po_taka Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 еххххх как може да съм толкова прост ееееее............. да стана 1 час по-рано ама така е вечерта като ми се спи и 2 не виждам трябва да съм там в 10, значи трябва да тръгна в 9, значи настройвам алармата за 7:30......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Днес личния ми живот умря. Облигационно право - 1500 + страници прочит за явяване само на упражнения. Търговско Право - 2500 + страници само за да си в час като цяло. Вече ще си пия в нас и ще излизам по 1 път в седмицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Ако закъсаш свиркай да носим още. Само да не объркаш последователността на ченетето и фиркането че да не ти се омесят буквите и да почнат хоро да играят по учебника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Болен съм, мамка му! Чуствам се като спукана гума,а не ме свърта из къщи...., пък и имам толкова много работа за отхвърляне..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Болен съм от 2 дни някъде. Отпадналост, тежест в главата, пия разни парацетамоли, Тайлолгот-и и прочие. Мразя да съм болен. Тука всичките ми познати бяха през последните 2 месеца болни, най-накрая и мен ме прецакаха. Мразя го това! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Егати минавката... отивам в метро и аха аха да си взема един коняк Hennesy и гледам някакъв български ужким 25 годишен... викам ааа я да го опитам такъв не съм пробвал... и решавам сега да го провам а то се оказа че не е коняк... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 (edited) ....а то се оказа че не е коняк... То по принцип щом не е произведено в областта "Cognac" няма как да е коняк а е бренди, но на какво налетя все пак? Моето Хенеси свършва и не искам да направя същата грешка... Edited February 23, 2010 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Карловска ракия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 (edited) :rofl: if ( cogniac == rakia ) { %djado = screwed set ( %rofl = true ) } Коригиран. Благодаря Edited February 23, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Имаш синтактична грешка в скрипта. == е за сравнение, = е за присвояване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 От снега ми падна клон на колата.За щастие има само много леки драскотини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Болен съм.Отново. Гарда ми е паднал яко.Явно ще трябва да променя нещо в ежедневието си.Преди не съм настивал с години, а сега ....... за 2 години на легло вече за 4-ти път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 И аз. След като цяла седмица се влачих да си кашлям с надеждата аха аха да мине днес най-накрая отидох на доктор че взе да става по-зле и да ме болят гърдите като кашлям и сега съм на антиобиотици (Клацид - нищо особено но все пак) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Аз пък си имам Клацар.Но все още, само си му разглеждам опаковката.Утре, след втория технически преглед, ще видим дали инвестицията от 20-тина лева, ще бъде употребена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 липсва ми сън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ех че китайски боклуци...Днес се оказа че ми се е разпоила буксата на плейъра и се губи стерио канала...Пак ще трябва да се ходи до софия или да се прати по куриер за ремонт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Поради високото си ниво на кадърност* - съм все още на работа. Мрън! _______________________ * и може би известно чувство за отговорност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Няма нищо, ще ти закичат тиквен медал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 ...вече вкъщи... както съм я подкарал войната с вятърните мелници - може да ми закичат една мишена на задника и да се състезават кой ще ме изрита пръв... Както се чудят на кой да теглят шута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Ако те изритат позадника добре. Да не се заиграят с други работи, че тогава лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 ТОВА презентации ли са !? То грозно да му кажеш ще е комплимент..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Изгубил съм си обецата в погото на Артери и Уикеда... Не ми е ясно как, след като я свалям с кървене почти винаги, а сега някой ме е изхакал и дори не съм усетил как е хвръкнала... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Някакво леке онзи ден ми е открало капачката на предна дясна джанта на колата. Ебати и хората дето има. Да му изсъхнат ръцете дано! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Нов монитор... работи 16 часа и спира.. все едно няма захранване. Егати. Изкушавам се да го отворя и да му сменя захранващия блок ако ще да ми замине гаранцията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Нов монитор... работи 16 часа и спира.. все едно няма захранване. Егати. Изкушавам се да го отворя и да му сменя захранващия блок ако ще да ми замине гаранцията... Да не е някоя енергоспестяваща функция? Ако бачка точно определено време, може и това да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts