Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се оплача

Recommended Posts

Не на лични - в пост под пост и както казах бе съвсем безобидна. Никой от участниците не би ме репортнал.

Не казвам че няма вероятност външен човек да го направи, но тя е почти никаква предвид континента.

Друго питам аз - откога при премахване на пост не пише, че е поради рапорт? Аз такова нещо не знам, а съвсем доскоро се изписваше.

==========================

Коментар на Васко по случая:

и аз дадох жертва във Веган бебе :)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не съм казал, че я застрашава.

"Дъщеря ми няма как да я опазя от всяко предаване...." 

Това имах предвид, може би грешно съм разтълкувал?

Съгласен съм с теб, че прекаленото "позиране" е дразнещо, но без някаква форма на представяне на такова съдържание няма как да се постигне осведоменост. Важното е да става умерено, но за съжаление "умерено" липсва от речника на голяма част от хората.

Със сигурност обаче не мога да се съглася с разделянето на нормални и ненормални. 

"Дъщеря ми няма как да я опазя от всяко предаване...." 

Това имах предвид, може би грешно съм разтълкувал?

===================

Със сигурност обаче не мога да се съглася с разделянето на нормални и ненормални. 

Ами нямам как да я опазя от всяко предаване - кое не е ясно? 

============================

Това си е твое право, както е мое да констатирам факта кое е нормалното и кое не е нормално. 

Ангеле, ти ква газ пиеш? Или не знаеш, че тук има една камара палячовци, които следят какво става? И верно ли човек с претенции да разбира ми задава такъв въпрос??? Ти верно ли не знаеш, че се следят определени думи в нета?

Те могат да следят определени думи в нета, но не и да трият, защото не е ясен контекста. Филтрите работят по различен начин от този, който гледаш по филмите. И за да ти покажа, че някой те е репортнал, защото ти явно не се замисляш и смяташ, че живеем във вселената на Стар Трек, ти предлагам да копирам коментара ти и да го постна под твоя мнооого стара снимка, която никой освен мен и теб няма да види. Да видим дали ще го изтрият в рамките на 1 месец. Искаш ли?

Edited by w00x

Ако се налага да я пазиш, значи е застрашена, затова попитах кое точно я застрашава.

Ти явно не гледаш телевизия... 

Те могат да следят определени думи в нета, но не и да трият, защото не е ясен контекста. Филтрите работят по различен начин от този, който гледаш по филмите. И за да ти покажа, че някой те е репортнал, защото ти явно не се замисляш и смяташ, че живеем във вселената на Стар Трек, ти предлагам да копирам коментара ти и да го постна под твоя мнооого стара снимка, която никой освен мен и теб няма да види. Да видим дали ще го изтрият в рамките на 1 месец. Искаш ли?

Ти нещо не си в час май - чрез филтъра следящите виждат, че съм ползвал думата многократно в рамките на няколко часа, след което проверяват какво точно и как. И трият. 

Няма кой да репортне 10-15 мои поста в една такава дискусия. Шансът клони към абсолютна нула. Освен това при триене заради репорт пише, че е заради репорт, както казах. 

Каквото и да постнеш под каквото и да е мое трябва бая пъти да го направиш, защото еднократно нищо няма да стане, АКО някой изрично не репортне.  

Когато ТРЯБВА (точки 5 и 10) да го праснеш с ТИГАНА в тиквата...

Facebook is monitoring private discussions conducted on its network for suspicious behavior and in some cases forwarding those conversations to police with scant regard for privacy rights.

Citing the need to watch for potential sex offenders, Facebook is using software that tracks private conversations for suspicious behavior and keywords before alerting Facebook employees who then decide whether to pass the information on to police.

========================================

Някой успял ли е да се справи някак с идиотското автоматично превключване на ФБ от MOST RECENT към TOP STORIES? Изобщо възможно ли е? Ако напипам кой го е направил това ще го кастрирам и ще му сервирам мъдите му сурови да си ги изяде!  :angry1

Това дето си го цитирал няма нищо общо с дискусията. Освен ако не си сексуален насилник или терорист. На всички ни е ясно, че се следят ключови думи, но "педераст" не е една от тях.

Когато ТРЯБВА (точки 5 и 10) да го праснеш с ТИГАНА в тиквата...

Някой успял ли е да се справи някак с идиотското автоматично превключване на ФБ от MOST RECENT към TOP STORIES? Изобщо възможно ли е? Ако напипам кой го е направил това ще го кастрирам и ще му сервирам мъдите му сурови да си ги изяде!  :angry1

Горе отляво под твоите си имена на профила нали има News feed като дадеш върху него острани излизат три точки, кликаш на точките и излиза меню да ги сменяш top stories и most recent. Аз също съм сигурен, че някой те е репортнал и затова са ти изтрили постовете, едва ли някой ще се занимава да чете иначе...

Горе отляво под твоите си имена на профила нали има News feed като дадеш върху него острани излизат три точки, кликаш на точките и излиза меню да ги сменяш top stories и most recent.

Аз също съм сигурен, че някой те е репортнал и затова са ти изтрили постовете, едва ли някой ще се занимава да чете иначе...

Ти верно ли помисли, че не знам това? Аз говоря за момента, в който си си на most recent, рефрешнеш и се озовеш в top stories. Или когато ФБ сам рефрешне - още една идиотщина и те "врътне" 

=================================================

Ако бях репортнат (което казах не е невъзможно, макар вероятността да е минимална) щеше да го пише в известието - трети път поне казвам това. Имал съм махани постове след репорт и в известиоето пишеше, че заради това са махнати. Петър спомена, че не изписвали вече това, но така и никой не препотвърди това, включително той самият.

Споменах, че ФБ следи за определени неща и се появиха приказаки за Стар Трек отнякъде и то след съждения на тема как не ми четяли всички постове (в смисъл водата е мокра)... Показвам ясно, че ИМА софт за следене - ама не било същото.... Щото Ангел е писал листата ключови думи на кирилица на българските ФБ копои (които са добре платени) и знае има ли там педераст или не - той просто е сигурен в тая работа.

Като цяло ситуацията си остава неясна и едва ли ще разберем със сигурност точната причина. За мен лично си остава факта, че се извършва умишлена, целенасочена цензура и тук пак е намесена толерастията и либерастията. Сульо и пульо по цял ден в разни групи псуват като каруцари наред и то директно, но аз нямам право да изразя позиция, споменавайки напълно нормална дума и без персонално да засягам никого. Това фактически беше и моето оплакване. Както и да е - за мен нещата са ясни. 

За мен лично си остава факта, че се извършва умишлена, целенасочена цензура и тук пак е намесена толерастията и либерастията. Сульо и пульо по цял ден в разни групи псуват като каруцари наред и то директно, но аз нямам право да изразя позиция, споменавайки напълно нормална дума и без персонално да засягам никого. Това фактически беше и моето оплакване. Както и да е - за мен нещата са ясни.

Моята логика е, че човек който цензурира "педераст" ще цензурира и каруцарите. Вярвам, че писалите блеклиста знаят и думички различни от споменатата. :)

Моята логика е, че човек който цензурира "педераст" ще цензурира и каруцарите. Вярвам, че писалите блеклиста знаят и думички различни от споменатата. :)

Има логика, нали? Само че не е така... 

Както и да е - ще следвам съвета на кумеца си:

Използвай "езика на любовта" и няма да те филтрират 1f642.png. Например няма да пишеш "гаден педераст", а "неприятна мека китка" или "нелицеприятен дупеврътковец". Няма да пишеш "майка ви дейба", а "да имам полови отношения с прекия ви възходящ роднина по права линия от женски пол" 

Има логика, нали? Само че не е така... 

i predi vnimavah kakvo pi6a, no sled Snowden o6te pove4e...a me sarbiat racete i za gnusnite pederasti i za vsi4ki politi4eski guruta...

Ами думата ти е груба, затова ти казвам да я замениш. Като да напишеш nigger в САЩ. Тя си е съвсем нормална дума, но ще ти изтрият поста за hate speech.

Затова в тая ситуация, ти си виновния, че не си мериш приказките. Перефразирай си изказа така, че да не струи омраза от него и никой не може да ти каже копче.

Използвал си малко директни и груби думи. Ако използваш "хомосексуализъм" вместо "педерастия" и насочиш коментара си срещу липсата на равноправие, а не толкова към откровен хейт - няма да ти го махнат и ще кажеш същото нещо.

Добре, че е бил кумецът ти, защото аз като ти го написах не го зачете за слива.

Поне не си предубеден към това, което пиша аз в частност.

Много ме кефят такива като теб дето се дуят и вървят срещу всичко, което им се каже от някой, но ако друг им го каже - веднага го приемат и сочат към първия, как не е бил прав (в случая последното го няма).

Напомня ми на една колежка, която така преди не ми вярваше за конкретно нещо, което ми беше работата и се инатеше, за да стане на нейното. Започна да търси в Интернет информация, за да ми докаже как не съм прав, Намери един пост и радостна реши да ми го покаже.

"Ето, виж тук какво пише!" ми вика тя и сочи гордо с пръст към монитора.

Отивам аз да прочета информацията и какво да видя. Bulforum. Пост на w00x. Написана същата информация, която аз повторих на живо 4 пъти.

"Спорът" приключи перманентно там и тогава.

Edited by w00x

Отивам аз да прочета информацията и какво да видя. Bulforum. Пост на w00x. Написана същата информация, която аз повторих на живо 4 пъти.

"Спорът" приключи перманентно там и тогава.

Хахахахахахахахахаха това е по-добро и от виц :)

Пълна кошница с лайна

Ти явно пак не си разбрал нищо още от първия ми пост насам и си мааш по вентилаторски. Typical. Дори не разбра от какво се оплаках, а аз още като пуснах поста знаех, че съм включил Вентилатора... 

Повече няма да обяснявам тази простичка, елементарна ситуация и какво всъщност ме подразни в нея. Вчера съм я коментирал с над 20 човека - всички до един без изключение, дори тези с пропедерастки разбирания като тебе единодушно ме подкрепиха, че независимо от вижданията ни по въпроса подобна цензура е недопустима и отвратителна, без значение от какво е провокирана - филтър или репорт. 

Видене, с последните си обяснения ми приличаш на онези многобройни засегнати потребители на Булфорум, които през годините скачаха на екипа и искаха да ни бият, поради една или друга причина, свързана с тяхното цензуриране. От къдЯ накъдЯ реши, че в Сураттефтеря трябва да цари демокрация, равенство и братство? Там важат същите правила, каквито и тук в нашия форум. Собствениците могат да си правят каквото си искат и да си прилагат правилата както на тях им се нрави. Ако не ти харесва, правиш си собствен сураттефтер и си пишеш каквото ти скимне. Къде е проблема в случая? :lol:

Видене, с последните си обяснения ми приличаш на онези многобройни засегнати потребители на Булфорум, които през годините скачаха на екипа и искаха да ни бият, поради една или друга причина, свързана с тяхното цензуриране. От къдЯ накъдЯ реши, че в Сураттефтеря трябва да цари демокрация, равенство и братство? Там важат същите правила, каквито и тук в нашия форум. Собствениците могат да си правят каквото си искат и да си прилагат правилата както на тях им се нрави. Ако не ти харесва, правиш си собствен сураттефтер и си пишеш каквото ти скимне. Къде е проблема в случая? :lol:

Статуквото е ясно, Момчиле, никой не го пропуска, никой не го забравя. Най-малкото пък съм се надявал на дУмокрация, нито някога съм вярвал, че има такова нещо, макар че еврейчето уж това прокламира. Само че много мразя номера а ла "кучета и котки може, а прасета не може". Нали ме разбираш?  

Ти май не разбираш, че това дали "кучета и котки може, а прасета не може", е в прерогативите на собствениците на сайта. Като се регистрираш и цъкаш на споразумението, изрично се съгласяваш с този момент. Просто нямаш никакво основание за каквито и да били претенции. Както и онези мрънкачи, които сме банвали през годините в този форум. Притежаването на акаунт в Сураттефтеря и използването на функциите му не е изконно човешко право, защитавано от закони, конституции и прочие. Кое не ти е ясно в случая?