Antares Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Миро, стискаме ти палци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Наша позната е сестра там. И като чу, че има проблем с бебето и направо ни изстреля към него. Иначе колкото и леко да казват, че е като операция, на нас с жената ни е притеснено. То тая мръвка няма и 2 месеца. За една супа няма в нея, пък вече упойки операции. В четвъртък ще си покаже. Естествено, че е притеснително, напълно те разбирам, все пак си е интервенция, упойки, да не говорим, че това ти е детето, при това още малко бебче!!! Господ да пази и дано всичко мине бързо и леко за малкото човече!!! Предполагам, че ще направят, но за всеки случай питайте предварително и настоявайте за тест за алергии - и за упойките, и за антибиотика впоследствие... Това е много важно!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Трябва да стоя в болница до понеделник...тоя апандисит е доста гадно нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Да го махат. 7 минути операция, 1 седмица мъки, после цял живот свободен от болки корем. Поне при мен беше така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 За да стоя в болница дали не е махнат Просто съм под наблюдение сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 За да стоя в болница дали не е махнат Просто съм под наблюдение сега. Може да са те хоспитализирали преди операцията и пак да си в болница.. Или път да си получил усложнение някво.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Shitgeddon се изсипа днес. Колеги в отпуска и им лъснаха всичките "умности". Имам над 50 разговора по телефона сигурно. Баси обърнах се на телефонистка вместо да работя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Shitgeddon се изсипа днес. Колеги в отпуска и им лъснаха всичките "умности". Имам над 50 разговора по телефона сигурно. Баси обърнах се на телефонистка вместо да работя. Хех... Аз съм на тази гара от една седмица вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Мдаа, мразя отпускарския сезон. Като стане юни, чак до края на септември сме на удължено работно време(вместо 3 смяни по 8 часа, 2 по 12) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Два месеца без топла вода...до последно си мислех, че е ебавка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Ти от София ли си или просто така си миришеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Нито съм от София, нито така мириша Аз си имам сауна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 А кална баня? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Да питаш пещерняк дали има кална баня е все едно да питаш педофил обича ли децата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Отивам на командировка в Рила със сина на шефа и продуктовия на аутдор отдела...Черният ми дроб пак ще ме намрази... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 200лв за съединител. Не е найс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Ридж напуска "Дързост и красота"! Олее, сега накъде без Ридж Спирам да го гледам тоя филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Два дена чакане по опашки, за да мога да си платя тъпия акт от 20лв. Следващия път ще се замисля дали да не ги дам на полицая и да си спестя много нерви и висене. А и цялата им система е много, много глупаво измислена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Не можеше ли да се плати през epay.bg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Не можеше ли да се плати през epay.bg? Мне, написаха ми акт и ми взеха талона, чаках 2 месеца да ми излезне наказателното постановление. Много е тъпа системата, редиш се на опашка за наказателното, след като си го вземеш се нареждаш на опашката в банката, плащащ и отново се нареждаш на опашката да си вземеш талона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Така здраво се схванах и така ме боли глава, че ми се гади направо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Лезия на медиален менискус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Лезия на медиален менискус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Лезия на медиален менискус. Дано се оправиш максимално бързо. Колянните травми са толкова проклети и така бавно става възстановяването... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Аууу... фак! Ваньо, пълно оправяне ти желая и умната! Баси каръщината, човек! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts