kotora Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Само днес ли е? Дам отивай защото сичко почва да свършва.Аз търсех палатка 5 местна за 20 кинта и хладилна чанта за 7 кинта ама някой ги беше изкупил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Именно заради това не си забелязал, какво има на 10см навътре в пясъка защото след 2рия чифт цици си стоял като хипнотизиран, докато мобо най-вероятно е бил с жена си и старателно е избягвал да гледа други мацки та от нямане какво да зяпа е сондирал пясъка да, точно така. с кофичка,лопатка и гребълце от магазина "мамамикупиднес". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 (edited) Бях на Мусала за 2 дена, но по пътя - долу от Боровец до върха и обратно, ми се налагаше да гледам на всеки по-голям камък надписа "СИДЕРЕ, КУЧЕ, АНАТЕМА!", издраскан със черен спрей от някакви заблудени националисти, които явно си мислят, че планината им е бащиния! Аааггрррррххх...!!! Edited August 31, 2009 by Deftur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Мммм лошо, много лошо... не нося бельо, а сега забелязах, че ципа ми е разкопчан! Хубаво, че през повечето време бях сам и шанса някой да е забелязъл е малък. няма нищо, пусни го по лайсната да се разхожда...да подиша и той въздух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 няма нищо, пусни го по лайсната да се разхожда...да подиша и той въздух Абе мани бе, прекарал съм му вентилацията, то ципа да закопчееш, а джоба скъсан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 да, точно така. с кофичка,лопатка и гребълце от магазина "мамамикупиднес". Ъхъ И аз тъй правя... един приятел по този начин преди години от старание да копае за да не се зазяпва (че жена му го дебнеше зорко и съскаше като се заплесне) та той успя да изкопае дупка около 2х1х1 и сам се закопа вътре "СИДЕРЕ, КУЧЕ, АНАТЕМА!" Какво всъщност означава това? И аз го видях горе и се почесах по тиквата умно но не можах да се сетя защо са го написали? (Същото като "смърт за христолов" но това ме светнаха че имало нещо общо с някакъв футблен клуб) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 КАкво се случва йклрша5к а4шк5й !!?!?!?!? Какъв е тоя вирус дет ми разкатава фамилията?! Цяла нощ повръщане, ся продължава, но понеже НЯМА КАКО и връщам вода... Работата отива много бързо към системи! Най - тъпото е, че го лепнах на майка ми! И ся бащата си стяга багажа и бяга от нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 СПИН? Ебола? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Еми пожелавам ти бързо оздравяване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) Часовникът ми е вече 72 часа в безисвестност . Проверих в нас , на работа , колата на колегата , моята , колите на приятелите дето съм бил с тях , барчетата където сме ходили последно и никъде го няма .... На крачка от лудостта съм ... Edited September 1, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 КАкво се случва йклрша5к а4шк5й !!?!?!?!? Какъв е тоя вирус дет ми разкатава фамилията?! Цяла нощ повръщане, ся продължава, но понеже НЯМА КАКО и връщам вода... Работата отива много бързо към системи! Най - тъпото е, че го лепнах на майка ми! И ся бащата си стяга багажа и бяга от нас. Нищо не ти остава освен да пиеш вода и да идеш на лекар. Часовникът ми е вече 72 часа в безисвестност . Проверих в нас , на работа , колата на колегата , моята , колите на приятелите дето съм бил с тях , барчетата където сме ходили последно и никъде го няма .... КАК се губи часовник? Никога не ми се е откопчавал часовник от ръката, а съм носил часовници 13 години без да ги свалям никога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Счупих кенефа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) Последно си спомням че в Събота вечерта преди да си тръгна от работа го свалих за да си измия ръцете и после нямам спомен , взех ли го , не го ли взех . Ама съм го взел 100% щото охраната е точен пич и вече 2 пъти ми го е давал на следващият ден ,ама явно съм го взел тоя път и къде съм го посял и по какъв повод - господ знае . Притеснението ми дойде когато в неделя сутринта се събудих , погледнах си лявата китка , но там нямаше часовник (спя с часовник , още от малък ) и ужаса почна от тогава ... всичко прерових . Никъде го няма Не ме е яд че струва там 100 и кусур лева , яд ме е че беше подарък и то на бая важен ден ... а аз го изгубих , да са е*а в простия турбо мега надарен и одървен рейсър ... Edited September 1, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 HTC-то се ебава Губи ми се повече от половината памет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 HTC-то се ебава Губи ми се повече от половината памет... Кой е модела да знам да го отбягвам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 HTC-то се ебава Губи ми се повече от половината памет... ако е вътрешната - смятай мегабайтите за виндоуса и резидентните му програмки. ако бозичката е под 6.0 са повечко мегабайтите и например от 64МБ вътрешна зимат точно 32МБ и още толкова от РАМ-а. ако е за външната памет на карта и ти чезне точно половината, най-вероятно проблема е в самата карта. все пак пробвай един два хардуерни ресет-а дали няма да те спасят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 HTC TyTN. Губи се памет от sd карта, 64 мегабайтова. Имам налични само 15 ( )... Опитах с кво ли не... Бозичката е 6.01, за Хермес, ама то нема разлика...май.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Не е истина, колко ми е атрофирало крачето. Даже се вижда с просто око! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Отрежи го. Така няма да се вижда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 После и другия, в името на симетрията! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Почивката свърши, скапа ми се един хард диск и за капак на всичко днес одъртявам с още една година Не така грубо де - помъдряваш, а не одъртяваш! Да си жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Румба , жив и здрав , всичко най-хубаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Нещо ме боли корема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 плейарът ми още се базика супер здраво.Но все още има гаранция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Ми, много помпиш "Канибалити" на плеърчето, сигурно. Edited September 8, 2009 by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts