host Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Абе недейте така.Аз като живея в централен и все няма къде да си спра колата какво да кажа?Все има някой спрял, заел място за 2 коли, и ти спираш на майната си ( е оня ден нарочно се качих на тротоара и спрях до на една мацка бенц-а така, че да не може да си отвори шоф. врата ама само за малко бях спрял и няма да се повтори ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Няма право да спира. Мисля че можеш да извикаш паяците за да го махнат. и аз така знам, обаче ще е малко трудно, тъй като през по-голямата част от деня е невъзможно да стигне паяка до нас... като спрат колите от двете страни на улицата и понякога е трудно една кола да мине, камо ли пък камион Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 и аз така знам, обаче ще е малко трудно, тъй като през по-голямата част от деня е невъзможно да стигне паяка до нас... като спрат колите от двете страни на улицата и понякога е трудно една кола да мине, камо ли пък камион Ако има табела гараж и този въпреки всичко е спрял аз лично бих му спукал и четирите гуми. Само че от страни за да не може да се оправят. Сещам се и за други гадости, но и това ще е достатъчно. Писнало ми е от всякакви "педалчета" дето уж все са за 5 мин. С добро явно няма да се оправят и се налага да се стига до крайности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Точно една седмица, след като си сглобих велосираптора, днес претърпях два инцидента, от единия за малко да заприличам на хищника в челюстта (тоест да се рацепи на две), от другия велосипеда ми е на трупчета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Навехнах си крака И то доста сериозно.... събота вечер Успях да посетя само едно ново заведенийце където не съм ходил все още...другото се отлага Е що точно на мен!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Цял следобед се занимавам с разни руски хакерчета, дето искат да ни съборят системата. Единственото, което постигат засега е да ми развалят почти целия съботен следобед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 А пък при нас е Неделя! Изоставате! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) Пу де'еба развали ми са фотото...Ми ся? Ша го носим ли на К&К Електроникс...или по-добре ново? На всичкото отгоре взе и да ми се бели лака на пръстена... Не че не се очакваше де, все пак на стомана 316L не знам нещо, което да се задържи достатъчно дълго, но поне една седмица да беше отраял... Edited February 11, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Омазах си бинкито... Edited February 12, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Отрязоха ме с малката ножичка , можеше и да е с голямата Едит: Учителя ми по китара сега ми каза, че заминава за Англия да му издадат групата, което е яко, ама аз оставам на сухо. Баси вечерта. Утре имам и изпит по Увод в Общото Езикознание. Ебало си меча! Edited February 12, 2008 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Седмицата почна неочаквано добре... и свърши неочаквано ужасно ЗЛЕ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Икономикс през септември месец.А дано да си остане сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Икономикс през септември месец.А дано да си остане сам. не спичай, тя тая малка злоба- не и помня името, една ниска, слаба с червена коса и жълти зъби- тя не проверява работите. лепи ги оценките според първото изречение и обема. на поправка пуска всички знам от личен опит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Абе да ти кажа и аз такива съмнения имам ама здраве да е.Днеска ОТП-то да видим с Роско и Янаки какво ще измислим заедно( една тройка ще свърши работа ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 (edited) Абе да ти кажа и аз такива съмнения имам ама здраве да е.Днеска ОТП-то да видим с Роско и Янаки какво ще измислим заедно( една тройка ще свърши работа ). Дано те е изпитал Янаки Стоилов Edited February 16, 2008 by E.T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Утре отивам на кастинга на "Пей с мен", а в последния момент се оказа, че ще ходя сам. Все се надявах да дойде за кураж един стар приятел, който професионално се занимава с музика, ама точно утре има запис Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Утре отивам на кастинга на "Пей с мен", а в последния момент се оказа, че ще ходя сам. Все се надявах да дойде за кураж един стар приятел, който професионално се занимава с музика, ама точно утре има запис Казах ти... Успех, Санди! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Тази сутрин видях бял косъм в косата си. The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Every year is getting shorter never seem to find the time. Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Такова хубаво време, а няма с кого да се разходи човек И ми е уморено и апатично всичко... Останаха ли интересни мъже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 (edited) Още ни има.. Сигурен съм!! По темата: Днес за пореден път разбрах, че евтиното винаги излиза по-скъпо. Взех си аз топка за скоростния лост от руския шоп поради ценови съображения. Поставих си я вчера, всичко песен.. Неска тръгвам, минавам 2-3 гръстовища, и на един ляв завой тъкмо давам на втора и оп - топката в ръката! Псувах, кълнях, добре че нищо сериозно не стана. Върнах си старата топка, че не я бях изхвърлил още. Поуката е, че дори за дребни неща не трябва да се правят компромиси, а да се избира качество. Щото да не ви останат топките в ръцете Утре отивам да търся оригинална, пък била тя и за сметка на стипендията Edited February 25, 2008 by spot_ex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Още ни има.. Сигурен съм!! По темата: Днес за пореден път разбрах, че евтиното винаги излиза по-скъпо. Взех си аз топка за скоростния лост от руския шоп поради ценови съображения. Поставих си я вчера, всичко песен.. Неска тръгвам, минавам 2-3 гръстовища, и на един ляв завой тъкмо давам на втора и оп - топката в ръката! Псувах, кълнях, добре че нищо сериозно не стана. Върнах си старата топка, че не я бях изхвърлил още. Поуката е, че дори за дребни неща не трябва да се правят компромиси, а да се избира качество. Щото да не ви останат топките в ръцете Утре отивам да търся оригинална, пък била тя и за сметка на стипендията ми ти да не би да си я надянал без приставката и без да затегнеш болтчетата и аз си взех от руския за 4лв но вече 3 месеца няма мърдане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Такова хубаво време, а няма с кого да се разходи човек И ми е уморено и апатично всичко... Останаха ли интересни мъже? Колкото са останали интересни жени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Риторични въпроси. Аз искам да се оплача, че съм леко болен, че в Рондо-то в понеделник почти не може да се тренира, че акциза за внос на авт. е ненужно висок и бензина е нечовешки скъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 i az iskam da se opla4a za rondoto,neska beshe nqkuf ad 200 4oweka na 1m2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Ким-а трябва ритуално да зачеркне понеделника от календара и вече седмица да го прескача тоя ден Още едно оплакване имам.Лявото коляно, перманентна болка вече 2-ра седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts