DarkPsy Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Имам звукова карта Creative SB0060 и проблема е следния че не знам къде се включват кабелите от F. Panel-а, който се намира на PC кутиятя от пред (това са буксите за аудиото и микрофона). Преди, като бях със вградената аудио карта на дъното си пишеше всичко, кое къде се включва и си работеха, каде ли не се рових из нета и не намерих никаде как се включват в Креатива тези букси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Ми нямам такава карта ама мога да ти предложа 2 варианта: 1) Ако тоя куплунг на първата снимка прилича на тоя от предишната ти карта ръгай жиците на същите места, няма страшно нищо не мойш да изгориш , а повечето неща в ПЦ индустрията ги правят по стандарти(ех, ясно е че и тук може да се поспори ). 2) Зимаш 1 мултицет, нагласяш го на пищене(омове) и мериш къде изходите дето са отзад съвпадат с перата на снимания куплунг. Масата няма какво да и мериш - тя е очевидна. айде бонус 3) Преди няколко месеца един юнак имаше същия проблем като тебе ама нз с ква карта беше, потърси може да ти е от полза. *Бе никой ли не разбра най-после, че темите "Проблем" и подобни еднодумни недоразумения не са на мода вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 ...*Бе никой ли не разбра най-после, че темите "Проблем" и подобни еднодумни недоразумения не са на мода вече От мен да мине В google => Creative SB0060 pinout веднага ме докара тук където: Anything enclosed in question marks is not confirmed. If anyone can help with any pins it would be great. Audigy 1 & Live! AD_EXT: VCC +5V power supply 1 X X 2 VCC +5V power supply GND Ground 3 X X 4 AC97CLK 24.5 MHz clock output GND Ground 5 X X 6 GP_SPDIFIN#2 SPDIF input signal GND Ground 7 X X 8 GND Ground SPDIFO#3 SPDIF Out signal 9 X X 10 GPO1 General Purpose Output #1 GPO2 General Purpose Output #2 11 X X 12 GND Ground GPO0 General Purpose Output #0 13 X X 14 GND Ground GP_SPDIFIN1 SPDIF Input signal 15 X X 16 GND Ground SPDIFO#0 SPDIF Out signal 17 X X 18 GND Ground ..... и по-натам: Kosmic 03-27-04, 11:33 PM I'm trying to hook up an audigy 2 to my case's built in mic & headphone jacks on the front. Looking at the chart above has me a bit confused, though. There are 7 individual plugs on the audio leads from the mobo with these labels: MIC MIC_BIAS FP0UT_R FPOUT_L AUD GND ...... JCLW03-27-04, 11:40 PM Unfortunately, all the connections on the card are digital so you cannot plug your case's front jacks into it. и забележете- от 2004г. чака да бъде открито А и беше на 2място в резултатите => доста често е откривано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.