Jump to content
BulForum.com

Проблем

Recommended Posts

Имам звукова карта Creative SB0060 и проблема е следния че не знам къде се включват кабелите от F. Panel-а, който се намира на PC кутиятя от пред (това са буксите за аудиото и микрофона).

Преди, като бях със вградената аудио карта на дъното си пишеше всичко, кое къде се включва и си работеха, каде ли не се рових из нета и не намерих никаде как се включват в Креатива тези букси.

3.JPG

plugs280.jpg

glassgrille220.jpg

Ми нямам такава карта ама мога да ти предложа 2 варианта:

1) Ако тоя куплунг на първата снимка прилича на тоя от предишната ти карта ръгай жиците на същите места, няма страшно нищо не мойш да изгориш :bgrin: , а повечето неща в ПЦ индустрията ги правят по стандарти(ех, ясно е че и тук може да се поспори :P ).

2) Зимаш 1 мултицет, нагласяш го на пищене(омове) и мериш къде изходите дето са отзад съвпадат с перата на снимания куплунг. Масата няма какво да и мериш - тя е очевидна.

айде бонус :) 3) Преди няколко месеца един юнак имаше същия проблем като тебе ама нз с ква карта беше, потърси може да ти е от полза.

*Бе никой ли не разбра най-после, че темите "Проблем" и подобни еднодумни недоразумения не са на мода вече :angry: :angry:

...

*Бе никой ли не разбра най-после, че темите "Проблем" и подобни еднодумни недоразумения не са на мода вече :angry: :angry:

От мен да мине :) В google => Creative SB0060 pinout

веднага ме докара тук където:

Anything enclosed in question marks is not confirmed.
If anyone can help with any pins it would be great.

Audigy 1 & Live! AD_EXT:

VCC +5V power supply 1 X X 2 VCC +5V power supply
GND Ground 3 X X 4 AC97CLK 24.5 MHz clock output
GND Ground 5 X X 6 GP_SPDIFIN#2 SPDIF input signal
GND Ground 7 X X 8 GND Ground
SPDIFO#3 SPDIF Out signal 9 X X 10 GPO1 General Purpose Output #1
GPO2 General Purpose Output #2 11 X X 12 GND Ground
GPO0 General Purpose Output #0 13 X X 14 GND Ground
GP_SPDIFIN1 SPDIF Input signal 15 X X 16 GND Ground
SPDIFO#0 SPDIF Out signal 17 X X 18 GND Ground
.....

и по-натам:

Kosmic 03-27-04, 11:33 PM
I'm trying to hook up an audigy 2 to my case's built in mic & headphone jacks on the front. Looking at the chart above has me a bit confused, though. There are 7 individual plugs on the audio leads from the mobo with these labels:

MIC
MIC_BIAS
FP0UT_R
FPOUT_L
AUD GND
......

JCLW03-27-04, 11:40 PM
Unfortunately, all the connections on the card are digital so you cannot plug your case's front jacks into it.

и забележете- от 2004г. чака да бъде открито :) А и беше на 2място в резултатите => доста често е откривано :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...