netrootbg Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Кътлър обаче много е качил .. за 1 година кой знае какво е взимал иначе Колман си е машинка ,свалил е килограми ,но затова пък коремчето му вече е доста по-добро Декстър го предизвикал на поза коремна преса и Колман спечелил Аз досега по-добър корем от този на Декстър не бях виждал .но Рони има какво да покаже явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 A tazi mr. Olympia 2004 nqkoi sha moje li da e kachi v warez ?Che imam mirak da e gledam.Basi i ludoto Ronie maina 7 put li mu stana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Mr.Olympia.2004 Ето ги снимките . 10х на ov3rm4n за помоща при donwload-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 мерси много ! Ако ви падне и филмче .. да го ъпнете и него Аз ли така мисля или в някои пози Кътлър изглежда по-голям от Колман ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 мерси много ! Ако ви падне и филмче .. да го ъпнете и него Аз ли така мисля или в някои пози Кътлър изглежда по-голям от Колман ? Филчето все още изчаквам да мине малко време и ще го намеря. Все пак имаме всичко от 2000г. насам. Няма сега да е първата в коята да нямаме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muni4ka Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 az se kefq na fitnes predi hodeh redovno no sega nqmam vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Hora niakoi moje li da mi kaj malko pove4e info za "bionabol" i "klembuterol" (neznam dali sam gi napisal to4no. Ako niakoi znae kakvo to4no im e deistvieto , kak se upotrebiavat , da pishe . 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Hora niakoi moje li da mi kaj malko pove4e info za "bionabol" i "klembuterol" (neznam dali sam gi napisal to4no. Ako niakoi znae kakvo to4no im e deistvieto , kak se upotrebiavat , da pishe . 10x <{POST_SNAPBACK}> Биоанабол Кленбутерол Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Христомир Христов - световен шампион по културизъм! Родният състезател Христомир Христов за пореден път доказа класата си като спечели титлата на провелото се световно първенство от 4 до 8 ноември тази година в град Москва, Русия. Този успех беше очакван, особено след европейската му титла през тази година. Феноменалният ни представител беше в страхотна форма и не остави никаква възможност на конкурентите си в борбата за призовото място. Source : bb-team Честито на Ицо само това мога да кажа ! @URDeaD моят съвет към теб е да не употребяваш тези медикаменти .. естествено изборът си е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Христомир Христов - световен шампион по културизъм! Родният състезател Христомир Христов за пореден път доказа класата си като спечели титлата на провелото се световно първенство от 4 до 8 ноември тази година в град Москва, Русия. Този успех беше очакван, особено след европейската му титла през тази година. Феноменалният ни представител беше в страхотна форма и не остави никаква възможност на конкурентите си в борбата за призовото място. Source : bb-team Честито на Ицо само това мога да кажа ! @URDeaD моят съвет към теб е да не употребяваш тези медикаменти .. естествено изборът си е твой Ако това е вярно(по - късно ще проверя), стават някой интересни неща . Христомир ще получи професионална карта за съзтезател от IFBB, договор за 4 години, право на участва на Mr. Olympia 2005 . Ще последват интервюта и снимки за Flex и т.н. За снимка на корицата 250 000$, за интервю 350 000$. По - късно ще дам повече подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 дам имаме си първият професионален български билдър и ще го видим на Mr.Olympia 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Az takiva gluposti niama da vzimam , prosto vseki mi se hvali vzimal tova vzimal onova. Iskah samo malko info . 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeTo Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Az sam slabi4ak ... 68 kila , 180 visok . Hodq na fitness 3 pati sedmi4no i treniram savsem seriozno ot 6 meseca . Imam super oformeno tqlo no si ostavam dosta slab. Nadqvam se nqkoi da mi dade savet naprimer kakvo da piq kato se ima predvid 4e ne sam zimal absolutno ni6to dosega osven vitamini Centrum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Az sam slabi4ak ... 68 kila , 180 visok . Hodq na fitness 3 pati sedmi4no i treniram savsem seriozno ot 6 meseca . Imam super oformeno tqlo no si ostavam dosta slab. Nadqvam se nqkoi da mi dade savet naprimer kakvo da piq kato se ima predvid 4e ne sam zimal absolutno ni6to dosega osven vitamini Centrum <{POST_SNAPBACK}> Ами аз обичам да казвам маса се прави на маса. Ако не си ме разбрал ще ти обясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ами аз обичам да казвам маса се прави на маса. Ако не си ме разбрал ще ти обясня <{POST_SNAPBACK}> Absolutno, Hranata pravi borbata. SnaKeTo , iako iadene i tova. Po natatuk moje da zapo4nesh i protein4eta, aminoacids i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AUDI_A3_TURBO_ Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 pii protein i qj po nogo puti na den no ne po mnogo 6toto 6te ti se podue korema .qj sladko izvara sutrin po polovin kilo qj pile6ko i tele6ko ot vreme na vreme moje da hapva6 i prase ma po malko 6toto tva e nogo mrusno meso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ^Virgo^ Публикувано на , 15:28 PM Ами аз обичам да казвам маса се прави на маса. Ако не си ме разбрал ще ти обясня towa ne e wqrno spored men i moite nabliudeniq wurhu sebe si!!! prosto trqbwa powe4ko wreme , uporitost i postoqnstwo i ot4asti - gen btw.dori ne mi se e nalagalo da piq protein ps. sorry za latinicata-imam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Az sam slabi4ak ... 68 kila , 180 visok . Hodq na fitness 3 pati sedmi4no i treniram savsem seriozno ot 6 meseca . Imam super oformeno tqlo no si ostavam dosta slab. Nadqvam se nqkoi da mi dade savet naprimer kakvo da piq kato se ima predvid 4e ne sam zimal absolutno ni6to dosega osven vitamini Centrum <{POST_SNAPBACK}> na4i vmesto da zima6 protein si zemi edin hlqb to sa6toto masa se postiga samo 4rez stabilno hapvane po 6-7 pati na den ne po mnogo no da ne use6ta6 4e si gladen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 леле 1/2 кило месо на ден .. сладко .. хляб вместо протейн ?! а е момчета стига де успокоите се малко... вижте сега 1. всяко тяло е различно 2. всичко се изчислява на телесни кг. 3. направи си диета след като изчислиш на твоите килограми от кое по колко грама на ден ти трябва 4. нека да разграничаваме маса от мазнина ? @MOON на теб кой ти каза ,че трябва да ядеш хляб вместо протейн бре ? ти имаш ли представа изобщо 1 филийка хляб какво нищожно количество протейн съдържа ?! ( в сравнение с въглехидратите ) знаеш ли прекомерното количество въглехидрати в какво се превръщат ?! знаеш ли колко хляб трябва да изяде за да си набави 30грама протейн ?! @SnaKeTo с тези пропорции не можеш да ме убедиш ,че имаш "супер оформено тяло " по-скоро си слабичък и имаш повечко релеф ,но едва ли имаш добре оформени и големи мускулни групи. @ANGELIZER при стабилно ядене ... (което е доста трудно найстина ) е възможно да не се взимат добавки ,но се съмнявам ,че приемаш необходимото количество протейн с храната си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 towa ne e wqrno spored men i moite nabliudeniq wurhu sebe si!!!prosto trqbwa powe4ko wreme , uporitost i postoqnstwo i ot4asti - gen btw.dori ne mi se e nalagalo da piq protein ps. sorry za latinicata-imam problem <{POST_SNAPBACK}> Човек без хапване ако ще и всички преотеини на света да изпиеш не можеш да качиш нищо. Иска се ядене и то каквото трябва. ShitHappen го е написал много точно. Можеш да си набавяш протеина от храната обаче ще трябва да хвърляш по едно 10лв на ден за ядене да не е и повече. Затова хората пият и протеини, но пак казвам само протеини без ядене нищо няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ShitHappen Публикувано на , 18:20 PM @ANGELIZER при стабилно ядене ... (което е доста трудно найстина ) е възможно да не се взимат добавки ,но се съмнявам ,че приемаш необходимото количество протейн с храната си moje bi ne priemam nujnoto kolichestwo protein,no shtom rezultatut e nalice ,towa ne mi e i neobhodimo oshte powe4e ,4e predi nqkolko godini bqh na kilogramite na SnaKeTo ,a sum s 6 santimetra po-wisok ot nego ! sega sum s 15 kg po-tejuk i ne mi se iska da stawam powe4e ot 85kg!!! p.s. ne znam dali ste probwali vitaminite na Nutrim-Vitamax skoro gi pusnaha mislq - qko kurtqt,i w cena ,i w ka4estwo!otstraneni sa vitaminite,koito se natrupwat w organizma,kato po tozi nachin ne e nujno da se prawi po4iwka na kurs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ANGELIZER дай малко повече инфо за тея витамини имат ли някакъв ефект, че аз съ мъча сега с Centrum ама трябва да се прекъсват Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ^Virgo^ Публикувано на , 18:33 PM Човек без хапване ако ще и всички преотеини на света да изпиеш не можеш да качиш нищо. Иска се ядене и то каквото трябва. ShitHappen го е написал много точно. Можеш да си набавяш протеина от храната обаче ще трябва да хвърляш по едно 10лв на ден за ядене да не е и повече. Затова хората пият и протеини, но пак казвам само протеини без ядене нищо няма да стане chakaite be koj e kazal,4e ne hapwam-hapwam si (,no dale4 ne sa strogite dieti ot spisaniqta)+vitamini(no ne postoqnno) i rezultat ima ,pone spored men dobur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.