Antares Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Тъпанарес пак влезна в бокса... Лявото рамо пак гризна настилка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 И другата неделя - пак на тепето, на пияничко..., ама този път от по-височко :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ба, докато не 'зема нормална предна гума и броня - ще играя на компютърни игри и ще хленча по форумите... И проблема не ми е в алкохола. Събудих се трезвен. А и от ставането бяха минали 4 часа и няколко кафета. Проблема си е баш, че съм тъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 (edited) ПроблемЪТ си е баш, че съм тъп. Ти го каза. Иначе сори за рамото. Успех Edited November 29, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Моят метод е по-скоро дядешки, щото на бабите ще им дойде малко хард...Правя си нещо като коктейл Молотов - червено вино с черен и лютив червен пипер. Сгрявам ги в микровълновата до границата на търпимостта и отпивам на малки глътки. За хората с чувствителни стомаси препоръчвам едно ранитидинче. Но както каза Раптора важното е да се реагира в самото начало. Сгрявай виното на котлон и го махай от огъня точно преди да кипне - не бива да завира в никакъв случай. Препоръчвам медно джезвенце по въпроса. Хинт от мен - добави ситно нарязани на лентички портокалови кори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ай, стомаха ми е все едно съм препил баш както си знам с джин или водка - различно е с ракия, уиски и коняци. Подозирам настинка. Нямам друго обяснение. Хем и закусих още ранко...абе гадост. Сега ще се натъпча с витамин Це и другите хавички и една супа по обед, барем мине. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 От вчера нямаме вода и не мога да се изкъпя, тече всеизвестната кафява сентенция, която би убила кон. Имам хитър колега, с който имам да правя проект за утре, а не мога да се свържа с него и в същото време не ми даде материалите, миналата седмица, да ги чета с идеята, че "Споко бе шсе видим, има време". А можеше да си спестя един изпит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Търсим клиенти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Търсим работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Me too Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Хост, дай да крадем банка вече и да направим бизнес, че ми писна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 i kade 6e e krie6 posle taa banka?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ами по-добре е ако може да си направим осигурително дружество - здравни и пенсионни осигуровки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 i kade 6e e krie6 posle taa banka?? още нямаш кирилица на HTC-то ли бе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Първоначално се зачудих как една 40-килограмова бабичка може да счупи стъклокерамичен плот... А после се сетих, че преди години беше успяла да потроши и тенджера под налягане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 още нямаш кирилица на HTC-то ли бе?Кирилица imam i vk5ti i na ba4 a na telefona ne sam se ma4il d aka4vfam kirilica ina4e iskam da se opla4a 4e provajdera mi se slq s evrokompot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Мразим шаран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Кирилица imam i vk5ti i na ba4 a na telefona ne sam se ma4il d aka4vfam kirilica ina4e iskam da se opla4a 4e provajdera mi se slq s evrokompot... то е голяма мъка, да ти кажа... изискват се поне три висши образования, поне едното от които да е тероетична физика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 (edited) i ne na posledno mqsto - nekav nali4en internet или просто те мързи.bingo! Edited December 5, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 хм. а през какво постваш тук? с SMS? wifi няма ли HTC-то? по спомени - клавиатурата с кирилицата е не повече от 100-200Kb... дори и през Мтел да я сваляш няма да те заболи... човек ще рече, че работиш с компоти, а не с компютри... или просто те мързи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) Втори предмет в уни-то ми е с нисък резултат Най-лошото е, че ги разбирам, а ме мързи да го уча навреме.... Edited December 7, 2009 by clio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Счупих неотворена Собиески зелена ябълка... Ако бях взела Абсолют, щеше да оцелее от толкова ниско... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Да си счупила Сливенска перла или хубаво уиски - да съжаляваш.....Ами то - водка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Да си счупила Сливенска перла или хубаво уиски - да съжаляваш.....Ами то - водка. Човек ... не знаеш какъв елексир е похабила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Да си счупила Сливенска перла или хубаво уиски - да съжаляваш.....Ами то - водка. Собиескито си е гадна водка..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts