Stenli Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Spoko bre hora! Az vnimavam. Ne sum treniral ot 2 meseca, oba4e ot 2 sedmici vlizam vuv forma. <{POST_SNAPBACK}> Ние сме спокойни просто те съветваме да не прекаляваш с килограмите , че да не те болят после рамената и лактите кат мен а бе да ви попитам ,защото гледах в 1 форум беше засегнат проблема ( ако мога така да го нарека ) МТ ( мускулна треска ) . При вас как е получавате ли такава ? Мислите ли ,че след всяка тренировка трябва да има такава ? Аз лично съм най-доволен от тренировката ,ако имам на следващият ден МТ и тя продължи още максимум 1 ден ( до тогава не е претрениране ) , като чели и тогава постигам най-добри резултати в растежът . Ваш ред е Ами да ти кажа мускулна треска ми се появява само ако съм спрял да тренирам. Примерно ако една седмица не ходя на другата задължително имам почти на всички мускулни групи. Иначе мускулната треска е хубаво нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 а бе да ви попитам ,защото гледах в 1 форум беше засегнат проблема ( ако мога така да го нарека ) МТ ( мускулна треска ) . При вас как е получавате ли такава ? Мислите ли ,че след всяка тренировка трябва да има такава ? Аз лично съм най-доволен от тренировката ,ако имам на следващият ден МТ и тя продължи още максимум 1 ден ( до тогава не е претрениране ) , като чели и тогава постигам най-добри резултати в растежът . Ваш ред е <{POST_SNAPBACK}> Ami da. Polu4avam muskulna treska i to dosta 4esto. Slu4va se naprimer kogato ne sum treniral doste vreme i kato otida na fitnes i kat si naprava trenirovkata kakto trqbva i posle me durji okolo 3 dena. Oba4e se 4uvstvam mnoo mo6ten prez tezi dni. Nqkaksi 4uvstvam priliv na energiq i mo6t. Oba4e kato treniram redovno nqmam muskulna treska 6toto muskula kato svikne i mu e vse edno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 а бе да ви попитам ,защото гледах в 1 форум беше засегнат проблема ( ако мога така да го нарека ) МТ ( мускулна треска ) . При вас как е получавате ли такава ? Мислите ли ,че след всяка тренировка трябва да има такава ? Аз лично съм най-доволен от тренировката ,ако имам на следващият ден МТ и тя продължи още максимум 1 ден ( до тогава не е претрениране ) , като чели и тогава постигам най-добри резултати в растежът . Ваш ред е <{POST_SNAPBACK}> ami az imah leka MT kogato otidoh za sefte na fitness,ama poprincip nqmam,sq shte vida kak e ne sum hodil ot 1 sed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 а бе да ви попитам ,защото гледах в 1 форум беше засегнат проблема ( ако мога така да го нарека ) МТ ( мускулна треска ) . При вас как е получавате ли такава ? Мислите ли ,че след всяка тренировка трябва да има такава ? Аз лично съм най-доволен от тренировката ,ако имам на следващият ден МТ и тя продължи още максимум 1 ден ( до тогава не е претрениране ) , като чели и тогава постигам най-добри резултати в растежът . Ваш ред е Ако на другия ден нямам поне лека мускулна треска, почвам да се чудя в какво съм сбъркал, как съм тренирал че не съм успял да объркам мускулите си, че това е една нова тренировка за тях. Нямам ли муксулна треска, значи съм се адаптирал към това, което съм направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Айде някой да оправи заглавието на тая тема, че всеки път като я видя и се ядосвам. Пише се Културизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ако на другия ден нямам поне лека мускулна треска, почвам да се чудя в какво съм сбъркал, как съм тренирал че не съм успял да объркам мускулите си, че това е една нова тренировка за тях. Нямам ли муксулна треска, значи съм се адаптирал към това, което съм направил. <{POST_SNAPBACK}> правилен отговор (поне според мен ) Ако няма треска не съм стресирал мускулът и той е привикнал към това което съм правил на тренировката . Аз затова и тренирам всеки път по горе долу различни начини . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ако на другия ден нямам поне лека мускулна треска, почвам да се чудя в какво съм сбъркал, как съм тренирал че не съм успял да объркам мускулите си, че това е една нова тренировка за тях. Нямам ли муксулна треска, значи съм се адаптирал към това, което съм направил. <{POST_SNAPBACK}> emi da pravi ste,ako nqmash gram muskulna treska zna4i trqbwa da smenish uprajneniqta ili reda po koito gi pravish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 А бе момчета. Искам да ви попитам колко грама протеин трябва да се приемат на килограм телесно тегло? Чувал съм най разлизни мнения от 1 до 2,7гр! Къде е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 А бе момчета. Искам да ви попитам колко грама протеин трябва да се приемат на килограм телесно тегло? Чувал съм най разлизни мнения от 1 до 2,7гр! Къде е истината <{POST_SNAPBACK}> Истината е винаги по средата.Но много зависи кой си и за какво се бориш и с какви средства,има ли катализатори за по добро усвояване и пр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Но много зависи кой си и за какво се бориш и с какви средства,има ли катализатори за по добро усвояване и пр. <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха тва така го каза се едно искам да ставам мр-олимпия Edit: Ако някой може да ми даде точен отговор на въпроса от по-горе да го направи. Изказвания от рода на Истината е винаги по средата не ми вършат абсолютно никаква работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 А бе момчета. Искам да ви попитам колко грама протеин трябва да се приемат на килограм телесно тегло? Чувал съм най разлизни мнения от 1 до 2,7гр! Къде е истината <{POST_SNAPBACK}> При всеки е различно. Зависи на колко и какви хранения ще разделиш този протейн . Зависи си и от това което искаш да направиш , примерно за маса аз приемам около 2,3(2,5) грама на всеки килограм . При мен (поне не съм забелязъл ) тази доза се използва пълноценно ,тоест не се натрупва излишък . Тежа ~80кг . Има хора които пият по 3,5 грама и им идват добре . И все пак ще ти препоръчам между 2-3 грама . (като тук броя целият протейн на ден храна +добавки) Истината е винаги по средата не бих се съгласил с това твърдение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 При всеки е различно. Зависи на колко и какви хранения ще разделиш този протейн . Зависи си и от това което искаш да направиш , примерно за маса аз приемам около 2,3(2,5) грама на всеки килограм . При мен (поне не съм забелязъл ) тази доза се използва пълноценно ,тоест не се натрупва излишък . Тежа ~80кг . Има хора които пият по 3,5 грама и им идват добре . И все пак ще ти препоръчам между 2-3 грама . (като тук броя целият протейн на ден храна +добавки) <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за изчерпателния отоговр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Искам да попитам нещо Немога да сачетая ходенето на даскало с фитнеса така че проблема след баща-та постоянно ми натяква/мисля че е правилно де/ че по добре да праа лицежи опори отколкото да ходя на фитнес.Така искам да питам дали ще има ефект ако не ходя на фитнес а си правя здражо у нас лицеви опори у нас!!! !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Искам да попитам нещо Немога да сачетая ходенето на даскало с фитнесатака че проблема след баща-та постоянно ми натяква/мисля че е правилно де/ че по добре да праа лицежи опори отколкото да ходя на фитнес.Така искам да питам дали ще има ефект ако не ходя на фитнес а си правя здражо у нас лицеви опори у нас!!! !!! <{POST_SNAPBACK}> Ефект ще има единствемо в-ху гърдите и трицепса. Лицеви опори се правят за релеф и за стягане, но ако искаш маса според мен ще стане доста трудно с тях Просто не можеш да се натовариш толкова много с лицеви опори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ефект ще има единствемо в-ху гърдите и трицепса. Лицеви опори се правят за релеф и за стягане, но ако искаш маса според мен ще стане доста трудно с тях Просто не можеш да се натовариш толкова много с лицеви опори <{POST_SNAPBACK}> Ami nqma li da ima i efekt i vurxy gyrba/pone az taka mislq/i ne iskamda prava nekva golqma masa i az imam predvid ako do dva tri meseca pravq postoqnno unas mnogo opori kakvuv shte e efektat i moje li da bade sa6itqt kato v fitnesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ami nqma li da ima i efekt i vurxy gyrba/pone az taka mislq/i ne iskamda prava nekva golqma masa i az imam predvid ako do dva tri meseca pravq postoqnno unas mnogo opori kakvuv shte e efektat i moje li da bade sa6itqt kato v fitnesa <{POST_SNAPBACK}> Не, не може да бъде същия като на фитнеса, но ефект ще има. Ако има някакъв ефект в-ху гърба ще е много минимален, почти никакъв. За гръб ти препоръчвам отиваш на някой лост и почваш набирания, отпред и отзад Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 е, не може да бъде същия като на фитнеса, но ефект ще има. Ако има някакъв ефект в-ху гърба ще е много минимален, почти никакъв. За гръб ти препоръчвам отиваш на някой лост и почваш набирания, отпред и отзад Ахъм влиза доволно....аз във фитнеса редовно ги провя тези упражнение наред с другите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Na men problema mi idva ot tova zashtoto sam na smeni i kogato sma vtora smqna nqma koga da xodq na fitnes.I dobre razbrax che nqma da ima ogromen efekt no shte bade li po optimalen efektat ako sachetaq praveneto na licevi upori v kushti kogato sam vtora smqna sus xodene na fitnes prez subota i nedelq.I veche kogato sam parva smqna da xodq redovno(triputi na sedmica)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ami spored men e dovolno ti ne se borish za golemi postijeniq titli i taka natatuka. Licevite opori hvashtat tezi muskolni grupi "gurdi,grub,triceps,ramo" s tqh po princip shte napravish poveche relef no i s zdravo hapvane moje i mass-a da ka4ish i otdelno fitness4eto spored men ne e zle.A s postoqnstvoto si idva i efekta. i ako iskash da ka4ish mass-a licevite opori vkushti ne gi pravi vseki den za da ima muskola po4ivka i si hapvai povechko Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 tuka use6tam 4e ste se sabrali pak otbor razbira4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ами вземи ни образовай малко де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 я кажете някоя евтина зала и естествено каде се намира, шото покрай празниците ........ и хич не се харесвам и маиче ще започна да ходя на фитнес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 я кажете някоя евтина зала и естествено каде се намира, шото покрай празниците ........ и хич не се харесвам и маиче ще започна да ходя на фитнес <{POST_SNAPBACK}> Ами ако си ученик рондо Зависи и къде живееш и дали ще ти се разкарва. Аз примерно съм от тракия, но си ходя в перлата и не ми пречи разкарването Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Ами ако си ученик рондо Зависи и къде живееш и дали ще ти се разкарва. Аз примерно съм от тракия, но си ходя в перлата и не ми пречи разкарването <{POST_SNAPBACK}> v perlata kolko pari e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 v perlata kolko pari e <{POST_SNAPBACK}> 1.50 лв мисля беше там. @Stenli каза ,че е 2 значи е 2 Колкото до въпросът с лицевите опори , според мен е глупаво да се каже ,че когато си втора смяна не може да ходиш , аз когато съм 2ра смяна и започвам даскало от 1 часа пак си ходя и след това направо на даскало ( е нося си храна в мен за след тренировка де ама съм намерил начин ) , така че според мен не трябва да обвиняваш другите , а може би трябва да погледнеш в себе си дали те мързи , може да ходиш 1 път през седмицата ( сряда примерно ),събота и неделя , да си ги направиш в трисплит и ще си много доволен . Това с лицевите опори е направо смешно , да замениш тренировка в залата с тях . Лицевите се използват за дойзпомване най-често , тоест направиш 3-4 серии с дъмбели/щанга долни гърди , но някак си не си доволен лягаш след серийте и изпомваш до отказ.Може и да ги правиш за загрявка , но при условие ,че са найстина леко упражнение ( аз съм ~78-80 кг правя безпроблемно 40-50бройки , зависи и от състоянието ми де ) не може да се твърди ,че са може да направиш кой знае какво . Някой беше говорил ,какви мусклуни групи влизат при правенето , еми ... ако се справят както трябва ( без разгъване докрай , защото тогава влиза трицепса ) се тренират само гърдите , това че не ги правите както трябва не значи ,че влизат всички групи които сте изброили . Не разбирам и как ще съчетаеш толкова много мускулни групи само в два дни . tuka use6tam 4e ste se sabrali pak otbor razbira4i<{POST_SNAPBACK}> Обясни ни де на нас простите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.