Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се оплача

Recommended Posts

Сега гледай като захладнее ще има и по 10-15 минути подгряване :)

Аз един такъв комшия го изцерих от такава кола с помоща на катетър и един флакон (от малките) монтажна пяна - изпръскана в гърнето.... :sayjin :bgrin: Толкова прецизно му беше прогорен заглущителя, че като запали колата и се получаваше някакъв инфра звук (в спалнята) от който имах чуството, че ми разбъркват мозъка с коктеилна лъжичка. И това се случваше само в Неделя, към 07:00 - 08:00 - щото човека тогава си ходеше на село... (всъщност ходенето на село беше и единствения повод тази кола, изобщо да се припалва....)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

В събота реших да проверя дали мога да бутня външното тяло на климатик с глава, да ви кажа климатиците имат доста здрави железа :hmmm:

Еб**ти мизерията... Фризера е бил леко отворен и е натрупал конденз по такъв крив начин че сега не мога да отворя едното от чекмедженцата за да си взема лед. А исках да докажа една теория за уискито и леда сега никакво доказателство не съм способен да приведа преди да размразя хладилника че с напъване може да му видя сметката

Вчера ми извадиха сливиците и сега ме очакват 2 седмици пълно нещастие.

Приеми го от хубавата му страна - можеш да се тъпчеш с колкото искаш бебешки кашички и пюренца :)

При мен се оказа, че единият ми гаден мъдрец е решил да расте на лошо място, възпалил е нещата около себе си... а тъкмо се радвах, че скоро на зъболекар няма да има нужда да ходя...

При мен се оказа, че единият ми гаден мъдрец е решил да расте на лошо място, възпалил е нещата около себе си... а тъкмо се радвах, че скоро на зъболекар няма да има нужда да ходя...

И на мен така. Утре смятам да ида при хирурга да си уговоря ден и час за рязане вече. Всички познати, които са го преживели, викат, че е ужасно. Това малко ме плаши.

Моят е решил да расте към другите 7ми зъби, които са пред него. Хич не му отива името "мъдрец"! :rolleyes:

Edited by earache

И на мен така. Утре смятам да ида при хирурга да си уговоря ден и час за рязане вече. Всички познати, които са го преживели, викат, че е ужасно. Това малко ме плаши.

Моят е решил да расте към другите 7ми зъби, които са пред него. Хич не му отива името "мъдрец"! :rolleyes:

А, моят е тръгнал към бузата. Сега пия антибиотици и се опитвам да го убедя, че моментът не е подходящ да му отделя толкова време :)

Иначе самото вадене не е най-гадното, след това има 1 седмица, в която трудно се игнорира болката от новопоявилата се дупка/рана в устата ти.

А, моят е тръгнал към бузата. Сега пия антибиотици и се опитвам да го убедя, че моментът не е подходящ да му отделя толкова време :)

Иначе самото вадене не е най-гадното, след това има 1 седмица, в която трудно се игнорира болката от новопоявилата се дупка/рана в устата ти.

Да но рано или късно трябва да се отстрани. Не знам как антибиотиците биха помогнали но даже да го направят ще е много временно решение.

w00x, как да боли ултразвука? Крайно неприятен е но мен не ме е боляло. Освен да са ти възпалени нещо венците (а то от много зъбен камък точно това става)...

ПС: Еб**и зъболекаря съм станал направо. Ама като слушам жена ми по цял ден да ми бърбори за такива неща ако закъсам откъм програмирането ще се преквалифицирам на зъболекар набързо.

Edited by djadomraz

Не знаеш от къде ще ти падне. Днес като обядвах ми се отчупи парче от зъбен камък и ми стана дупка. Отидох веднага при един приятел, които има кабинет в блока зад нашия и се оказа, че трябва да ми махнат всичкият зъбен камък, та бях подложен на 30 минути мъчения. Как боли тоя ултразвук...

Втори ден след операцията. Вчера беше търпимо, но днес е ужасно. Целия врат ме боли, а преглъщането е невъзможно. Едвам изпих един разтвоерн Аулин и сега ще се мъча да пийвам сокчета.

След като ти го извадят, ако си късметлия, ще ходиш една седмица само с конците, а ако си като мен - ще ходиш една седмица с конците и четворно бомбирана буза.

Най-голямата грешка е да бавиш ваденето на зъб. Може да си навлечеш много големи неприятности. Не го мисли, а отивай да го вадят.

Втори ден след операцията. Вчера беше търпимо, но днес е ужасно. Целия врат ме боли, а преглъщането е невъзможно. Едвам изпих един разтвоерн Аулин и сега ще се мъча да пийвам сокчета.

Какво са ти оперирали?

Не станах на време, нокията не може да ми се върже за РС-то, а снощи ми изтри всичко ... егати и скапания петък.

Какво изтрила? Телефона ти изтри информацията от телефона и остана фабричен?

Не станах на време, нокията не може да ми се върже за РС-то, а снощи ми изтри всичко ... егати и скапания петък.

аз също имам проблем с моята, която лагва и когато някой ми звъни - не можа да се свърже с мен. правих магии ама не помогнаха, на доктор ще я водя

Какво изтрила? Телефона ти изтри информацията от телефона и остана фабричен?

Дам, обаче един приятел ми помогна - бях си направил back up вчера - и през неговото РС стана. Явно ми са бъгнали USB портовете. Почва инстал на драйвър за е51 и дава fail, а всичко е качено като на др. РС през което даже си ъпнах и firmware-а.

Ама онази машина е на Vista x64, а моята Win7 x64 - но по-скоро мисля, че дъното ми прави проблеми (usb-тата).

Edited by host

Колежките са смъъъъъъъъъърт :ph34r: :(

Има само 2-3 дето заслужават да плюеш на тях и една дето може би след няколко ракии ще я огледаш ...

Мен зъб нещо ме мъчи, от там е твърде вероятно и ухото да ми се възпалява, а днеска се събуждам и лявата част на гърлото ми е възпалена също, еми как да не отде на доктор човек?

Щеше да е хубаво като ти се възпали гърлото да ти казват да седнеш да запалиш една цигара с едно топло кафе и че ще ти мине!

Вчера зъб, днес гърло, утре късмет, да се чувствам по-добре вече.

:)

Edited by lil_stenly

Мен също ме мъчеше зъб нещо, венците ми кървяха. Един ден като ядях, ми се отчупи парченце зъбен камък и стана дупка. Отидох на зъболекар, изчистиха ми всичкия зъбен камък и от тогава, да чукна на дърво, вече 1 седмица, нито плюя кръв, нито ме боли зъб. Едно малко нещо, може да ти оправи всичките проблеми.