glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 <offtopic>Като свършете с меренето на органи моля някой да ме уведоми на лични каква е подредбата и чий е бил най-голям, кой е след него и т.н.</offtopic> <ON-topic>Оплаквам се че само ме лъжат с една мусака и само извинения си намират а аз си стоя гладен... </ON-topic> Дядко,откажи се. Няма да си получиш мусаката. Аз,като внучка,може и да ти сготвя някой ден,но нищо не обещавам! Горкият дядко. Вещице , как не те е срам да лъжеш старият ми дядко!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 (edited) Стига сте фамилиарничили, "познавате" се от две седмици, и то само на букви! Edited August 29, 2009 by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Стига сте фамилиарничили, "познавате" се от две седмици, и то само на букви! Освен glory кого включваш в кюпа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Един от двата сома, които си купих вчера! Намерих го зад дивана днес ЖИВ - свинята недна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 А не мога да разбера КАК ги бъркат изобщо...На някои хора им е трудно да вървят и дъвчат дъвка едновременно...Opitvam se da si spomnq kakvi bqha pravilata za samostoqtelno izre4enie - trqbva6e li da ima podlog, ili pone glagol??Не си оригинален, спри се вече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Един от двата сома, които си купих вчера! Намерих го зад дивана днес ЖИВ - свинята недна! Свиня или сом си си купил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Един от двата сома, които си купих вчера! Намерих го зад дивана днес ЖИВ - свинята недна! Какъв стрес!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Един от двата сома, които си купих вчера! Намерих го зад дивана днес ЖИВ - свинята недна! Да не би да сте си спретнали семинар по риболов на бъркане или чрез употреба на гивгир след като ви напуснах....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Спрете се вече с таз мусака! То е ясно като бял ден, че явно няма да ви я направят нито реално нито виртуално, ами само дето на някои хора нещо им се поврежда! Ми не бива така! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 (edited) Edited July 14, 2010 by Malkata Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 (edited) ... От къде се сменя канала? Ред: Къци, на туй му се вика moderated mode. Edited August 29, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 @потребителскоиме - Сладурано, много са ти готини чорапките Вземи спретни ти една... щом са ти толкова ясни нещата На драго сърце бих спретнала една, но както разбирам ВЕЩИЦАТА на мусаката си ти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) На драго сърце бих спретнала една, но както разбирам ВЕЩИЦАТА на мусаката си ти! Ти мусаката остави на Вещицата. И не се бъркай. Не бива така. edit: Ако изглеждаш като на двете картинки,които си си сложила, въпрос на време е да изритаме Вещицата,и ти да ни направиш мусаката. Но силно се съмнявам, а и ние си таим надежда,и силно вярваме,че ще си получим мусаката.Или поне тези,на които е обещана. Тъй че не ги обезнадеждавай,само и само да се закачаш с тях. Edited August 30, 2009 by glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Ти мусаката остави на Вещицата. И не се бъркай. Не бива така. edit: Ако изглеждаш като на двете картинки,които си си сложила, въпрос на време е да изритаме Вещицата,и ти да ни направиш мусаката. Но силно се съмнявам, а и ние си таим надежда,и силно вярваме,че ще си получим мусаката.Или поне тези,на които е обещана. Тъй че не ги обезнадеждавай,само и само да се закачаш с тях. Ами аз нали това и казах, че тя е човека с мусаката, т.е. оставих я на нея и нямам намерение да се бъркам, но явно трябва да се обяснявам - все едно не съм писала на български одеве. Никого не искам да изритвам, моля говорете за себе си! А последното изречение като заплаха ли трябва да го разбирам?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 А последното изречение като заплаха ли трябва да го разбирам?! На мен на такова ми прилича. В прав текст. Дам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Ами аз нали това и казах, че тя е човека с мусаката, т.е. оставих я на нея и нямам намерение да се бъркам, но явно трябва да се обяснявам - все едно не съм писала на български одеве. Никого не искам да изритвам, моля говорете за себе си! А последното изречение като заплаха ли трябва да го разбирам?! !!!!!!!!!!!!!! да!! Заплаха,която гласи "Не закачай мъжете и жените ми в този форум!" Ти чуваш ли се,момиче? Нямаш чувство за хумор като гледам. edit: Аз казах,че ние ще я изритаме ако се навиеш да ни сготвиш с такова облекло. Все едно не съм писала на български одеве. Пфуу начи. Edited August 30, 2009 by glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Edited July 14, 2010 by Malkata Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Искам да се оплача... много... Както си летях с метлата и се блъснах в едно дърво С тоя голям балкон, как няма да се блъскаш в дърветата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Кого ще ритате бе. Първо ритате, после питате, а Искам да се оплача... много... Както си летях с метлата и се блъснах в едно дърво Ехаа.. Ново 20. Вещице,обличай се по бельо и хайде да ни готвиш,че виж,тука момичето има мераци да те изрита. Хахахахахах. Шегувам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Edited July 14, 2010 by Malkata Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Глоре, в жегите бельо не нося, хахахахаха... не се шегувам Най-добрата новина за деня. Следващата среща на форума трябва да е към 1ч. по обед. Съгласни ли сте всички, Вещичката ще дойде с метлата edit: дай да се преместим в "какво ви минава през главата" , щото тука не подходящо. Edited August 30, 2009 by glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Не мога грам да седна да уча по математика, а другиден ми е едната ликвидация, а на следващия ден ми е другата Главата е на съвсем различно място мамка му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Не мога грам да седна да уча по математика, а другиден ми е едната ликвидация, а на следващия ден ми е другата Главата е на съвсем различно място мамка му... По-добре сега сядай.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Уникален боклук, писачката е ужасна, сонито да си я наврът в **** и фирмуера им не струва, та и него да си го инсталират! Утре ако не ми записва и с друга марка дискове ще ги кълна и вуду магии ще им правя по цял ден! Записвачките им празен диск да не усетят дано! Аз цял ден се занимавам със скапаният им хардуер и бъгавите им фирмуери. Единият фирмуер не чете такива дискове, другият не записвал онези дискове, третият пък ми дава хипер-уникалната възможност да си отворя двд-то и да го затворя от копченцето... ама не всеки път. И онея дето продават телефони и споменават като допълнителна функция фенерчето... и тях месоядни охлюви да ги лазят! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 алоооо кви са тея мускаи, айде стига сте се карали ми вземете се същзете и направете една голяяяяяяма мусака, от която всички да ядем. ОГЛАДНЯХ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts