DON_CHEFO Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 такова му се макята на телефона ми. а толкова го хвалих и пазих. ееегггаассииии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 (edited) A този период от 10 часа нехранене е защото? Нередовно хранене + алкохол = всичко друго, но не и правилно отслабване. Ами по-принцип вечерям между 16:00 и 18:00. Най-късно до 20:00. Обаче докато напазаруваме за вилата, докато сготвя... задявки, а-у И така. А 10-на часа заради повръщането. Стомаха явно се беше изнежил нещо и реших само билково чайче и айрян да пийвам да не го дразня, че да не почна пак като на закуска (буквално от преглъщането до момента на връщане имаше 15 секунди - закуската бе сервирана на открито в дворче, та не се наложи да чистя). Иначе алкохола много съм го намалил сега покрай НВД-то и си спазвам режима споко. Просто бях забравил, че съм на НВД и така. Edited September 25, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Маминката й и факана миризливка.Бръм,бръм,бръм, не спря тая сутрин. И ме събуди супер брутлано в 07:30.А днес почивам и когато почивам спя поне до 09.00ч. Станах, пречуках я и тъкмо си легнах отново, в опит да заспя докато не съм се разсънил напълно и... о съдба.Те били две.Бръм,бръм Утрепах и тая, но за мен вече беше късно. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Що късно бе? Твой ред е Welcome to the club но още си го пазя клипчето Нямаш ли други компромати с 7+ бе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Някво педер*стче снощи ми е задигнало чистачките на колата.Ръчичките да му изсъхнат..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Мамка му на шибания АутоКад, да ги е*а в г**овете и тъпанарите които са я правили тази хипер, мега тъпа и бъгава недомислица и всичките приложения към нея..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ай ся на некадърен потребител - софтуера му крив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ай ся на некадърен потребител - софтуера му крив Когато бъгавия софтуеър съсипе няколко месечна работа, не виждам каква вина има потребителя !? Добре, че поне ключовите неща си ги имам на архив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Когато бъгавия софтуеър съсипе няколко месечна работа, не виждам каква вина има потребителя !? Добре, че поне ключовите неща си ги имам на архив... Правиш като мене, всичко което се работи в момента, работило се е до скоро и предстои да се работи се сейвва в поне 3 копия на поне 3 различни носителя. Още преди години се убедих, че това е метод, който спестява изключително много нерви и време . По темата - 8-ми пореден ден на работа, а лошото е, че утре продължаваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Някво педер*стче снощи ми е задигнало чистачките на колата.Ръчичките да му изсъхнат..... На един приятел снощи са му откраднали акумулатора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Писна ми! Някакъв магазинер си купил Е класа, (такава която имах когато се ожених преди... ммм... 96-та беше) и цяла вечер ми се правеше на велик, щото реших да си изкарам Реното и го паркирах пред някакво барче в Тракия (добре, че има винетка ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Къф е тоя късмет да ти откраднат най-счупения тас на колата? На кой де*ба му е притрябвал счупен тас?!? Бах ма'а му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 (edited) Къф е тоя късмет да ти откраднат най-счупения тас на колата? На кой де*ба му е притрябвал счупен тас?!? Бах ма'а му! А какъв е тоя късмет да ти е паднал някъде!? Праснал си го някъде и си е заминал... Edited September 26, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Не съм.Снощи огледах колата,днес го няма. Сигурно в тъмното не са го видяли,че на нищо не прилича.Даже и алармата се е била включила,ама не съм я чул. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Не съм.Снощи огледах колата,днес го няма. Сигурно в тъмното не са го видяли,че на нищо не прилича.Даже и алармата се е била включила,ама не съм я чул. Алармата едва ли се е задействала, най-много да са някои деца, както обикновено... Гадно, че и моите са изпотрошени, пък новите не си заслужават парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Къф е тоя късмет да ти откраднат най-счупения тас на колата? На кой де*ба му е притрябвал счупен тас?!? Бах ма'а му! Еми тва е същото както откраднаха на старото ни Рено най-ръждясалата джанта....Явно си има такива кретени... Както сега с чистачките ми.....Мислих си, че вече не крадат такива неща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Еми тва е същото както откраднаха на старото ни Рено най-ръждясалата джанта....Явно си има такива кретени... Както сега с чистачките ми.....Мислих си, че вече не крадат такива неща... Клептомани, кво да ги правиш. И те носят импулс за кражба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 (edited) Да откраднеш нещо е способността да го намериш преди някой друг да го е загубил. Има си такива хора и имам чувството, че крадат не за друго, не че откраднатото ще им влезе в употреба или ще го продадат, а защото им носи адреналин, нещо като секса на обществени места. Edited September 27, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Той да се уцели собственика наоколо, колко адреналин ще отнесе, не е истина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Еми тва е същото както откраднаха на старото ни Рено най-ръждясалата джанта....Явно си има такива кретени... Както сега с чистачките ми.....Мислих си, че вече не крадат такива неща... Може пък да са някакви от организация за контрола над автомобилите и да премахват счупените и ръждясали части за да принудят собствениците да си купят нови преди старите да са се счупили в движение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Болен съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Може пък да са някакви от организация за контрола над автомобилите и да премахват счупените и ръждясали части за да принудят собствениците да си купят нови преди старите да са се счупили в движениеА може би е някаква благотворителна организация, целяща да спаси хората от скапани коли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Ако някой има контактите на тая организация да я прати да открадне на комшията 3те лади че и без това няма място за паркиране пред кооперацията....... Или поне само червената че сутрин като отива на работа и имам чувството че са ми навряли моторна резачка в главата...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Ако някой има контактите на тая организация да я прати да открадне на комшията 3те лади че и без това няма място за паркиране пред кооперацията....... Или поне само червената че сутрин като отива на работа и имам чувството че са ми навряли моторна резачка в главата...... Сега гледай като захладнее ще има и по 10-15 минути подгряване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 (edited) Сега гледай като захладнее ще има и по 10-15 минути подгряване Преди 10-15 минутно подгряване ще има и 10-15 минутни опити за запалване. По темата: Някой ми е свил и емблемата на капака(тоя същия сигурно). Аз някоя вечер ще слезна и ще му е*а майката на т'ва к*пеленце. И нещо съм настинал,деба. Edited September 28, 2009 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts