Jump to content
BulForum.com

Fitness & Kultorizum

URDeaD

Recommended Posts

v perlata kolko pari e

2лв е до 15:00 часа, след 15:00 е 2,50 ;)

edit:

Ami spored men e dovolno ti ne se borish za golemi postijeniq titli i taka natatuka.

Licevite opori hvashtat tezi muskolni grupi "gurdi,grub,triceps,ramo" s tqh po princip shte napravish poveche relef no i s zdravo hapvane moje i mass-a da ka4ish i otdelno fitness4eto spored men ne e zle.A s postoqnstvoto si idva i efekta.

i ako iskash da ka4ish mass-a licevite opori vkushti ne gi pravi vseki den za da ima muskola po4ivka i si hapvai povechko  :punk

лол ако с лицеви опори се хващат тея мускулни групи аз да спра да ходя на фитнес лол

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

SHITHAPPEN prosto kazvam 4e tova deto go pi6at za licevite opori e super prostotiq 6toto s tqx ne moje da se zameni 1 trenirofka v fitnesa ne sam kazal 4e si4ki ste prosti :) ama ima i takiva deto pi6at kvi li ne prostotii bez da mislat .....

SHITHAPPEN prosto kazvam 4e tova deto go pi6at za licevite opori e super prostotiq 6toto s tqx ne moje da se zameni 1 trenirofka v fitnesa ne sam kazal 4e si4ki ste prosti :) ama ima i takiva deto pi6at kvi li ne prostotii bez da mislat .....

Pi4 mnogo izvinqvai ama koga sum kazul che moje da se zameni trenirfoka v fitness-a s licevi opori ? Shtom choveka nqma vuzmojnost da hodi postoqnno na fitness shto da ne pravi licevi opori ? A i shtom si golemiq razbirach dai nqkakvo svqstno mnenie po vuprosa ne tova e prostotiq onova e prostotiq!

Въпреки че нищо не може да замени тренировката в залата,ако ще тренираш у вас си вземи поне дъмбели...и без това после като напреднеш малко ще ти потрябват,повярвай ми.С тях ще влкючиш още доста муск.групи и ще поддържаш аджеба някакво ниво...иначе да се твърди че с лиц.опори може да развиеш гръб си е простотия отсякаде.Тук единствено трицепса и предното рамо участват като мускули даващи тласък на упражнението(те обаче почти не се натоварват).

БТВ някой знае ли какво е пикова флексия щото чух някав пич каде приказваше за нейното значение в изграждането на маса.10х предварително

a pi4 az da sam kazal opredelen 4ovek >???? 4e ne6to ne moa da se seta ! kvo da ti dam svqsno mnenie xubavo e da se poddarja forma i 6tom 4oveka nqma vreme i / ili vazmojnost da xodi na fitnes licevite opori moje da sa dobra alternativa za minimalna poddrajka na formata v doma6ni usloviq toi nqma da stane ogromen no za tova pak 6te e po-dobre ot takiva xora koito izobto ne trenirat tova dobre li e kato mnenie ili iska6 o6te ne6to da ti obqsna :)

Vajnoto e jelanieto

moje i pred bloka takav da si praish trenirovki

fitnes zali mali nesam golqm pochitatel

v nas si imam edna zala v staqta ne e golqmo no ima nai vajnite neshta

lejanka, danbeli,kriv lost i tejesti koito mi stigat

sashto e mnogo vajno da se pravqt i nabiraniq

bqganeto sashto e ot golqmo znachenie

v momenta me hvanal marzela no skoro shte pochvam

nqma kinti za zob i nqmam jenanie

Незнам някой дали е приемал Глутамин . Някакви впечатления от него ?! Понеже преустанових взимането му (преди взимах само по 1 грам :D .Сега ще взимам по 4) . Четох ,че при правилно взимане ( 30 мин . след тренировка ) увеличава анаболният процес 4 пъти !

Погледнете http://www.tialoto.bg . Аз днеска му обърнах 1 час внимание, има интересни неща на този сайт, даже си харесах 1 тренировка. Друг въпрос е, че трябва да потренирам яко 1 месец, за да мога да я правя ;). Става дума за набирания за гръб и бицепс. Едно не много лесно упражнение според мен.

Погледнете http://www.tialoto.bg . Аз днеска му обърнах 1 час внимание, има интересни неща на този сайт, даже си харесах 1 тренировка. Друг въпрос е, че трябва да потренирам яко 1 месец, за да мога да я правя ;). Става дума за набирания за гръб и бицепс. Едно не много лесно упражнение според мен.

Sigurno govorish za tiq trenirovki za plaja.I az si go xaresax tva-efikasno

spored men no dosta trudno :wacko:

http://www.tialoto.bg/programi/uprajnenie.php?id=5

Е да това определено ме разби ... Най-ефективните упражнения ... балансиране на ръце и крака хахах :bgrin:

Още повече ,че клекът който е показан е неправелен , така клякат само жените . Мъжете трябва да клякаме до долу за да обхванен както трябва бедрените мускули

@zlobil той спира така да се каже късането на мускулните влакна след тренировка . По принцип изчетох 6-7 листа за него . Просто исках да попитам дали някой приема .. Аз ще го пия (при тегло ~80кг) 4гр 30 мин. след тренировка . До сега ползвах този нa Optium ,но като видях ,че 60гр Optium =(22лв)= 120 гр Nutrim ,се отказах от Optium-a :D

emi da 4e na nutrim e po-eftin po-eftin e ama ne moga da tvarda 4e e po-xubav ne mojem da merim nutrim i optimum kato marki optimum naddelqva pri vsi4ki produkti

glutamina povi6ava vodnoto sadarjanie v muskulite koeto pomaga na organizma da za[azo muskulnata takan ot katabolizam sa6to taka toi podtiska i cirkulaciqta na kortizol v kravta kakto ti kazax trqbva a go pie6 predi i sled trenirovka po 4-5 moje i do 10 grama da se stigne

Za6toto ve4e 6te e potekal v tebe predi da po4ne6 da trenira6 a toy sa6to ima i osnovna funkciq za povdigane na tonusa na tqloto :music

Аз няма да го пия за да ми повдигне тонуса . Ще го пия именно заради ефекта му 4х

увеличаване хормона на растежа и за да не се късат мускулни влакна .

Според мен такова голямо количество няма да се обработи от тялото ми както трябва .

http://bb-team.org/stuff/000108.php

Аз няма да го пия за да ми повдигне тонуса . Ще го пия именно заради ефекта му 4х

увеличаване хормона на растежа и за да не се късат мускулни влакна .

Според мен такова голямо количество няма да се обработи от тялото ми както трябва .

http://bb-team.org/stuff/000108.php

To kato pro4etoh nivoto na glutamina spada sled trenirovka taka 4e dali predi neq ili sled vse 6te si zareden s glutamin

am nai-dobre 6te napravi6

a ti vidq li zakvi dozi pi6e v bb-team ?ne mi sli6 li 4e samo 4 grama 6te sa dosta malko ?

Той се съдържа в богати на белтъчини хранителни продукти като бобовите растения, месото, рибата и млечните произведения
Виж сега , напълно ясно ми е ,че само с 4 грама дневно нищо няма да направя :D . Но както пише тук , аз приемам количество глутамин с храната ( всеки тренировъчен ден ям по около 350-450 гр. пилешки гърди , пия по около 1 л прясно мляко и 2-3 кофички кисело мляко , ям и по 4-5 яйца дневно , също така приемам и суроватъчен протейн в който също се съдържа глутамин . Все пак той е аминокиселина , има го в доста храни :) Предполагам ,че си набавям около 7-8 (ако не и малко повече ) глутамин само с храната , но и затова ще питам Ким .

am po princip glutamina na nutrim e dobar misla 4e be6e kitaiski po proizvodstvo ob6to vzeto produktite na nutrim sa dobri i na dobri ceni ama ako imate pari za universal tqxnite sa nai-dobri pone spored men

И аз съм взимал Л-глутамин на Нутрим...лично при мен нямаше никакъв ефект.А относно различните фирми то зависи какво търсиш.Примерно за тия аминокиселини на Универсал 2700 вече легенди зеха да се носат :D За мен най-добрия креатин обаче си е на Weider

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...