archangel Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ami 4e orlin i rumqna sa na nivo da na nivo sa ama toq e baxti plujeka 4esno kav instruktor moje da bade toq tapak? <{POST_SNAPBACK}> Е наистина се радвам, че има някой на моето мнение . Тоя пич не мога да го понасям. Имам чувството, че се мисли за някъв Мистър Олимпия. Аз тоя го виждам по принцип само в неделя, а и наскоро някъв ми каза, че наистина работел там само в неделя. А за Орлин може и да е на ниво ама няма нужда да ходи като шефа на залата и като се разминаваме може поне малко да се завърти, за да не се ударим . @ShitHappen ако си решил да ходиш в събота и неделя, защото има по-малко хора, моите лични наблюдения са, че тогава се сбират най-много, от колкото например в сряда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 @ShitHappen ако си решил да ходиш в събота и неделя, защото има по-малко хора, моите лични наблюдения са, че тогава се сбират най-много, от колкото например в сряда. <{POST_SNAPBACK}> Моите наблюдения явно се разминават с твоите Явно не си виждал за какво става дума Вторник (примерно ) 2ма човека на всеки уред Неделя , към 2 часа е супер празно и в Събота ( в повечето случай ) не мога да се оплача ,пак по това време . А бе Сиромашки не се мисли за никакъв , може би само като за пред мадамите , ама си знае ,че е мижитурка Орлин не искам да го коментирам , по-голям мързел от него не съм виждал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 a toq siroma6ki e idval da mi pravi zabelejka za dambelite 1 pat samo i mi se prae6e na 6ef ina4e kato vidi nqkva madama i vednaga se prislam4va super mijiturka e a orlin opredeleno da e marzel neznam spored men ne e gore-doly se razdava kato trenira Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 a toq siroma6ki e idval da mi pravi zabelejka za dambelite 1 pat samo i mi se prae6e na 6ef ina4e kato vidi nqkva madama i vednaga se prislam4va super mijiturka e a orlin opredeleno da e marzel neznam spored men ne e gore-doly se razdava kato trenira <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш в предвид писаците му докато тренира ... за мен това не е раздаване ( лично аз съм го виждал 4-5 пъти да тренира де ,така че не мога да дам много обективно мнение). И все пак му свалям шапка за титлите които е спечелил . Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ако имаш в предвид писаците му докато тренира ... за мен това не е раздаване ( лично аз съм го виждал 4-5 пъти да тренира де ,така че не мога да дам много обективно мнение). И все пак му свалям шапка за титлите които е спечелил . <{POST_SNAPBACK}> Определено не е лесно да се стане балкански шампион. Наистина за това може да го уважава човек. Аз доста пъти съм го виждал да тренира и почти всеки път реве като ранено животно. Дори веднъж докато правеше трицепс взе да вика с все гърло "yes baby". Голям смях падна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 emi seki si ima vid nadaxvane we maina az sa6to primerno na golqma tejest nakraq vikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 emi seki si ima vid nadaxvane we maina az sa6to primerno na golqma tejest nakraq vikam <{POST_SNAPBACK}> Е да ама неговото не е заради голямата тежест . И аз "пискам" на последните повторения на последните серии ама баш да озвучавам цялата зала ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 emi nali znae6 4e tejesta ne vinagi e opredelq6ta primerno moje da si mn qk ama da diga6 nqkvi mizerni kilogrami Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Многото килограми в културизма не са ключа към успеха , не 1 път съм го заявявал .То ако тренираш с многото килограми ( неправилно) най-много да станеш като 80% от Рондото - дебелак. Просто той вика , така че да го чуят че тренира . Да допълня ,че в културизма растежът е само пред огледалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 По колко повторения правите за релеф и с колко почивка щото май ми е време да се стегна малко, че идва лято Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 По колко повторения правите за релеф и с колко почивка щото май ми е време да се стегна малко, че идва лято <{POST_SNAPBACK}> Почивките трябва да са кратки около 30-60 сек ( в зависимост от серията ) . Колкото до повторенията , мисля че трябва да ги направиш 15-12-10 в сериите . Трябва да помислиш кой упражнения са за "оформяне " на мускула . И да ги замениш с тези в програмата ти които не са такива . Въпреки това за мен релефът си винаги си е бил нищо повече от една добра диета , обезводняване и обезсоляване на организма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 predpo4itam masata ... e ne slanin da e stegnato razbirase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Почивките трябва да са кратки около 30-60 сек ( в зависимост от серията ) . Колкото до повторенията , мисля че трябва да ги направиш 15-12-10 в сериите . Трябва да помислиш кой упражнения са за "оформяне " на мускула . И да ги замениш с тези в програмата ти които не са такива . Въпреки това за мен релефът си винаги си е бил нищо повече от една добра диета , обезводняване и обезсоляване на организма . <{POST_SNAPBACK}> А какви килограми горе-долу трябва да се правят. Имам предвид с максимални килограми в, които можеш да направиш 15-те повторения или по-малко? А за диетата предполагам едно НВД Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Е да ама неговото не е заради голямата тежест . И аз "пискам" на последните повторения на последните серии ама баш да озвучавам цялата зала ... <{POST_SNAPBACK}> E sq to vseki se nadahva kakto toy si znae a pak nadahvaneto dava dopalnitelno power osobeno ako i toq det te pazi te nadhva nay ve4e 6tot sam vijdal kak toq det go pazi onq det vdiga vika pove4e ot nego Po qko e nqkoy da ima ta nadahva qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Незнам дали не трябва във видео рекуестс да го пусна този пост, ама надявам се че вие може да ми помогнете по-гобре. Има един пичага Христо Христов. Чували сте за него, даже е обсъждан Та този симпатяга имал някакво видео, като някакъв вид тренировки по телевизията. Казва се Оптимално трениране. Някой ако знае къде да го намеря това филмче ще съм много 10кфул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Незнам дали не трябва във видео рекуестс да го пусна този пост, ама надявам се че вие може да ми помогнете по-гобре.Има един пичага Христо Христов. Чували сте за него, даже е обсъждан Та този симпатяга имал някакво видео, като някакъв вид тренировки по телевизията. Казва се Оптимално трениране. Някой ако знае къде да го намеря това филмче ще съм много 10кфул <{POST_SNAPBACK}> Аз имам Препрограмиране май на същия пич. на dvd е можеш да си го свалиш от арената или мога и аз да ти го запиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Някой ще ми каже ли къде в Тракия има хубав фитнес или въобще някакъв фитнес, че не ми се разкарва до центъра. И дали има сауна и парна баня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Ние и тук си го имаме : http://warez.ru:8080/FTP/Videos/@Sport/Bod...reprogramirane/ 10х to @miro123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Някой ще ми каже ли къде в Тракия има хубав фитнес или въобще някакъв фитнес, че не ми се разкарва до центъра. И дали има сауна и парна баня. <{POST_SNAPBACK}> До бингото направиха някъв фитнес, но не съм ходил никога там. може да идеш да го видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 http://muskuli.com/ Който иска може да участва Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 http://muskuli.com/ Който иска може да участва <{POST_SNAPBACK}> Май само аз имам данни да участвам, доста съм напреднал Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Май само аз имам данни да участвам, доста съм напреднал <{POST_SNAPBACK}> Е покажи какво имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ъъъ, нещо по-натурално да знаете? Имам предвид, че ми трябва диетка с повече протеини, но да не е нещо скъпо, защото не съм професионалист и не мога да си позволя да отделям много пари за това занимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ne qjte gomna we! ... fasul, leshta, oriz, hlqb, piue - tva e mandjata ... kvi dieti ... kvi proteini ... ps ... sorry vasha rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ъъъ, нещо по-натурално да знаете? Имам предвид, че ми трябва диетка с повече протеини, но да не е нещо скъпо, защото не съм професионалист и не мога да си позволя да отделям много пари за това занимание. <{POST_SNAPBACK}> Ne qjte gomna we! ... fasul, leshta, oriz, hlqb, piue - tva e mandjata ... kvi dieti ... kvi proteini ... ps ... sorry vasha rabota <{POST_SNAPBACK}> абе човека иска повече протеини ти му казваш хляб и ориз да яде ето тук можеш да прочетеш каквото те интересува. http://www.bb-team.org/nutrition/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.