lil_stenly Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Малкото куче ми изяде кабела за нета! Няма да показвам снимки... прекалено жестока е гледката! Та трябваше да скъся кабела от там от където е бил хапан, обаче стана прекалено къс та трябваше да го прекарам през тераси и прочие, та пак буксички, ужас просто. Хубавото е че сега вече го прекарах от вън, нещо което трябваше да сторя още преди много време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krischy Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Скоро имам рожден ден а пък нямам къде да го празнувам .... не е много голяма болка за умиралка но исках и аз да се оплача Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Първи болен човек около мен, определено има някаква сила, която се появява всеки път, щом реша да се прибирам към Пловдив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) разглобявам едни Optiplex-чета FX160... докарали са ми ги с хард диск... пфу... сега трябва да извадя на всяко диска. ще ми останат четири WD Scorpio Black 80 GB, SATA 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM мога да си направя RAID с тях... или пък да ги продам... мяркам някакви цени от по 50 USD за нов из мрежата... Edited November 8, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Мисля, че официално тряаа се обява за болен, нещо ми е по-кекаво от нормалното кекаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) Мисля, че официално тряаа се обява за болен, нещо ми е по-кекаво от нормалното кекаво Ъхъ, някаква глобална депресия има тая есен. Каунтвам дните до завръщането на село, далече от гнусния град и гнусните хора у него Edited November 8, 2009 by Barurumm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Бахти скапания депресантски, каръшки, смотан и какъв ли не още гаден ден............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Днеска гадно кафе сутринта, няма джин сутринта, няма с кой да пия твърдо на обяд, отрязан за секс , на лекции до 17:30, после по разни неприятни задачи (работа с хора). И за капак, за вечеря ориз със спанак. Ужаст. И ме мързи да отида и да потренирам. Утре, кафе, закуска, фризьор (това както го казвам ми звучи педерастки), Бруната Пловдив (разправии), ПУ ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Цял ден в шибаното легло, щото не мога да се дигна да си сипа вода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 много гадно - не мога да заспя, 4 часа стана вече, след малко трябва да ставам за работа, а се въртя като пумпал в леглото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 много гадно - не мога да заспя, 4 часа стана вече, след малко трябва да ставам за работа, а се въртя като пумпал в леглото... Пробва ли с ръкоблудство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Дъщеря ми е болна. Горкото, тази сутрин имаше 39,4 градуса.Ужаст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Постоянно съм в ерекция ... бургазлииката не може да смогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Дъщеря ми е болна. Горкото, тази сутрин имаше 39,4 градуса.Ужаст. И моята го изкара..., общо взето 3-4 дена беше с висока температура, но вече почти седмица не може да се оправи напълно..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Най-много ме радва това, че се храни.Щото ако не ядеше... лоша работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Ебати смотания ден. Зачекнах си бронята на колата на един бордюр,изгубих си телефона,а деня още не е свършил. Айде първото не е толкова фатално-имам каско.Ми за второто няма полиция. Казаха ми,че преди имало някакви проследяващи у-ва,ама ги били забранили. Казаха ми да си пазя документите,че може би след нова година забраната за тия екстри отпада,ама кой знае в какво състояние ще е. Винаги може и още...още шибании да се случат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Приспаха ми котката... израстнах с тва животно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Оле, гадноооо Болничко ли беше животинчето? Edited November 16, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Кое животинче? Иначе твойта кашлица дано да отмине, аз 3 месеца пих хапчета и прахчета и сиропи и какви ли не други, докато успея да си изчистя дробовете и да спра да кашлям, половин година кашлях, беше някакъв ужас просто. Само не пожелавам на никой да го пращат в болница, защото заради тая кашлица се опитага да ме хоспитализират като превантивна мярка, обаче аз бях трвъдо не по въпроса. Болниците са на едно такова... уникално ниско ниво, няколко пъти съм бил по болници и не е хубаво. То не беше бъбречна криза, преди това пък физиотерапии плюс електростимулации, а после изследвания... и всеки път като ми се е налагало да отида в болница за нещо съм се чувствал уникално гадно и противно от начина по който те настаняват и от самата обстановка там. Така че живи и здрави, гледайте да се пазите малко или много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Оле, гадноооо Болничко ли беше животинче% Мда, имаше рак и я оперираха лятото, ама се стабилизира за кратко и от месец и половина два беше супер изльощавяла и решихме, че няма кво да се мъчи повече, че и без тва едвам едвам се движеше наляво надясно. Поне остана другата котка, която за сметка на тва е станала супер буца с тая зимна козина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Искрено ти съчувствам, BoqoJIa3a, знам какво е гадно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Мерси В крайна сметка човек като си зима домашен любимец тряаа да е наясно, че и тоя момент ша дойде рано или късно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 CISCO може да са много сериозни като става дума за рутери обаче биваше ли да напишат толкова некадърен софтуер за VPN. To бива то може ама тяхното... мани другото ми не може да се сваля свободно ами трябва да имаш акаунт и поддръжката ти да е нам си каква си... някои харчове въобще не свършват с купуването на рутерите им май... Microsoft въобще не са чак толкова зле откъм лицензи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Утре съм на лекции от 8:00,а немога да заспя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 CISCO може да са много сериозни като става дума за рутери обаче биваше ли да напишат толкова некадърен софтуер за VPN. To бива то може ама тяхното... мани другото ми не може да се сваля свободно ами трябва да имаш акаунт и поддръжката ти да е нам си каква си... някои харчове въобще не свършват с купуването на рутерите им май... Microsoft въобще не са чак толкова зле откъм лицензи Дедо, къв ти е проблема с VPN клиента бре? Верно, не е изобщо шарено като други програми, ама все пак си работи доста добре. Аз от години само това ползвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts