lil_stenly Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Абе аз се грижа за зъбите си повече от нужното, обаче нещо венеца на единият ми зъб е възпален и от там 99% съм сигурен че ми се получава възпалението под ухото. Гърлото е или в последтвие от това или ме е грабнала настинка тези дни. Ама комбинацията просто е готина, цялата лява страна в главата ми е като книга за инфекции днес. Не знам дали да се кефа или да се дялкал за тея неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 2ра седмица плейара ми е на ремонт.И няма изгледи за оправяне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 (edited) Купих си стол преди 10 дни. Супер удобен ми е, а сега като се облегна на зад и дървото в седалката така скърца и пука, че имам чувството, че ще се скърши на 2. Супер много ме е яд! Edited October 10, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Тая сутрин, в прилив на талант успях така да си засрещна зъбите, че се отчупи парче от горния ми преден резец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Тая сутрин, в прилив на талант успях така да си засрещна зъбите, че се отчупи парче от горния ми преден резец Кофти... много кофти - един съвет - заеми се мн сериозно с намирането на свестен зъболекар - посети поне няколко преди да решиш какво да правиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Тая сутрин, в прилив на талант успях така да си засрещна зъбите, че се отчупи парче от горния ми преден резец За 50лв, все едно никога не е било. Ако те интересува, на ЛС мога да ти кажа къде аз си правих реконструкция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Да не си белил жици със зъби? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Оплаквате се от зъби, но сега аз ще ви разкажа, какво стана с моя мъдрец. На 19-ти ще ми го махат. Легнал е на дълбоко в костта, без изобщо да се показва, което означава, че ще я отварят и нея. Кофти е, че и този от другата страна е проблемен, но поне не е започнал да криви зъбите пред себе си. Не искаха да ми ги махнат и двата едновременно, защото челюстта ще ми е доста изтънена в първия месец след операцията и е опасно да е така и от двете страни. Така поне ще имам една здрава. И силно се надявам, никой да не ми зашива дори и лек шамар през това време, защото иначе: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Желая ти успех мойте си растат добре за сега.Единия се е показал мако другия тъкмо пробива.Малко наболява,гадното е че и от двете страни ми никнат едновремено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Абе кво става бе ... на братчеда му стана тва с зъбите , на мен днеска ми се очупи малко от резеца , на антарес проблема .. тука някви кътници и мъдреци гледам ... ебах мааму ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 На мен пък ми отчупиха малка част от един зъб докато пийвах бирица и ме джаснаха за наздраве Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Скапа ми се задния ляв амортисьор на колата.Сега тряя' да ги сменям и двата.Париии, париии...Мъкааа,мъка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Тъпи жени, депресиран съм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Тъпи жени, депресиран съм... Те, точно това са имали предвид хората като са казали, че чекията калява характера......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Те, точно това са имали предвид хората като са казали, че чекията калява характера......... Те и друго вярно са казали, че чикията е за кеф, а секса за престиж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Те и друго вярно са казали, че чикията е за кеф, а секса за престиж... Абе друго си е да топнеш чушлето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Купих си стол преди 10 дни. Супер удобен ми е, а сега като се облегна на зад и дървото в седалката така скърца и пука, че имам чувството, че ще се скърши на 2. Супер много ме е яд! Сега сещаш ли се защо аз си търся под дърво и камък стол и мисля да направя тази глупост да взема един Aeron За 50лв, все едно никога не е било. Ако те интересува, на ЛС мога да ти кажа къде аз си правих реконструкция. Да да... не е баш същото и въобще не е толкова здраво като твоя си зъб но поне не е счупено... Те, точно това са имали предвид хората като са казали, че чекията калява характера......... тоя лаф не го знаех... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Сега сещаш ли се защо аз си търся под дърво и камък стол и мисля да направя тази глупост да взема един Aeron Върнах им го. Оправиха ми го и ми го върнаха. Не е бил сглобен правилно. Затова се е счупил. Макар че.... малко хамалски е правилният начин на сглобяване, но щом така трябва.. За сега всичко е наред. Надявам се и за напред да е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) Тъпи жени, депресиран съм... Знаеш ли какво е казал Шопа? Не моим ги разберем тва жените. Ти ги е.еш, па те целуват.Мен ,ако ме е.яха ,ще му счупим главата Това в кръга на майтапа.Я се стегни ,какво си се депресирал.Практиката е показала,че ще ти мине и ще го забравиш. Edited October 19, 2009 by Eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Абе друго си е да топнеш чушлето. Писна ми! Кога ще дойде най-после това време, когато не се събуждаш надървен, когато мисленето стане приоритет на горната глава, когато въобще спре да ти се е*е? Егати спокойствието ще да е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Писна ми! Кога ще дойде най-после това време, когато не се събуждаш надървен, когато мисленето стане приоритет на горната глава, когато въобще спре да ти се е*е? Егати спокойствието ще да е Тва време ще дойде, като спре да ти става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Тва време ще дойде, като спре да ти става... Ми аз пък съм обратното цяла вечер спа надървен и се буда зарди тва... на сутринта няма никой :D :D Ама психиката ми е увредена по мое изчисления .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) Тва време ще дойде, като спре да ти става... Мислиш ли?То мерака умира последен.Нали са казали че,мъжът има 12 члена:10 пръста,език и пишка Ми аз пък съм обратното цяла вечер спа надървен и се буда зарди тва... на сутринта няма никой :D :D Ама психиката ми е увредена по мое изчисления .... Ми удари го малко в стената,хвърли му един бой, та да му изтече мозъка. То не може така да се спи. ЕДИТ:ААААААААААА чак сега видях.То и ника ти един такъв Edited October 19, 2009 by Eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) Тва време ще дойде, като спре да ти става... По скоро ще дойде когато спре да ти се иска. Те виаграта не я продават да не си опикаваш обувките Edited October 19, 2009 by AlBundy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Писна ми! Кога ще дойде най-после това време, когато не се събуждаш надървен, когато мисленето стане приоритет на горната глава, когато въобще спре да ти се е*е? Егати спокойствието ще да е Надявам се никога да не дойде това време. А ако на теб ти е писнало да се будиш надървен, мисля си, че има начин за решение на проблема.Но трябва да се вземеш в ръце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts