Jump to content
BulForum.com

Fitness & Kultorizum

URDeaD

Recommended Posts

мислех да се въздържа, но ако някой го интересува прахообразен глутамин, чешко производство, на цени от около 15-16 лв/100 гр да ми метне ЛС и ще му дам телефон на пича, който ги внася. предлага също и креатин, аминокиселини и други зарзавати. цените са доста симпатични.

ако е противоречие с правилата ще затрия този пост.

Пробвал ли си някой продукт ? Каква точно е фирмата която ги пройзвежда ? 100% фармацевтично чисти ли са ? (тоест има ли и някакви проценти примеси в тях ) Мерси за информацията .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

izvinqvam se za 6liokovicata

iskam da pitam koe e po dobre pove4e serii i povtoreniq s po malko tejesti ili po malko serii sas golemi tejesti

sa6to taka koe e po dobre v edna treenirovka da vklu4vash si4kite si uprajnenie navednaj ili da gi reduvash prez trenirovka

iskam da pitam koe e po dobre pove4e serii i povtoreniq s po malko tejesti ili po malko serii sas golemi tejesti

sa6to taka koe e po dobre v edna treenirovka da vklu4vash si4kite si uprajnenie navednaj ili da gi reduvash prez trenirovka

Значи и 2-те са добре зависи на какъв етап си в монта. Повече серии с повече повторения се правят за релеф(оформяне, изчистване). А другото се прави за маса ;) 2-рият ти въпрос не мога да го разбера. Как така да си включваш всичките упражнения :confused

Въпростът ти е крайно индивидуален , за да оплетеш и 2те ползвай метода на пирамидата . Всичко упражнения за гърди ... еми незнам сигурно са над 10 , незнам човек да прави по толкова упражнения за 1 мускулна група .

ПРЕПОРЪЧВАМ : http://bb-team.org/articles/000467.php - Повторенията , какво всъщност трябва да знаем за тях !?

2-рият ти въпрос не мога да го разбера. Как така да си включваш всичките упражнения :confused

smisal 4i da si pravq si4ki za biceps triceps grab da gi reduvam parvoto ednoto lejanka pravq serii sled tva grab seriii tva imam predvid ili edna trenirovka lejanka sldva6tata grab i taka v takaf smisal nz kak se nari4at uprajneniqta sory

ПРЕПОРЪЧВАМ : http://bb-team.org/articles/000467.php - Повторенията , какво всъщност трябва да знаем за тях !?

utre 6te go pro4eta i 6te pitam pak obe6tavam B) ai sas zdrave

smisal 4i da si pravq si4ki za biceps triceps grab da gi reduvam parvoto ednoto lejanka pravq serii sled tva grab seriii tva imam predvid ili edna trenirovka lejanka sldva6tata grab i taka v takaf smisal nz kak se nari4at uprajneniqta sory

utre 6te go pro4eta i 6te pitam pak obe6tavam  B) ai sas zdrave

Ами повече от 2 мускулни групи на тренировка не е добре да правиш!Има една програма за релеф на бат Арни в която се правят 3 мускулни групи и тренировките са всеки ден, но едва ли ще издържиш на такова нещо :) Аз лисно ходя понеделник, сряда и петък и правя по 2 мускулни групи на тренировка. Можеш да правиш и по-една група, но трябва да ходиш всеки ден. Всичко зависи от това каква програма си си избрал.

Ами повече от 2 мускулни групи на тренировка не е добре да правиш!Има една програма за релеф на бат Арни в която се правят 3 мускулни групи и тренировките са всеки ден, но едва ли ще издържиш на такова нещо :) Аз лисно ходя понеделник, сряда и петък и правя по 2 мускулни групи на тренировка.  Можеш да правиш и по-една група, но трябва да ходиш всеки ден. Всичко зависи от това каква програма си си избрал.

По-скоро не би имал средствата (храната , добавките и може би забранени медикаменти ) за да се възстановиш .

@UzITo ,Като за начало е добре да тренираш 3 пъти седмично , може да правиш примерно 3 упражнения за гърди и 2 за трицепс , другата тренировка 3 за гръб и 2 за бицепс и 3тата тренировка 3 за крака и 2 за рамо . Препоръчвам ти обаче да започнеш с дъмбели/щанги лостове/успоредки и все такива уреди на които се изпълняват основни упражнения ,като не използваш машини .

По-скоро не би имал средствата (храната , добавките и може би забранени медикаменти ) за да се възстановиш .

Въпросът не е само до средстввата а и до мотивацията която имаш да тренираш ;)

:D  :lol: Ami az da pitam, 4e sam ot skoro vav toq biznes :)

Moje li nqkoi da mi prepora4a programa za na4inae6t za oformqne???10x!!!

http://bb-team.org/

@Stenli а бе аз съм имал мотивацията ( не тази ами миналата ваканция ) да тренирам 2 пъти на ден , но само дето и аз незнаех какво очаквах всъщност . Тогава нито ядях както трябва нито приемах никакви добавки , представи си .. Не можеш ли да се възстановиш както трябва , никаква мотивация не може да ти помогне ...

http://bb-team.org/

Мерси много за линка.Помогно ми!!! :D

Но сега ако може да питам още едно нещо, щото не намерих отговор. В момента тренирам да сваля някоя друга сланинка(не килце) и за релеф.Някой може ли да ми помогне, като ми каже какво точно трябва да ям.Ако има някоя готова програма ще съм още по-благодарен!!! :D :D :D

Върху кое ,да те питам, ще го правиш този релеф ? В този спорт се отслабва с правилна диета и с правилни добавки .

Ами да кажем върху 86 килца :) Аз писах, че не съм много навътре в нещата, та не ми се карайте, ами вземете ми обяснете с две-три думи :) А аз не искам са ставам някъв дзвер, само малко да се оформя и да махна малко сланинки. :):):) Извинявам се за невежеството.

86 килца не са мускулна маса (поне според това което ми казваш ) . Ако искаш само да отслабнеш диета + кардио + съвет от инструктор за добавките . Колкото до оформянето , както казах трябва да имаш какво да оформяш (тоест мускул ) . Възможно е маса (мускулна ) + нисковъглехидратна диета + кардио . Мисля ,че така ще получиш желаният ефект . Но специално за отслабването , ти трябва много повече диета отколкото каквото и да е друго .

някой знае ли някаква програма за упражнеия за крака и корем?

Аз за крака съм признал само тичане и нищо друго. За корем е малко относително. Моята програма е 4х30 за преса и 4х30 за долна част. Малко са ама ме мързи да правя корем да си призная :cry

edit:за крака правя също и подскоци от клек. многооо здраво напомва. правех ги когато тренирах киокушинкай просто уникално упражнение за сила :D

@Stenli почни да клякаш :) и ще признаеш и клековете . + пуловър с дишане . Мисля ,че повторенията за пресата са ти малко множко. Ама ти си знаеш ..

@BloodRayne какво искаш да направиш с тези упражнения ?

@Stenli почни да клякаш :) и ще признаеш и клековете . + пуловър с дишане . Мисля ,че повторенията за пресата са ти малко множко. Ама ти си знаеш ..

@BloodRayne какво искаш да направиш с тези упражнения ?

искам малко мускули на коремчето да направя :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...