host Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Тъкмо си бях взел душ ... и тъпата самобръсначка била точно до шампоана и той леко я нацапал ... с дясната ръка я изтървах и с лявата понечих да я хвана и успях с това си движение да бутна пластмасовия протектор и да си навра пръста под единия от 3те резача... ебати късмета. А колко кръв тече... човек ще си помисли, че съм се заклал. _______________________ Иначе признавам директно, че и 2те леви ми пречат. Edited March 9, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Тъкмо си бях взел душ ... и тъпата самобръсначка била точно до шампоана и той леко я нацапал ... с дясната ръка я изтървах и с лявата понечих да я хвана и успях с това си движение да бутна пластмасовия протектор и да си навра пръста под единия от 3те резача... ебати късмета. А колко кръв тече... човек ще си помисли, че съм се заклал. А можеш ли да си представиш само..., какво щеше да ти се случи, ако си беше изпуснал сапуна ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Психара щеше да ми го подаде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Тъкмо си бях взел душ ... и тъпата самобръсначка била точно до шампоана и той леко я нацапал ... с дясната ръка я изтървах и с лявата понечих да я хвана и успях с това си движение да бутна пластмасовия протектор и да си навра пръста под единия от 3те резача... ебати късмета. А колко кръв тече... човек ще си помисли, че съм се заклал. _______________________ Иначе признавам директно, че и 2те леви ми пречат. Гадост и зараза. Правила съм го този номер поне 2-3 пъти, като бях млада и неопитна със самобръсначката. Много боли, аз съм си сваляла / кълцала по 1/3 нокът и си е е*ало майката и бащата и т.н. Един съвет : Ако се порежеш или изобщо нещо се направиш, сложи тютюн отгоре, за да спреш кръвотечението. Наистина става бързо, макар и неприятно. Много съм уморена днес. Сънувах някакви хубави неща, които няма да ми се случат никога де, ама беше толкова реално, че сякаш съм стояла под напрежение през цялото време и хич не съм спала. Та днес съм като парцал. А сега предстоят упражнения... Ама к'вото е, трябва да се стегнем малко Лято иде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Човек ти да не си използвам мачете Жилет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 1 септември 2010г - 31 декември 2010г = -3600лв Честито ми, пИчелившият съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 - 35лв на покер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 * Пояснение. Това е задния триъгълник на рамката ми. На две парчета. Рамката на колелото ми е за скрап... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 (edited) Пешо, къде кара днес беееее, да му се не знае?! Голям мерак... Моите съболезнования Edited March 24, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Абе след консултация с приятели - ще може да се завари. И дори твърдят, че ще стане по-здраво от преди. Ама баш сега, на хубавото време ще трябва да седя вкъщи с пръст в ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 (edited) Изпушвам, ей! Edited March 25, 2011 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Много алкохол и секс - неочаквано лоша комбинация! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) 7 години книжка...3-спирания от "сините таксита" и първи фиш за забравен талон. Да се таковам в главата загубена. Щях да влезна в Гинес майна :D Taксата на банката почти колкото фиша...педали Edited March 30, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) Много алкохол и секс - неочаквано лоша комбинация! http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII ? Edited March 30, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) Майка ми един път ще вземе колата и ще я удари! Edited March 30, 2011 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 За втори път след само 1 каменица ме цепи тиквата, хем и двата пъти имаше мезета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 (edited) За втори път след само 1 каменица ме цепи тиквата, хем и двата пъти имаше мезета. То хубaво 1...ама да не е била от втората каса? Edited March 31, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Пиеш грешната бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Пиеш грешната бира. Не винаги човек има избор... колко заведения има питаш каква бира имат и отговора е "наливна и вносна" - дотам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 На мен наливната ми понася, даже много я обичам, в случая става дума за бутилка каменица и за заведението на гребната, където имаха само каменица и вносни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Не винаги човек има избор... колко заведения има питаш каква бира имат и отговора е "наливна и вносна" - дотам. Мдааа, така е в демократичното общество по нашите ширини..Почти винаги нямаш голям избор...Щото примерно каменица, не дават да се продава загорка и кока кола не дават да се продава пепси... За тв'а Туборг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Мдааа, така е в демократичното общество по нашите ширини..Почти винаги нямаш голям избор...Щото примерно каменица, не дават да се продава загорка и кока кола не дават да се продава пепси... За тв'а Туборг. магданозчо, не ми се искаше точно аз да го казвам, но така и така съм се нагърбил с тежката задача... ти си много LEET 1337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Нямам си чичо вече R.I.P. (на 41 години беше, Бог да го прости) :cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 (edited) Нямам си чичо вече R.I.P. (на 41 години беше, Бог да го прости) :cry Оле мале! 41 години... Мойте съболезнования. Как си отива човек толкова млад ако не е тайна? Edited April 10, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Благодаря, Ангеле. Казаха ми, че се съмняват за инфаркт, но не знам със сигурност. На работа съм и няма да мога да отида днес... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts