Jump to content
BulForum.com

Fitness & Kultorizum

URDeaD

Recommended Posts

az ot skoro toest ot dnes pochnax da biagam.Celta mi e zashtoto iskam da stopia

mazninite po korema.Vaprosa mi e ako biagam edin mesec i v sahtoto vreme

xodia na fitnes redovno shte ima li niakav efekt shto ot po prednoto izkazvane

kato gledam mai niama da ima.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Еми значи аз вчера говорих с единия от инструкторите в перлата и той ми каза, че ако например бягаш сутрин и след това закусиш много стабилно нямало проблем.Значи всичко се свежда до това колко и какво ядеш.

Споко човече ще има и то добър ефект. Познавам хора които правят и двете и резултати има. За мазнините на корема за повече ефект слагай найлон. Също бягането ще помогне и за релефа ти като стапя и мазнините по другите части на тялото :punk Въобще БЯГАЙ ЗА ЗДРАВЕ B) А относно протеините ако искаш да взимаш недей или поне не прекалявай. Не, че са вредни ама естествения път е верния :D Всичко зависи от теб

Еми значи аз вчера говорих с единия от инструкторите в перлата и той ми каза, че ако например бягаш сутрин и след това закусиш много стабилно нямало проблем.Значи всичко се свежда до това колко и какво ядеш.

Абсолютно съм съгласен stefann храната е най-важна, а не добавките :blink:

Е те добавките също могат да се разглеждат като един вид храна.Особено протеините.

Аз сега ям по 4 пъти, като едното ядене ми е протеин и някаква храна на прах на Нутрим.Излиза много скъпо без добавките, сигурно по 10 лева на ден трябва да оставям в магазина за ядене.Не всеки може да си го позволи това нещо.

А бягането ми става мания вече, сега в момента много ми се иска да отида да потичам, обаче ще прегрея :) Фитнеса също е много гот.

Първия път като влезнах в залата се чуствах доста дискомфортно, но сега ходя с удоволствие.Ефекта е много сериозен, сигурно защото още съм в началото и мисля да продължавам :)

С горния си пост исках да кажа, че това дали ще отслабнеш или не зависи само от това колко ядеш и какво.

А наилона направо ТОПИ :)

уфффф пак тряяя да пиша! ако тичаш и искаш ДА НЕ губиш мускулна маса единствения начин е да приемаш някъв ПРОТЕИН а ти не го искаш протеина такаче забрави за бягането!!!изприказваха се доста работи за начинаещи програми и яденета повечето не са от най-верните според мен който има нужда от хелп www.bb-team.org влизате във форума и пишете във ХРАНИ и в ТРЕНИРОВКИ И УПРАЖНЕНИЯ там ще намерите каквото ви трябва потърсете има много инфо не ми се преписва всичко което там съм писъл и че бая тряяя пиша и после да споря аааа много време ще ми отнеме такаче вижте там кадето ви казах!иначе снимаха фитнес мания не само 1 път в перлата ! и аз дигам там от една година ходя в Тази зала не е лоша но има още какво да се желае като за плд. бива!

дон антоне,

пак бих поспорил с тебе, макар че не е за Ферари :)

та тичането ще сваля мускулна маса само ако мускулите са от "кух" тип. т.е. втвърдени от протеини или вода, каквито са на напредналите културисти. водата си тръгва още в началните етапи на бягането, после се махат част от протеините и след това се горят мазнините. момчето на което говорих е абсолютен начинаещ и при него мускулите не могат да се смъкнат, защото приемаме условно, че не са развили потенциала си все още, така че нямат високо протеинно съдържание и няма причина да се тегли енергия от тях. могат да се посвият, но не значително и няма да загубят от масата си, защото му казах да съчетава с посещение на фитнеса, където се прави анаеробната тренировка водеща до увеличаването на хиепртрофията им. Осъжалявам че нямам време да ти изчета постовете във въпросния сайт. но при първа възможност ще го направя. момчето се е насочило към един от най-добрите методи за изграждане на мускулатура - съчетаване на аеробна с анаеробна дейност, не му секвайте ентусиазма.

за останалите:

не говорете така за тичането все едно всички са културисти със свръхпотребление на енергия и кислород. Специално за начинаещи според мен е чудесно решение за укрепване на кръвоносната система и сърцето за да се понасят по-лесно тежките натоварвания при анаеробните тренировки.

а който е говорил за найлоните да потърси и прочете за проблемите при нарушен термобаланс и увредата на черен дроб и далак при свръх потене. да не говорим за камъните в бъбреците. найлона топи, но после кат пиеш литър вода си връщаш всичко - недоизгорените мазнини си прихващат пак водичката и пак се издуваш на неподходящите места.

а Valkyre: в крайна сметка ти си решаваш какво ще правиш. Тва си е твоето тяло и ти се грижиш за него. Ние само даваме съвети. Според мен каквото и да направиш, дори и да е грешно все ще е от полза - поне ще знаеш защо и къде се греши :)

добакви се взимат не в началото когато си начинаещ а като си в пауза и въпреки че тренираш здраво не стават нещата тогава идва времето им!а най-важнтоо наитина си е хранта тя е ОСНОВНОТО а те правилно са с хранителни ДОБАВКИ!!! такаче взимайте ги ако не вървят нещата само а иначе бягането е препоръчително ако се чисти или се орелефява!в перлата иначе няма климатик но има много вентилатори а и да ти кажа вече почна времето да застудява такаче не ти и трябва толкова много иначе можеби това е 1 недостатък на перлата иначе и без климатик не е много топло вентилаторите не са за изхвърляне все пак!:/

Hora mnogo mi e interesno da razbera dali obi4ate nqkoi pat da otidete vav fitness zalata i da razpusnete ot ejednevieto si.Az li4no go obi4am tova uprajnenie a pak i v zalata se osvobojdavam ot natrupalata se v men agresiq.

Kajete koq e zalata koqto pose6tavate,za6to to4no neq ste izbrali i malko info za neq (po jelanie),kade se namira i taka na tatak

Az li4no si hodq v club Muscle art (biv6ete rondo) i sam si mnogo dovolen ot usloviqta i obslujvaneto

Да и аз съм на същия принцип.Тренировките са станали част от моето ежедневие и са ми навик.Супер кеф ми е ,когато си направя тренировката на 100%,а и аз тренирам в Рондо.За мен тя е най-добрата зала в Пловдив по-отношение на професионални съвети.

Добре някой ще обясни ли какво трябва да се яде, кога, по колко. И за хранителните добавки ако може да каже нещо. Какво трябва да се взима от къде може да се купи колко струва и т.н. Благодаря предварително!!

Добре някой ще обясни ли какво трябва да се яде, кога, по колко. И за хранителните добавки ако може да каже нещо. Какво трябва да се взима от къде може да се купи колко струва и т.н. Благодаря предварително!!

http://www.bb-team.org/

иначе за залата найстина едва ли има някой който да отрече ,че Muscle Art е най-добрата зала,тренирал съм преди това в 2-3 други зали ,но все нещо не достигаше откакто дигам там ми е кеф на всяка тренировка ;) пък и тренирам към 2 часа ,през лятото по това време жега аз вътре до климатиците си дигам кеффф :lol:

• 4 weeks later...
http://www.bb-team.org/

иначе за залата найстина едва ли има някой който да отрече ,че Muscle Art е най-добрата зала,тренирал съм преди това в 2-3 други зали ,но все нещо не достигаше откакто дигам там ми е кеф на всяка тренировка ;) пък и тренирам към 2 часа ,през лятото по това време жега аз вътре до климатиците си дигам кеффф  :lol:

tezi koito se interesuvat ot fitnes no sa nachinaeshti da obarnat vnimanie na tozi sait se pak trqbva da se pochne ot nqkade nali

Az vdigam ot 2 godini bez hranitelni dobavki i dosta sum naprednal za tova vreme.Spored men himiqta e izlizashna do nqkude ili hranitelnite dobavki

te sa za teq koito gonqt golemi postijeniq i hodat po sustezaniq a za da imash hubavo i harmonichno tqlo bluskash chisto.Na vseki strukturata mu e razli4na toest ne ot vseki stava neshto nezavisimo kolko e seriozen.Mnogo e vajno dishaneto za da nqma problemi s surceto pri golemi natovarvaniq i pravilnoto trenirane.

Sp@rkY, и ти си изпаднал в голямата заблуда, сигурно защото не ти се дават пари за добавки.

За професионалистите са главно стероидите, добавките ги взимат всички, които искат да извлекат максимална полза от тренировките. Няма как да ти навредят, освен че ти изпразват джоба :-)

Щом си блсъкал 2 години вече, сигурно си достигнал но някакъв застой, от който няма излизане, а и си се позамазал малко. Май е време и ти да опиташ :P

Az vdigam ot 2 godini  bez hranitelni dobavki i dosta sum naprednal za tova vreme.Spored men himiqta e izlizashna do nqkude ili hranitelnite dobavki

te sa za teq koito gonqt golemi postijeniq i hodat po sustezaniq a za da imash hubavo i harmonichno tqlo bluskash chisto.Na vseki strukturata mu e razli4na toest ne ot vseki stava neshto nezavisimo kolko e seriozen.Mnogo e vajno dishaneto za da nqma problemi s surceto pri golemi natovarvaniq i pravilnoto trenirane.

Супер си мой човек :punk Аз съм с теб. За добавките си абсолютно прав, да ги взимат само тези, които искат да ходят на състезания.

@poznai-по-скоро ще се позамажеш ако ги взимаш прословутите добавки. Аз тренирам вече повече от 3 години и качвам само чиста мускулна маса. Не гоня резултатите на някой състезател :D

@poznai-по-скоро ще се позамажеш ако ги взимаш прословутите добавки. Аз тренирам вече повече от 3 години и качвам само чиста мускулна маса. Не гоня резултатите на някой състезател :D

Точно ще се замажа батка :-)

Добавките ти помагат в това да гориш подкожните мазнини, да усвояваш по-добре храната която поемаш, да те пази от разграждане на мускулна маса по време на тренировки, да ти дава сила...

poznai малко излишно е да спориш. Някой хора(не визирам мен) не случайно спряха да пишат в темата. Колкото и да им обясняваш че не вредят и е силно препоръчително след натрупване на известно количество маса да се взимат няма да те послушат.

Ай стига с тия български простотии. Нямат нито умовете, нито технологиите, нито условията да създадат един напълно добър продукт. :huh: Никога не бих си взимал БГ протеини, камоли пък разни други екстри. Не напразно са евтини :bgrin:

netrootbg, как да си замълчи човек като гледа в каква заблуда са някои хора, как да оставиш другите да им вярват? :D

Za dobavkite ne sum suglasen imashe edin pi4 s mene koito hodeshe da diga i vzimashe proteini nqkolko vida ,amino-kiselini, creatin i rukata ot 32 mu stana 35 za mesec i polovina. Posle taka se sluchi che nqmashe mnogo vreme da diga i ne beshe hodil 2 sedmici i rachuchkata pak mu otslabna na 32 za dve sedmici.

Poznavam i edin kudeto se zapisa chak v otbora na Kim v Muscle Art zalata

i vze da zima razni himii i sega vi uverqvam che ne e dobre choveka.

To si e poveche do "GEN" na nego ne mu se otdavashe toiq kultorizum. Za 4 meseca himiq porasna malko i sega ne e stupval v zala ot 3 meseca zashtoto pri malko dvijeniq i natuvarvaniq se zaduhva mnogo.Za cherniq mu drob nzm moje i veche da ne funkcionira.Poznavam i edno drugo momche koeto imashe golqmo jelanie da napravi tqlo i proteini gluposti vzimashe i ne mojeshe da porasne i ne mojeshe.Vsichko si e do Gen.

"@poznai" che ne mi se davat pari ne mi se davat, no ne e tova prechinata az da ne vzimam nishto.

@poznai: добре че сте вие да ни отварят очите. а аз пък мисля че има И добри БГ протеини. има и кофти де:sick

@sparky: ми и аз имам хиляда и една истории на хора взимали протеини и оцеляли, представяш ли си. пили са такива отровни работи и нищо им няма! а дори не са били ГЕНЕТИЧНО предразположени за вземане на протеин, само са знаели как, колко, какво и кога.

едит: пак @sparky: ми кат му е толкоз акъла. исках да кажа просто да не обобщаваш прекалено, защото не всички са толкоз малоумни, колкото приятелите ти. а и всяка крайност е вредна. дори и пълното отричане на каквито и да е добавки.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...