Vetim Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Собиескито си е гадна водка..... Овкусените са гадна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Овкусените са гадна работа. И най-вече ако са Собиески. Последния път от една такава зелена ябълка се натровихме 3-ма човека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 И най-вече ако са Собиески. Последния път от една такава зелена ябълка се натровихме 3-ма човека. А сега де, цяла компания от няколко години предимно това взимаме (и съответно пием), а такива инциденти не е имало. Относно ароматизирани водки - въпрос на вкус, както и при всяко друго нещо Аз пък не понасям да пия чист твърд алкохол, дразнят ме ароматите на ракия, анасонови напитки и уиски. Това не ги прави по-лоши принципно, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 А сега де, цяла компания от няколко години предимно това взимаме (и съответно пием), а такива инциденти не е имало. Относно ароматизирани водки - въпрос на вкус, както и при всяко друго нещо Аз пък не понасям да пия чист твърд алкохол, дразнят ме ароматите на ракия, анасонови напитки и уиски. Това не ги прави по-лоши принципно, нали? Явно сме попаднали на нещо дефектно, въпреки, че го взехме от МЕТРО. Беше ужасяващо. Изповръщах си червата от 1 голяма водка и половина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) Човек ... не знаеш какъв елексир е похабила водка от 2 лева и от 200 лева си е пак .....спирт Собиескито си е гадна водка..... не харесвам НИКАКВА водка колкото и скъпа и маркова да е но някоя отлежала ракийка или Виски...мдаа Edited December 7, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Щото не си пил хубав коняк... но пък той определено не е за напиване а за опитване само Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Щото не си пил хубав коняк... но пък той определено не е за напиване а за опитване само КОняка също го тача. Дори има един евтин в нас...и той ми харесва . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 днес посрещам майка ми, за да постъпи утре в болница толкова блъскане със здравната ни система имах напоследък покрай нея, че спокойно мога да твърдя, че съм болен от здравна система... много коварно и нелечимо заболяване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 водка от 2 лева и от 200 лева си е пак .....спирт не харесвам НИКАКВА водка колкото и скъпа и маркова да е но някоя отлежала ракийка или Виски...мдаа Трябва да е лежало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 водка от 2 лева и от 200 лева си е пак .....спирт не харесвам НИКАКВА водка колкото и скъпа и маркова да е но някоя отлежала ракийка или Виски...мдаа Евала и аз съм на същото мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 На връх Коледа - в болница. КАК ЕЕЕЕ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Кофтиии.И аз съм болен....отново.Втори ден съм като парцал.Мамка му, тази година се разболявам за втори път, а за мен това е адски много и често.Блях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Получих "перфектен" подарък за рожденния си ден - една ужасна истина... Най-интересното е, че този подарък си го направих сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Получих "перфектен" подарък за рожденния си ден - една ужасна истина... Най-интересното е, че този подарък си го направих сам. По - добре да разбереш истината , отколкото да живееш в заблуда неопределено време. Иначе Честит рожден ден , да си жив и здрав и много успехи в живота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Получих "перфектен" подарък за рожденния си ден - една ужасна истина... Най-интересното е, че този подарък си го направих сам. Честито, готин, бъди здрав и щастлив, все така готин и умен и може да им пикаеш на повечето истини спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Посрещнахме Коледа с.....погребение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Моите съболезнования! Дано другата Коледа я посрещнете с бебенце... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 На много от вас сигурно би ви се сторило голяма глупост това,което ме разочарова,но съм толкояа силно възмутена,че не можете да си представите. Днес,в софийската гара,докато вървях към ескалатора,видях как един от полицаите ритна едно куче и то изскимтя доста силно. Направо се възмутих ужасно!! Естествено реакцията ми беше : Ама,извинете,защо ритате кучето? И тоя ми разправя: Щото прави купчинки,момиченце,затова. И аз му викам: Е,не знаех че вие ги чистите тия купчинки тука! И тоя ми разправя,че заради такива като мене нзм си кво.. Казах му че е селтак. Искаше му се да ми набие шамарите,ама знаеше,че това съвсем не му влиза в работата,да се разправя с кученцата. Бахти тъпака гаден.. Работата им е съвсем друга на тия глупаци кухи. Не е прав според мене,който квото и да ми обяснява,тоя просто се почувства добре след като силно срита кучето,псуваше с ебати усмивката. Преди да започна почти монолога си,седях и гледах недоумяващо няколко секунди. Много съм ядосана,много! Ей снощи гледах някакво предаване,някакви рокери ходеха и се разправяха с хората,дето правят ей такива работи. Изобщо не им е работата това,на тия полицаи! Заслужават някой хубаво да ги натупа!!!!! Страшно съм ядосана! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 (edited) А ти защо не взе кученцето с теб, да си го гледаш у вас?! (опс, верно че имаш котка) Edited December 27, 2009 by EEK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 А ти защо не взе кученцето с теб, да си го гледаш у вас?! (опс, верно че имаш котка) ....офф... не е в това въпроса!! Много добре ме разбираш,не разбирам що пишеш колкото да си разкършиш пръстите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 (edited) Ами защото както кучетата нямат работа там така и онзи няма работа да ги рита... 1:1 в случая. Сестра ми я гони едно куче в махалата и ѝ беше скъсало палтото... за съжаление след това не успях да му тегля ножа не че не го подгоних ми май то схвана идеята ми и избяга, после ми ръмжеше отдалече та не ми се удаде случай да го докопам. Да продължавам ли с любовта си към бездомните кучета? Котка досега не ме е нападала, но куче - да. И нали знаеш лафа - кучетата са на 3 яденета "разстояние" от вълците, хубавото е че доста от тях не са толкова едри. Edited December 27, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Не си кърша пръстите. М/у другото май във форума няма тема "какво мислим за бездмомните животни на улицата и какво да ги правим" . Или поне не съм срещал, но не съм и търсил. Не му е работата на полицая да рита кучето, по скоро друго трябва да направи. Но ще трябва да изпише 3 кофи мастило после за един патрон. И преди да подскочиш, ще ти кажа че обичам животните, особено котките, но не съм съгласен да са на улицата! Дори и с цената на убийството им Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Виж,дядко, те лошите кучета не стоят при хората. Онези са просто добри помияри. А за онова с палтото на сестра ти,много неприятна случка,наистина,но си има разлика м/у бездомните кучета.. Например,ако точно онова куче беше лошо,(със сигурност не му е първи ден там,в гарата),нямаше да го държат там,щеше да има оплаквания и такива неща. Тоя просто си направи кефа,от това съм възмутена. Разбирате ли ме.. кученцето не беше лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Именно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts