Jump to content
BulForum.com

programaa za mixirane

tiger

Recommended Posts

много лесни и интуитивни ми се видяха двете програми на acoustica - Мixcraft (по-новата им разработка) и MP3 Audio Mixer (още по-лесната) - малки, лесни, леки на ресурси, имат си regkey, а не разни грозни patch-ове...

http://www.acoustica.com/download.htm

CUBASE SX ili ..... abe polzvai si CUBASE SX tova e istinata

Abe shto go tormozish choveka s Cubase - samo manuala da pocne njama da go svarshi do Koleda. :P Dokolkoto vijdam ne tarsi multitrack, a neshto po-leko ot tipa na traktora ili dr. podobna DJ programa.

TRAKTOR :) (нема нищо общо с тракторите ...) с две ръце съм за него :)

Da, Cool Edit Pro 2.0 e idealna.As s neq prava reklamni audio klipove.

trqbva mi progarama koqto moje da se pravqt remixsi na pesni vijdal sam programi podobni na dva gramofona s koito se remixvat pesni ako nqkoi znae ot kade moga da si drapna takava programa neka dade link otsega mu blagodarq!!!

• 2 weeks later...

taka trebva mi programa za pravene na elektronna muzika.da e dobra ma v sushtoto vreme da ne e nqkva super profesionalna i slojna :rolleyes: daite imena ako znaete

nz zashto mi premestiha posta kato vaprosa m ie za programa za PRAVENE na muzika ne za mixirane ma se pak nqma golqm ozna4enie taka 4e are ako mojete kajete nqkoq

Cubbassis ama e 750 $ no mislq 4e 6e si nameri6 key

1. Ne e $750, a dosta po-malko.

2. Ne e tochno za elektronna muzika, a olekoten multitrack.

3. Ne se pishe taka(ne se zasjagaj :P ).

4. Vse pak firmata ni e WAREZ.RU - ako mu potrjabva vse shte ja nameri crack-vana, nishto che Steinberg polzvat hardware keys.

5. Naj-podhodjashta (lichno mnenie) za pravene na elektronna muzika e Fruity loops - idealnoto saotnoshenie mejdu lekota na rabota, gavkavost i dobar zvuk. Lichno az ne rabotja s neja (samo znam kak se raboti, no ne ja polzvam), no sadja po dumite i produktite na hora, raboteshti s neja elektronna muzika, koito idvat pri men. Kato izkljuchim tipichno DJ-skite programi ot roda na 'traktora', verojatno ima i drugi udachni programi, za koito shte ti kajat ostanalite.

Може би забравяте E-jay... :woot

Хубавото и е, че като си я пуснеш, до около 5-10 сек, разбираш как се работи с нея :)

Ako si re6il da pravi6 muzika zabravi tova da stane s edna programa.triabva da izpolzva6 minimum 3-4 programi. za pravene na muzika izpolzvai REASON + CUBASSIC. posle malko moje da poopravi6 `par4eto` s WAVELAB ili SOUNDFORGE. ima i drugi programi no tezi sa nai 6itoko raprostranenite. za tezi deto im se mixira suvetvam da izpolzvat slednite programi: TRAKTOR,BMP STUDIO i ima edna programka koiato e mnogo gotina i ia ima v wareza. kazva se VIRTUAL DJ. koito 6te se pravi na dj da svalia,instalira i mixira. Uspeh!!! B)

Със сичко на Cubase Inc. отварям студио = на 5 тона студиен хардуеар , и ще струва доста повече от 750$ , то само Wavelab & Suround'a са 1000

Клик и си харесай някоя програмка и давай газз :) :)

neshto ne ste mne razbral i ne iska mda zakupuvam programa :rolleyes: :rolleyes: a nekva po lesna sam oza amatiorski par4eta da praa.dance e-jay mi e pohvaliha ma neshto ne moa e namera.a ina4e she probvam tazi fruity loops

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...