gado Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Моите съболезнования, Галя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 И моите.. кофти е когато толкова млад човек си замине Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Нямам си чичо вече R.I.P. (на 41 години беше, Бог да го прости) :cry Искрени съболезнования. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Много е жалко, когато млади хора си отиват без време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Ебаси хремата, едвам дишам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 (edited) Благодаря ви, момчета. Днес беше най-тъжният ден в живота ми. За първи път толкова мъка... Баба ми и дядо ми сами си остават, баща ми без брат, стринка ми на 36 години без съпруг. Безсловестна съм от тъга Тромб хвърлен от рана в крака към сърцето... Официално в смъртния акт пишеше "Сърдечна недостатъчност". Бързо е станало поне Почивай в мир, чиченце. Много те обичам. Ако има друг свят, дано намериш покой там Edited April 11, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Блях.Боядисвам.В кухнята.Мразя да боядисвам.Блях, блях, блях.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Интерлогистика са педерасти. Доброволно НИКОГА няма да им ползвам услугите. Ама никога, че и от татък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Интерлогистика са педерасти. Доброволно НИКОГА няма да им ползвам услугите. Ама никога, че и от татък. Аз пък от тях съм с изключително добри впечатления Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Не е имало случай, когато да е трабвало да ми докарат нещо, и да не е имало проблем. С последната доставка затвърдиха негативното ми мнение за тях. Все още си чакам поръчката от четвъртък. Имам чувството, че работя с български пощи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Не е имало случай, когато да е трабвало да ми докарат нещо, и да не е имало проблем. С последната доставка затвърдиха негативното ми мнение за тях. Все още си чакам поръчката от четвъртък. Имам чувството, че работя с български пощи. С мен са били много коректни но съм пращал 4-5 пратки само... за разлика от Д&Д които оплескаха няколко международни пратки включително едната я доставиха в София, след това хората излезнаха коректни и ни се обадиха по телефона да ни кажат да не се притесняваме и я върнаха на Д&Д да я доставят до нас... при което на следващия ден Д&Д я доставиха отново на друг човек но поне този път уцелиха града та ходих до техния офис в Тракия да си вземем нещата... и те казваха че това не им е първия път понеже пращали доста пратки с тях... смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Ти си пращал/ Пък аз съм получавал. Еми не им се получава много доставянето на тях. Става, но трудно и с проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Техника съм пращал и после са ми я носили обратно. Но верно не съм ги ползвал кой знае колко докато с Д&Д нямаме избор - те доставят експресните пратки на DPD от Англия и редовно ни лазят по нервите (50% са виновни DPD заради кашата с тракинг номерата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Прибирам се одеве и чувам странно виене от машината. Реших, че е някой от вентилаторите, но беше блокирало всичко. Рестарт - не става. Пак виене, цвилене... Отворих кутията и ужас усетих, че е някой от хардовете. В крайна сметка открих, че е 500гб Баракуда, която веднъж вече спасихме след онзи фърмуеър проблем... Бесен съм! Досега никога не ми е отивал хард... Остава надеждата да е механика и някой да може да ми помогне да спася данните. Дори не знам още точно колко са щетите... Отделно единия голям вент на кутията направо запекъл, а явно имам и проблеми с този на процесора, защото и там имаше предупреждение и го гледам, че жули на 70 градуса, което не е нормално. Утре мощно пазар на вентилатори.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 (edited) 25 години и 5 месеца живот, а първия милиард е все така далече :D Edited May 16, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Утре мощно пазар на вентилатори.... Поръчвай ЕДИНСТВЕНО noiseblocker-и от Dekada (или ако се сетиш някой друг да ги продава). Ти поне можеш да си ги позволиш. Забележи как не са пластмасови а където се опира в кутията е гумено. Уникални са просто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Днес няма да е. Детето вдигна 39 за минути и отмених всякакви излизания... Освен това се чудя къде да ходя да купувам сега като няма Ресет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Днес няма да е. Детето вдигна 39 за минути и отмених всякакви излизания... Освен това се чудя къде да ходя да купувам сега като няма Ресет. Декада ти казах. Междувременно отваряш кутията и ако се налага слагаш някой голям вентилатор да ѝ вее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Днес няма да е. Детето вдигна 39 за минути и отмених всякакви излизания... Освен това се чудя къде да ходя да купувам сега като няма Ресет. Неприятни пролетни вируси, общо взето колкото бързо идват така и си отиват. Аз като баща на две деца съм ги преживял сума пъти. Въобще няма повод за притеснения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Декада ти казах. Междувременно отваряш кутията и ако се налага слагаш някой голям вентилатор да ѝ вее... Това го видях. И къде викаш в Пловдив се продава? Защото онлайн не мога да сравня вентилаторите. Неприятни пролетни вируси, общо взето колкото бързо идват така и си отиват. Аз като баща на две деца съм ги преживял сума пъти. Въобще няма повод за притеснения. Така е, макар видима причина да няма. Докторът набързо го мина ОВИ. Но няма смисъл на теб да казвам какво е да видиш детето да виси като сурова наденица и да няма сили да си държи очите отворени. Освен това 39 си сериозна цифра. Засега сме по-добре - след второто достигане на 39 и поредната порция оцетени компреси се поотпусна. Къпането с по-хладна вода смъкна температурата под 37. Ще видим как ще мине нощта - едно е сигурно - нЕма се спи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Това го видях. И къде викаш в Пловдив се продава? Защото онлайн не мога да сравня вентилаторите. Как смяташ да ги сравняваш бе майна? Ако толкова искаш ела утре да ти покажа един такъв пък ти ще си помислиш струват ли си парите или не. А в Пловдив нямат магазин. Аз си ги поръчвам онлайн. На другия ден са при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 (edited) Преден ляв калник пред нас за 3-ти път. Който ви каже, че има шофиори, които могат да карат на заден ход не му вярвайте.... Направо ми се качи на колата пред очите ми. Тоя път боята няма да е за моя сметка. Edited June 6, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ако не се лъжа и преди някой те попита дали вината не е в теб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Айде драмата се прехвърли тука... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Преден ляв калник пред нас за 3-ти път. Който ви каже, че има шофиори, които могат да карат на заден ход не му вярвайте.... Направо ми се качи на колата пред очите ми. Тоя път боята няма да е за моя сметка. "шофьор" бе, Жоре, недей така.... Ако не се лъжа и преди някой те попита дали вината не е в теб? И как би могла да е вината в него като дори не е бил в колата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts