eek Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Като стана въпрос и аз пробвах да отворя бб-теам, но нества. Ама за мен няма значение защото не го изпозвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Сори, че питам тук, ама не ми се пуска цяла тема. Едно аверче се зарибява да става фитнес инструктор. Доколкото съм чувал, има нещо такова в НСА, ама не знам как точно се води специалността. Ако някой е запознат малко по-добре, ще се раздвам, ако даде някакъв акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 znam za specialnost kulturisum i za silov triboi(6tangite se podrazbira).predpolagam 4e ima i ne6to takova kato instruktor no nai dobre e da se proveri na site-a na nsa(bi trqbvalo da imat takava informacia,no ne sum proverqval) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 v tva novoto spisanie koeto po4na da izliza IRONMAN pi6e6e 4e v sofiq 6te se provede kurs za fitnes instruktori ama ne pomna podrobnosti posle 6te ti gi kaja kato go vida pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 znam za specialnost kulturisum i za silov triboi(6tangite se podrazbira).predpolagam 4e ima i ne6to takova kato instruktor no nai dobre e da se proveri na site-a na nsa(bi trqbvalo da imat takava informacia,no ne sum proverqval) <{POST_SNAPBACK}> То и аз първо на сайта търсих, ама като не го знам как се води ... v tva novoto spisanie koeto po4na da izliza IRONMAN pi6e6e 4e v sofiq 6te se provede kurs za fitnes instruktori ama ne pomna podrobnosti posle 6te ti gi kaja kato go vida pak <{POST_SNAPBACK}> Мерси много . И аз ще гледам да го търся това списание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 ima i o6te kak :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 То и аз първо на сайта търсих, ама като не го знам как се води ... <{POST_SNAPBACK}> ако не знаеш чичо гугъл със сигурност знае........ http://www.nsa.bg/bg/page,701 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Мерси за помощта Тоя чичо верно доста работи знае, ама трябва да го питаш както трябва иначе аз търсих в на НСА сайта, ама още не беше готова страницата за прием 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Кажете някакви протеини за качване на маса.От каде мога да си зема и какви пари са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Кажете някакви протеини за качване на маса.От каде мога да си зема и какви пари са. <{POST_SNAPBACK}> Парите зависят от грамажа, иначе аз бих ти препоръчал бълграски- на Нутрим, някой въглехидратен, можеш да си вземеш от много места в Пловдив, но въпросът е къде е най-евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Кажете някакви протеини за качване на маса.От каде мога да си зема и какви пари са. <{POST_SNAPBACK}> 1-во кажи какви пари можеш да отделиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 около 50 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Не ми се чете цялата огромна тема и се извинявам, ако вече е питано, но ме интересува, ако може някой да ми препоръча някакви хапчета или нещо такова ( не разбирам от такива химии) за издръжливост. Не ми е нужна маса. Ходя на фитнес в Рондо. Правя повече серии с по-малки тежести и бягам на пътеката. Цената не е много важна, но все пак да е нормална( не че знам как вървят цените). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Не ми се чете цялата огромна тема и се извинявам, ако вече е питано, но ме интересува, ако може някой да ми препоръча някакви хапчета или нещо такова ( не разбирам от такива химии) за издръжливост. Не ми е нужна маса. Ходя на фитнес в Рондо. Правя повече серии с по-малки тежести и бягам на пътеката. Цената не е много важна, но все пак да е нормална( не че знам как вървят цените). <{POST_SNAPBACK}> Ами най-евтиното е декстроза, което всъщност е глюкоза(около 2 лв килото), която се използва за въстановяване, суроватъчен протеин(22-50лв в зависимост от фирмата), л-глутамин(14-35лв в зависимост от фирмата) в комбинация с някакъв протеин или накакви амино също е добър избор, има и други неща, но сега се сещам за тези... Предполагам че имаш предвид хранителни добавки, защото има и химии които се използват за тази цел, ама не съм сигурен дали си готов да ги употребяваш... @Stil_L протеини можеш да си вземеш от почти всеки фитнес в града, както и от повечето аптеки... За тия 50 лв бих ти препоръчал да си вземеш Amino 2700 на Universal мисля че бяха 375 хапа 40 и кусур лева, като пиеш по 10 хапа на ден смятам, че ще имаш някъв ефект... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Ave hora, zashto v tozi sait http://suplements.net/ , se dava dori bezplatna dostavka na zabraneni veshtestva haha . Znam 4e bionabola se prodaava svobodno v aptekite, ama 4ak puk tolkova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 misli6 li 4e toq sait e zakonen ? dava ti bezplatna dostavka za da moje da si dade stokata v slu4aq 4oveka go poznavam ama tva e istinata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 Moje li efedrin da se nameri po aptekite, ako ne kade moje da se nabavi , niakoi znae li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Moje li efedrin da se nameri po aptekite, ako ne kade moje da se nabavi , niakoi znae li ? <{POST_SNAPBACK}> До колкото знам може да се поръча в аптеките, освен ако не ти се направят и ти искат рецепта... Иначе може да си го намериш от разни "дилъри" ама по-добре от някоя аптека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Moje li efedrin da se nameri po aptekite, ako ne kade moje da se nabavi , niakoi znae li ? <{POST_SNAPBACK}> Mislq 4e vse o6te go ima v aptekata do sportnoto u4ili6te koqto e do poslednata spirka na 10-kata.Ne sum tarsil ot mnogo vreme , no tam vinagi go e imalo 6toto konsumaciqta e mnogo zavi6ena okolo sportnoto.Na men ne sa mi iskali recepta kato sum kupuval,no tova be6e dosta otdavna i sega moje da sa se promenili ne6tata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 По закон трябва да искат рецепта, друг въпрос е колко го спазват... В повечето аптеки дори и да няма може да си поръчаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 Hora mojete li ka mi kajete niakakvi "kardio uprajnenia". Ako ima i kartinki kak se izpalniavat shte e super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Hora mojete li ka mi kajete niakakvi "kardio uprajnenia". Ako ima i kartinki kak se izpalniavat shte e super. Кардио упражнения са упражнения които подържат пулса ти висок например: бягане, въртене на колело, бягане на "ските", скачане на въже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Zna4i sushtoto e i aerobnite uprajnenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Горе долу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 А е хора вдигам от 2 месеца супер редовно и има голям напредък (ръка +2 см; гръдна +7 см) има ли смисъл да взимам някви хапове от ся или да потренирам още и да постигна максимума на чисто и след тва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.