ти го продадат за около 4, но стига да настояваш достатъчно може. Нямат чак толкова работа, че да се чудят за кое да отделят време - за скъпия или за по-евтините. Истината, е че не им се занимава и ги мързи. Всеки гледа да скатава. Щот не ги продава собственика на фирмата, че да е заинтересован да печели. Защото ги мързи да мислят. Имат ценова листа - продават. Ако нещо го няма там - не го продават. И понеже не знаят откъде да го доставят, нито колко ще излезе, а шефовете са големи баровци и не им се занимава със сделки дето нямат поне 5 цифри като печалба съответно ги наритват, че им нарушават рахата с глупости и хората ти обясняват че нито им е работа нито ще стане това дето го искаш. Шанса е да стигнеш до някой който обикновено не вдига телефона и е по-наясно какво трябва да се направи. Само че обикновено аз се изнервям преди да стигна до някой такъв. Edited October 5, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 (edited) Не е нужно да ми обясняваш, но нали се сещаш, че за 200лв няма кой да се занимава, защото разликата е само 120лв от по-евтиния модел. Докато се занимават да ти уредят един по-скъп ще продадат 3 по-евтини. Какво значи да ти 'уредят'? Сделката си е сделка - искаш лаптоп, поръчваш си го и така... В 90% от фирмите лаптопите се пазаруват от 4-5 големи вносителя. Няма чак такива големи дандании като чакане по 3-4 дни да ти отговорят, па 30 дни да ти го доставят... ЕДИТ: Psihara^^ , може ли да споделиш кой е тоя лаптоп, дето си си харесал, да го видя. Edited October 6, 2011 by dvdrw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Какво значи да ти 'уредят'? Сделката си е сделка - искаш лаптоп, поръчваш си го и така... В 90% от фирмите лаптопите се пазаруват от 4-5 големи вносителя. Няма чак такива големи дандании като чакане по 3-4 дни да ти отговорят, па 30 дни да ти го доставят... Да ти "уредят" означава - да ти доставят продукт, който до сега не са продавали никога през живота си. Имах подобно изживяване с Conrad, но се оправих и ми го доставиха срещу 10% "доставка". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Да ти "уредят" означава - да ти доставят продукт, който до сега не са продавали никога през живота си. Имах подобно изживяване с Conrad, но се оправих и ми го доставиха срещу 10% "доставка".Розови пантофки-зайче? Бас държа, че никога не са продавали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 серчни го в ютуб трябва да има туториъл как да си поръчаме лаптоп и веднага след тва в препоръчани търсиш "как да продадем лаптоп на печалба - наръчник за начинаещи бизнесмени" , вокса там го е гледал.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ваньо мога да те свържа с една Софийска фирма от която си взех моя лаптоп. И да не съм Off-topic: Как може да ми сложат лабораторно от 18.30 до 21.30 ? Тия нямат акъл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts