Jump to content
BulForum.com

Fitness & Kultorizum

URDeaD

Recommended Posts

И аз съм взимал Л-глутамин на Нутрим...лично при мен нямаше никакъв ефект.А относно различните фирми то зависи какво търсиш.Примерно за тия аминокиселини на Универсал 2700 вече легенди зеха да се носат :D За мен най-добрия креатин обаче си е на Weider

Зависи как си приемал глутамина . 2700 и аз ги взимам .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

2700 sam gi zemal i s 4isto sarce moga da kaja 4e pri men nqma6e absolutmno nikakav efekt te sa super slabi i az pone ne vijdam smisal da se piqt mnogo po - dobriqt variant no malko po-skap e UNIVERSAL ANIMAL PAK pix go i moga da kaja 4e tova e nai-dobrata kombinaciq ot aminokiselini vitamini i minerali

Незнам , аз лично от Аминокиселини не учаквам нищо кой знае какво . Тях както и витамините ги пия за "тонус " както се беше изразил някой :) От тях получавам енергия и то голяма (поне на мен така действат ) , но още 1 път ще подчертая ,че не очаквам много от аминокиселини :) Колкото до Animal Pack-a за мен лично толкова пари за аминокиселини ,витамини и минерали да дадеш не е разумно. Бих взел банани ,ябълки и портокали да ям след тренировките пред това .

ne e taka ne moje6 da si nabavi6 si4kite raboti samo s banani i qbalki to zatova sa 11 xap4eta vatre i kato gi smetne6 izlizat malko po-skapo ot amino2700

a i tiq amino2700 samo deto si dava6 parite za tqx moje da bade6 siguren 4e nqma da ima nikav efekt ot tqx taka 4e po-dobre da dam malko poe4ko kinti i da useta nqkav efekt otkolkoto samo da se nabutvam za aminokiselini

За сведение-откриха нов фитнес клуб във Тракия,който е на боксьорите на Локомотив(Пд) и се намира до VI поликлиника.

@zlobil тогава какви Аминокиселини да взимам за горедолу същите пари ?

И чакай да те питам нали все пак , колко опит имаш .. в залата ? :D

И и ти ли си от хората които тренират за тежест ? (Ako ме разбираш какво искам да кажа )

2700 sam gi zemal i s 4isto sarce moga da kaja 4e pri men nqma6e absolutmno nikakav efekt te sa super slabi i az pone ne vijdam smisal da se piqt mnogo po - dobriqt variant no malko po-skap e UNIVERSAL ANIMAL PAK pix go i moga da kaja 4e tova e nai-dobrata kombinaciq ot aminokiselini vitamini i minerali

Priatel ti ako si mislish che za edin meses shte usetish mnogo golqm efekt jestoko se lajesh

as dva mesesa pih seriozno

L-Glutamine, Kreatin, Aminikiselini, Proteini i tam nqkvi vitamini zimah no zagravih kakvi

nqkade 2-rata i tretata sedmisa pochnah da useshtam za kakvo stava vapros no mnogo malko

dokato vtoria meses se useshta poveche

govora za seriozni trenirovki seki den

takache da piesh 1-in meses i sled tova da spresh i da kazvash che ne useshtash efekt e tapo

pochni da se zanimavash seriozno 5-6 mesesa i da piesh kakvoto trqbva i shte si mnogo dovolen ot postignatoto

srug e vaprosa che ne na seki mu se davat seki meses primerno po 100 leva za hrani za tqloto

a da ne govora za Musashi tam senite sa ubiistveni i materiala ne im e koi znai kolko po kachestven ot drugite

a da ne govora za Musashi tam senite sa ubiistveni i materiala ne im e koi znai kolko po kachestven ot drugite

Тва да взимаш Мусаши си е жив ташак :D От мен да го знаеш . Просто това са "маркови храни и облекла " . Ако имаш пари взимай Мусаши ,едва ли ще ти навреди . Аз като гледах какво им съдържат продуктите и какви са цените ,в сравнени с моя Whey Pro 85% .... еми освен ,че моят има по-високо съдържание на протейн в 100 грама , на Мусаши беше 3х по-скъп . Сега ,че моя има 2 гр мазнина в 100 гр продукт , а на Мусаши са по 1 гр. голямата разлика щото ... Те само с това се хвалят колко ниско мазнинни са им продуктите . Пък и в България дори и професионално занимаващите не ги ползват . То затова има и малко вносители/разпространители у нас де . Аз бих предпочел да пия продукти на Optium отколкото тези на Musashi .

pfff parvo aminokiselinite gi pix kam 2 meseca i nqma6e absolutno ama absolutno nikav efekt

smetni si gi ti sam na4i ANIMAL PAK - 44 xap4eta - 84lv - 44 dena posle pravi6 1 mesec po4ivka da ne se prenasi6ta organizma 6toto kato svikne6 nqma da ti deistvat

AMINO 2700 - 120xap4eta -18lv na men mi stigaxa za ti stigat za 15 dena na4i za 44 dena ti trqbvat 3 opakovki ot po 120 primerno 3x18-19lv -60lv -ANIMAL PAK - 84lv. pone spored me si struva da davam 20lv pove4e 6toto s ANIMAL PAK-a priemam i nujnite mi vitamini minerali i enzimi za kato go smetne6 kato si kupi6 i vitamini i nqkvi minerali kvo stava 4e e po-dobre da pie6 ANIMAL PAK i po eftino otkolkoto 2700

LIL SCRAPy ne 4e ne6to ama mi se struva 4e ne6tata ne gi razbira6 osobeno mnogo parvoto koeto e ne sam kazal kolko vreme sam gi zimal nali ti sam si pravi6 izvodi zimal sam gi pove4e ot 1 mesec taka 4e ne mi obqsnqvai kolko vreme trqbva da gi zimam za efekt 6toto smeq da tvarda 4e rabotite sa mi dosta po-qsni otkolkoto na tebe a i kak moje kaje6 4e trenira6 seki den i posle da mi obqsnqva6 koga 6te usetq efekta ot tva deto go piq . ti da ne si nqkav robot 4e da trenira6 seki den ili prosto se vastanovqva6 super barzo ili si na nivoto na ronnie?

@zlobil по-спокойно . Аз лично приемам витамини и минерали от Pack на Universal , който е само с витамини и минерали . Чичо ми е изпратил найстина голямо количество и затова няма да имам нужда от витамини и минерали скоро . Колкото до аминокиселините , незнам ... погледни тук :

@zlobil тогава какви Аминокиселини да взимам за горедолу същите пари ?

И чакай да те питам нали все пак , колко опит имаш .. в залата ? biggrin.gif

И и ти ли си от хората които тренират за тежест ? (Ako ме разбираш какво искам да кажа )

Гледам ,че и ти разбираш затова питам , от колко време тренираш и т.н. Малко информация няма да навреди на никой нали ? Нали знаеш разбирачи има много , но колко от тях найстина разбират е трудно да се каже .

OT ONZI DEN  treniram  :D

Е с тва не ми помогна много , питах те като човек , ако ще се правим на смешници има и други начини нали ? Мисля ,че знаеш в културизма , знанието е силата ! Тоест ,ако си по-опитен да споделиш някой неща , грешки при тренировки които си правил и т.н. Можех да науча нещо полезно (може би и не само аз ) , но щом не искаш проблеми никакви .

awe hora kvo mi govorite za aminokiselini we? ne sa prai taka tialo.trqqt ti zdravi trenirovki v zalata i da ti4ash malko ( ne pre4i da gi piesh ako znaesh kak) to nestava da pia xapove i da se ligava v zalata.stoto ako ne vi e iasno bez dvijenie ako iskash i voda ot peralniata pii pak si ostavash prase mazno. :excl:

awe hora kvo mi govorite za aminokiselini we? ne sa prai taka tialo.trqqt ti zdravi trenirovki  v zalata i  da ti4ash malko ( ne pre4i da gi piesh ako znaesh kak) to nestava da pia xapove i da se ligava v zalata.stoto ako ne vi e iasno bez dvijenie ako iskash i voda ot peralniata pii pak si ostavash prase mazno. :excl:

Лол ти откри топлата вода бе мой човек :blink:

Момчета спрете се!

в този форум сме се събрали за да споделяме знания и да обменяме опит. кой-каквото знае да казва. Няма смисъл да се губят време и нерви с определения кой какъв е и колко разбирал. колкото разбира - толкоз.

който знае повече да казва за да научим всички по нещо.

тук не е мястото да си мерим пишките или бицепсите, а да обсъдим кат разумни хора какво и как трябва да се направи за да се постигат конкретни цели.

благодаря ви за разбирането.

едит: @arnold: ами например можеш да кажеш ти какви с впечатления си и кои аминокиселини си пробвал? какви резултати си постигнал? с какви тренировки? каква ти е била целта?

awe hora kvo mi govorite za aminokiselini we? ne sa prai taka tialo.trqqt ti zdravi trenirovki  v zalata i  da ti4ash malko ( ne pre4i da gi piesh ako znaesh kak) to nestava da pia xapove i da se ligava v zalata.stoto ako ne vi e iasno bez dvijenie ako iskash i voda ot peralniata pii pak si ostavash prase mazno. :excl:

Я я кажи сега тежки тренировки какво ще рече ? Да тренираш като гониш по-големи и по-големи килограми ли ?! Я ни обясни ?

Едит : Току що си взех Глутамин на Нутрим , след месец ще кажа дали има смисъл (върху моето тяло ) от него .

dobre si se orientiral na nutrim e dobar pone taka sam 4el i sam 4uval :)

Еми все пак съотношението (както мисля и споменах ) с Оптиум (който е и на капсули -> по-трудно се усвоява ) 2:1 в полза на Нутрим за еднакви пари . Глутамин на Нутрим 120гр. на прах 22лв , Глутамин на Оптиум 60гр(1капсула =1гр) на капсули 22лв . Не искам да оспорвам невероятното качество на продуктите на Оптиум , ама аз с тези пари които печеля мога да си взема около 5 кг пилешки гърди ( с кожа де ) .

Еми все пак съотношението (както мисля и споменах ) с Оптиум (който е и на капсули -> по-трудно се усвоява ) 2:1 в полза на Нутрим за еднакви пари . Глутамин на Нутрим 120гр. на прах 22лв , Глутамин на Оптиум 60гр(1капсула =1гр)  на капсули 22лв . Не искам да оспорвам невероятното качество на продуктите на Оптиум , ама аз с тези пари които печеля мога да си взема около 5 кг пилешки гърди ( с кожа де ) .

мислех да се въздържа, но ако някой го интересува прахообразен глутамин, чешко производство, на цени от около 15-16 лв/100 гр да ми метне ЛС и ще му дам телефон на пича, който ги внася. предлага също и креатин, аминокиселини и други зарзавати. цените са доста симпатични.

ако е противоречие с правилата ще затрия този пост.

едит: @shithappen: в момента ползвам точно глутамина. медицински чист е, за мен го даде насипно. фирмата на глутамина не я помня, а и нямам кутийка. имам също и една опаковка креатин и на нея пише фирмата "Мегаболид", още не съм я почнал и нямам представа за качеството му. затова предлагам само телефон за контакти. не желая да го публикувам тук, за да не се злоупотребява. ще отговарям на заинтересуваните на ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...