djadomraz Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Виж,дядко, те лошите кучета не стоят при хората. Онези са просто добри помияри. А за онова с палтото на сестра ти,много неприятна случка,наистина,но си има разлика м/у бездомните кучета.. Например,ако точно онова куче беше лошо,(със сигурност не му е първи ден там,в гарата),нямаше да го държат там,щеше да има оплаквания и такива неща. Тоя просто си направи кефа,от това съм възмутена. Разбирате ли ме.. кученцето не беше лошо. glory, добро или не кученцето няма място там. Може да ти звучи неприятно но е така. Кажи ми кой чисти на бездомните кучета лайната? Те собствениците на домашни кучета им го чистят от дъжд на вятър та за бездомните. Градинки не останаха а тези които са останали са бъкани с кучешки гомна... и не само... за фасовете да не споменавам поне напоследък като че ли са по-малко което е хубаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 glory, добро или не кученцето няма място там. Може да ти звучи неприятно но е така. Кажи ми кой чисти на бездомните кучета лайната? Те собствениците на домашни кучета им го чистят от дъжд на вятър та за бездомните. Градинки не останаха а тези които са останали са бъкани с кучешки гомна... и не само... за фасовете да не споменавам поне напоследък като че ли са по-малко което е хубаво. Добре де.. така е.. ама това ли е начина,други мерки също могат да се вземат. Мислиш ли,че кучето разбира що го гонят,ритат и пр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Те има хора умират по улиците, ти за кучето се загрижи. Другите мерки искат пари, а аз мисля че е по-добре тия пари да отидат при хора които имат нужда от тях. Това че отиват при хората които ги крадат тия пари е съвсем друга тема на разговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Добре де.. така е.. ама това ли е начина,други мерки също могат да се вземат.Мислиш ли,че кучето разбира що го гонят,ритат и пр. Да се самоцитирам. Ами защото както кучетата нямат работа там така и онзи няма работа да ги рита... 1:1 в случая. С други думи и аз не го одобравам този начин особено, но от друга страна бездомните кучета на моменти са напаст а виетамците си заминаха... от китайците почти не остана никой... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 (edited) Те има хора умират по улиците...Да де, и ако органите на реда ритаха тия дето убиват, а не улични кучета, може би бройката щеше да е по-различна. Не твърдя, че уличните кучета имат място на улиците, но доколкото помня органите на реда нямат връзка с контрола на популациите на уличните кучета. Ред: ЧРД Иво! Да си жив и здрав, да са ти живи и здрави гадинките и ти желая да продължаваш напред и успехи в начинанията! Edited December 28, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Кучето пречи. Пича го рита. Ако Глори пречеше, щеше да ритне и нея. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ РАЗПРАВЯТЕ?!!?!??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Тъпото е не че някакво си куче е било ритнато, а че няк'ъв нещастник е получил задоволство от това! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Кучето пречи. Пича го рита. Ако Глори пречеше, щеше да ритне и нея. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ РАЗПРАВЯТЕ?!!?!??! "пича" го рита, защото ЗНАЕ, че кучето няма да му отвърне... много пичовска постъпка. почти като твоята спрямо Pazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ти си бил и на 2-те случки. Знаеш и 2-те ситуации. Прав си. Аз съм ПИЧ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Аре бе "Боксер" пичове... http://vbox7.com/play:738e2efb сбийте се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Веднага залагам против Ваньо :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Да смачкам Овъра би било като да си правя гавра с труп. Не, мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Мммм, откога ми се е прияло разчекнат психар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 бокс няма да е честно спрямо ванчо... напред съм с няколко години тренировки в Спартак... виж на шах може да се пробва, макар че и там кой знае... може да се скубем - и без това той го подкара вече по женски с обидите: труп съм бил бил а ситуацията с pazu - ми то остана ли някой, който да не е разбрал като какъв голем пич си се представил?! то кой ли не ти прави реклама и не преразказва героичния епос певци песни за тебе пеят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Искам да се оплача, че днес е един загубен, ш*бан, смотан и противен ден!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 (edited) .. доколкото помня органите на реда нямат връзка с контрола на популациите на уличните кучета. + това,нали щаха да ги прибират тия кучета и изобщо ...грр.. бабите с метлите да ги бият и да ги ритат,това ще го приема.(в смисъл,че поне имат причина.) Ама тия глупаци.. Ебати тъпата държава. Иване,кучето не пречеше. Сигурна съм,че и ти си пречил на някоко някога,повече,отколкото кучето пречи там,щото си седи и просто си търси кво да яде. Ама още не се е намерил някой,който да те нарита. Сега се замислих,че някой все пак може да им е възложил задачата,да се стараят да няма "купчинки" по пода на гарата,и така.. Не е хубаво да си полицай. Те има хора умират по улиците, ти за кучето се загрижи. Другите мерки искат пари, а аз мисля че е по-добре тия пари да отидат при хора които имат нужда от тях. Това че отиват при хората които ги крадат тия пари е съвсем друга тема на разговор. Те и с умиращите така се отнасят. Нали има приюти за тия кучета,бездомниците не хапят. Нали това им е проблема,че кучетата хапят. Ако се бяха погрижили да няма нито 1 куче,ама нито 1 бездомно,което вече трябваше да са направили ако не се лъжа,нямаше да го водим тоя разговор. А и просто се оплаках,пък засегнахме още 10 странични теми. Да затварят вратите в тая гара,или да се оплачат на някого,от къде да знам.. не е моя грижа. Може пък да съм толкова чувствителна,че случката да ми остави травма за цял живот. Не съм длъжна да му гледам селските изпълнения на тоя кухия,дето не си гледа работата. Edited December 28, 2009 by glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 бокс няма да е честно спрямо ванчо... напред съм с няколко години тренировки в Спартак... Тука не мога да не си представя фототапет на Ванчо ... или Ванчо на фототапет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Тука не мога да не си представя фототапет на Ванчо ... или Ванчо на фототапет Колко ли ще струва? За някой съфорумец? (шегичка,разбира се.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 реших да поиграя отново Fallout 3, и съм се заблудил, че сейфовете са в директорията на играта, а не в My documents. И при преинсталирането са заминали Тамън бях станал як изрод и трепех неред, пък ся ай пак отначало. Лошо няма , ама не ми се повтаряше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Имам да довършвам 2 сайта до края на Януари, да уча за изпита утре , после да уча за контролното по макроикономика в четвъртък , после да разучавам тъпия еxcel за контролното по информатика в петък ...... а така ме мързииииииииии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Прати единия сайт на мене, че аз няма какво да правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 писна ми от SMS-ите на Globul. Почти всеки ден пращат зарибявки, които ХИЧ не ми изглеждат примамливи, ама дори и примамливи да бяха, пак не ги искам. Не искам да ме притесняват, няма ли някой да ги осъди най-накрая или трябва да се захващам аз?! :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 писна ми от SMS-ите на Globul. Почти всеки ден пращат зарибявки, които ХИЧ не ми изглеждат примамливи, ама дори и примамливи да бяха, пак не ги искам. Не искам да ме притесняват, няма ли някой да ги осъди най-накрая или трябва да се захващам аз?! :S Иди в офис на Глобул и поискай да въведат в компютъра, че не искаш да ти пращат рекламни съобщения - просто тази опция е включена за всеки потребител по подразбиране и трябва да я откажеш, вместо да е обратното. Когато миналата година отидох са си регистрирам предплатената карта, от формумляра, който си бях отпечатал от сайта на Глобул, бях зачеркнал Т.7, която гласи: Съгласен съм да получавам повиквания, съобщения или електронна поща за целите на директния маркетинг, като съгласието ми може да бъде оттеглено по всяко време. Оная гледа, гледа и ме пита - "Ама за какво сте го зачеркнали това изречение?", на което й отговорих, че ми писна да ме увещават да пращам SMS-и да печеля награди, коли и т.н. Така че иди и си изискай да спрат със спама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Нещо ми се прецака стомаха от съботното омазване и до днес имам киселини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Иди в офис на Глобул и поискай да въведат в компютъра, че не искаш да ти пращат рекламни съобщения - просто тази опция е включена за всеки потребител по подразбиране и трябва да я откажеш, вместо да е обратното. благодаря, ще пробвам! Не знаех, че е възможно. Между другото цялата политика на фирмата е такава - аз като ходих да си преподписвам договора и ми сложиха безплатно да говоря с един номер. ОБАЧЕ, ако не се откажеш след 30 дни (или когато ти е датата за зануляване), автоматично ти добавят 5 лв към сметката и продължаваш да си говориш с тоя номер. Майка ми ми се оплаква, че нейния Б-кънект, който попринцип ползва само за слушалка, автоматично и взема по 2 лв всеки месец и добавя безплатни минути към един номер и впъреки, че тя е казала, че не иска безплатни минути (защото аз й се обаждам), те продължават. Беше стигнала до около 300 минути, не мога да се отвърва от разговори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts