DarkWish Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 az hodq na fitnes ot 2 godini. i da ti kaja 4e kreatini proteini i sqkakvi podobni sustavki ne spadat kam vidovete himiq.Ako mojesh izobshto ne si zimai takiva prostotii.Po hubavo si napravi edna hubava programa za qdene i si qj dovolno i pak shte imash sujtite rezultati deto shte gi imash i s hap4eta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loko_Pd Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 ami az 4etoh dosta iz internet za hraneneto.namerih nqkolko programi za qdene i gore-dolu shvanah neshtata 4e trqbva da nablqgam na vuglehidratna hrana,problema e 4e trqbva da ka4a kum 10 kg masa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 az hodq na fitnes ot 2 godini. i da ti kaja 4e kreatini proteini i sqkakvi podobni sustavki ne spadat kam vidovete himiq.Ako mojesh izobshto ne si zimai takiva prostotii.Po hubavo si napravi edna hubava programa za qdene i si qj dovolno i pak shte imash sujtite rezultati deto shte gi imash i s hap4eta. <{POST_SNAPBACK}> напълно съм сагласен с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз пък искам точно обратното - маса си имам, ама не я ща. Кажете как да изчистя излишните меса от тялото си! Ако някой е правил диети или е взимал разни медикаменти, нека сподели. Или пък някакви специални програми за тренировка...дайте съвет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 препоръчвам ти щом си от скоро в играта да не взимаш нищо постепенно да нараства храната ти .. в смисъл да ядеш повече и по-често тренирай 1-2 месеца сякъкви мускулни групи всички упражнения който си харесаш в залата след въпросната подготовка така да се каже се допитай до инструктор за правене на програма ... колкото до протейн ,ако все пак ще си взимаш виж в musashibg.com убеснено е доста просто сичко и може да го разбереш Musashi са лидер в добавките ,но и парите които трябва да дадеш за тях не са малко .. Може да вземеш и Nutrium или пък български протейн Pro 90 или Pro Gold както казах ,обаче най-добре се допитай до професионалист <{POST_SNAPBACK}> така начи момчета там ви е грешката всеки е фен ан мусаши без да ги е опитвал тва е само заради голямата реклама митио крика и кирил вълчев не им се връзвайта на всяка дума това е просто реклама за тези пари които ще дадете за мусаши може да си вземете 2 продуакта на нутрим които за мен са много добри или 1 да кажем на универсал които са с традиции в тази област и са признати в цял свят не само заради рекламата а и тва че мусаши имали някав сертификат издаден в австралия е по простата причина че там се произвеждат другтите фирми като универсал имат в УСА което за мен е много по-важно защото там фитнеса саществува преди австралия да е била открита ахах иначе ако нямаш пари много земи си нутрим от личен опит ти го казвам съотношение цена/качество те са най ама най-добрите аз лично сам доволен от тях а и там за който искаше да сваля начи : правиш си НВД демек нисковъглехидратна диета наблегни на месото пилешко за предпочитание малко картофи малко ориз белтуци яж за закуска най-добре с тази НВД ше свалиш килограми и без добавки но ако искаш и по-бърз ефект вземи си фет бърнар или л-карнитин аз сам пил л-карнитин на нутрим и за 15дена сам свалил сигурно 4 кг с диетата и л-карнитина! а и не е скуп 60 капсули = 20лв 60 капсули стигат за 15 дена или там 2 седмици не помна точно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 breh breh razbrahte li bratq ziamte si L-karnitin4e i za 30 dni ste s 10 kila po slabi.tctctc brei do kade stignaha tehnologiite... ta sega po temata po princip dobavkite e hubavo da se zimam kato neshto dopalnitelno i ne strogo neobhodimo.istinata e v hranata.ako si hapvate zdravo po 4-5 puti na den dobavki ne vi trqbvat,osven ako ne iskate da stavate profesionalni kultoristi togava ve4e ne dobavki mi drugi neshta she vi potrqdvat ma tva e druga tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 така начи момчета там ви е грешката всеки е фен ан мусаши без да ги е опитвал тва е само заради голямата реклама митио крика и кирил вълчев не им се връзвайта на всяка дума това е просто реклама за тези пари които ще дадете за мусаши може да си вземете 2 продуакта на нутрим които за мен са много добри или 1 да кажем на универсал които са с традиции в тази област и са признати в цял свят не само заради рекламата а и тва че мусаши имали някав сертификат издаден в австралия е по простата причина че там се произвеждат другтите фирми като универсал имат в УСА което за мен е много по-важно защото там фитнеса саществува преди австралия да е била открита ахахиначе ако нямаш пари много земи си нутрим от личен опит ти го казвам съотношение цена/качество те са най ама най-добрите аз лично сам доволен от тях а и там за който искаше да сваля начи : правиш си НВД демек нисковъглехидратна диета наблегни на месото пилешко за предпочитание малко картофи малко ориз белтуци яж за закуска най-добре с тази НВД ше свалиш килограми и без добавки но ако искаш и по-бърз ефект вземи си фет бърнар или л-карнитин аз сам пил л-карнитин на нутрим и за 15дена сам свалил сигурно 4 кг с диетата и л-карнитина! а и не е скуп 60 капсули = 20лв 60 капсули стигат за 15 дена или там 2 седмици не помна точно! <{POST_SNAPBACK}> пич не че нещо но аз пия мусаши по точно продукта Shin Ho който е обогатен с Amino Acides меко казано съм доволен от него ,а колкото до това къде съществува фитнес-а и от кога не мисля че има толкова значение ... да ми кажеш само защо културистите (професионалистите ) българи пият български съровачен протейн !? та в УСА-та ти има от много по-рано протеини нали !? + това съм уточнил ,че цената на Musashi е висока нали ? и да те питам от кога дигаш и какво си направил за това време ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 breh breh razbrahte li bratq ziamte si L-karnitin4e i za 30 dni ste s 10 kila po slabi.tctctc brei do kade stignaha tehnologiite...ta sega po temata po princip dobavkite e hubavo da se zimam kato neshto dopalnitelno i ne strogo neobhodimo.istinata e v hranata.ako si hapvate zdravo po 4-5 puti na den dobavki ne vi trqbvat,osven ako ne iskate da stavate profesionalni kultoristi togava ve4e ne dobavki mi drugi neshta she vi potrqdvat ma tva e druga tema. <{POST_SNAPBACK}> з-ман мисля че ти точно най-много трябва да ми вярваш но твоя си работа не ми пука който иска да вярва който иска да не вярва относно мусаши вижте ся то тва си е мое мнение че са само реклама много ясно че има и доволни хора много ясно че има и такива на които им действа супер радвам се за тях но моя личен избор не е мусаши и аз просто го споделих с вас ся на който му харесва и му действа добре може само да се радва за себе си но за мен мусаши до голяма степен са само реклама!фенвете на мусаши не се обиждайте хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 з-ман мисля че ти точно най-много трябва да ми вярваш но твоя си работа не ми пука който иска да вярва който иска да не вярва относно мусаши вижтеся то тва си е мое мнение че са само реклама много ясно че има и доволни хора много ясно че има и такива на които им действа супер радвам се за тях но моя личен избор не е мусаши и аз просто го споделих с вас ся на който му харесва и му действа добре може само да се радва за себе си но за мен мусаши до голяма степен са само реклама!фенвете на мусаши не се обиждайте хахаха <{POST_SNAPBACK}> не ми отговори на въпросите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Musashi и MLO са си марка още преди някой да е тръгнал да им прави реклама в България. Относно българските хранителни добавки.., не съм толкова глупав, че да се впусна в евтините изпълнения на българите и да се тровя с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 извинявам се че првая нов пост но просто ще стане много дълго ще цитирам 1 усер на един друг форум който мисля че е доста наясно с нещата надявам се че тои няма нищо против за цитата ! мерси за инфото което той предоставя!!!: Ще дам само един пример: Да вземем продукта: Цитат: GROWLING DOG - REX - 5-те НАЙ-ДОБРИ СЪСТАВКИ В ЕДНО Ако това заглавие не е реклама...е извинявай !!! На базата на какво казват че е номер 1 ?! Цитат: СЪДЪРЖАНИЕ: в доза: 8 g Micronised Creatine, 5 g L-Glutamine, 3 g BCAA's, 3 g Taurine, 1 g HMB, Glucose, Dextrose, цитрусов, тропически или малинов вкус ДОЗИРОВКА: 65 g (5 с.л. с връх) от продукта разбъркани в 350 ml студена вода веднага след тренировка. Използването на този продукт след зареждащ цикъл с креатин може да бъде непрекъснато за 8-10 месеца. РАЗФАСОВКА: 1 kg = 15,4 дози; 1 доза = 65 g (5 с.л. с връх) - 96 лв Струва 96лв !!! А е само 15 дози !!! => 1 доза = 6лв !!!!!!!!! На мен на ден всички суплементи са ми около 3-4 лв а те искат да дам 6лв за някакъв пикоч !!! Ще се обоснова ! Какво има в него ? 8 gr Creatine - ЗА КАКВО СА МИ 8 като ОРГАНИЗМА ПРИЕМА по 3-4 ?!? 5gr glutamine ( 100gr струват 15lv) +още малко ненужни боклуци остатък-въглехидрати по техните думи "specialni" значи аз давам по 6лв за едно доза гейнер ....e*i mu maikata ?! За сравнение взимам един също доста скъп гейнер на Юнивърсъл Струва 40лв, НО вижте какво има в него ! 1. Pylen kompleks ot vitamini i minerali 2. Aminokiselini 3. Bioaktivatori 4. Anabolizatori 5. Metabolizatori 6. Vanadyl sulfat 7. Kalcii 8. Energitici 9. Sterol complex Eto kakvo ima v nego : Tova e dadeno za 5 lyjici edna doza no predpolagam che e obyrkano i che 1 lyji4ka e edna doza taka che smqtaite gramaja razdelen na 5 Izliza che v edin Container ima 50 lyjici No eto i obqsnenieto : NOTE: The above supplement facts are for the Get Big Quick formula, which includes mixing the powder with honey, milk, malted milk powder, low fat ice cream, bananas, berries, and raw eggs. znachi tova e samo za nqkakva "Stani-Golqm-byrzo" formula taka che inache se pie kato normalen gainer. Serving Size: 5 Scoops Servings Per Container: 10 Amount Per Serving: Calories: 842 Calories from Fat: 27 Total Fat: 3 g Saturated Fat: 1 g Cholesterol: 42 mg Sodium: 142 mg Potassium: 125 mg Total Carbohydrates: 171 g Dietary Fiber: 4 g Sugars: 72 g Protein: 35 g Vitamin A: 100% Vitamin D: 50% Vitamin B1: 100% Vitamin B2: 100% Vitamin B6: 100% Vitamin C: 100% Niacin: 75% Folic Acid: 100% Vitamin E: 50% Zinc: 100% Calcium: 20% Magnesium: 20% Copper: 100% Phosphorus: 17.5% Selenium: ** Potassium: ** Molybdenum: ** TYPICAL AMINO ACID PROFILE: ADVANCED-FORMULA SUPER PROTEIN EX: L-Arginine: 1496 mg L-Alanine: 1256 mg L-Leucine (BCAA): 2891 mg L-Isoleucine (BCAA): 1953 mg L-Valine (BCAA): 2145 mg L-Lysine: 2553 mg L-Glycine: 947 mg L-Cystine: 309 mg L-Serine: 2045 mg L-Phenylalanine: 1722 mg L-Methionine: 996 mg L-Tryptophan: 438 mg L-Aspartic Acid: 2605 mg L-Threonine: 1581 mg L-Histidine: 958 mg L-Proline: 3103 mg L-Tyrosine: 1799 mg L-Glutamic Acid: 6251 mg ANABOLIC GAINING AGENTS: Colostrum IGF: 750 mg Campesterol: 512 mcg Arginine Pyroglutamate: 2000 mg Dibencozide: 10 mg L-Carnosine: 75 mg Chromium (GTF): 50 mcg Ferulic Acid: 250 mg Vanadyl Sulfate: 70 mcg PABA: 400 mg Fucosterol: 1161 mcg Beta-Sitosterol: 292 mg Octacosanol: 127 mg Boron: 5000 mcg Inosine (HXR): 100 mg Stigmasterol: 292 mcg METABOLIC OPTIMIZERS AND PERFORMANCE FACTORS: Papain: 50 mg Avena Sativa 1x: 50 mg Gamma Oryzanol: 50 mg Cytochrome C: 100 mg Smilax Aristolochiaefolia: 100 mg Bromelain: 40 mg Goldenseal: 50 mg Ginseng: 200 mg Smilogenin: 50 mg Pyridoxine-a Ketogluterate: 100 mg LIPOTROPICS AND ERGOGENICS: Choline Complex: 10 mg Oleic Acid: 175 mg Linoleic Acid: 200 mg L-Carnitine Complex: 100 mg Inositol: 400 mg Stearic Acid: 200 mg Other ingredients: ProtoCarb Plus (Universal's High Performance Carbohydrate Complex - consisting of a scientific blend of high energy glucose polymers, maltodextrin (long-chained complex carbohydrates), pure crystalline fructose, and dextrose), Super Protein EX (Universal's Superior Protein Blend - consisting of the highest biological value peptide-bonded casein, pharmaceutical grade pancreatic digest of whey protein (lactalbumin), and egg white (albumin) protein - with naturally occurring branched-chain amino acids L-Leucine, L-Isoleucine, and L-Valine, AGC (Universal's proprietary Anabolic Growth Complex - consisting of Anabolic Gaining Agents, Metabolic Optimizers, and Performance Factors), Advanced Vitamin/Mineral Complex, Medium Chain Triglycerides, Lipotropics and Natural Flavors. Вие лично кой продукт бихте избрали като имате предвид че РЕКС е 2 пъти по-скъп ?!?! още 1 пат благодаря на човека предоставил тази информация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 не ,че нещо ама ти праиш ли разлика между Gainer и протейн ?! защото аз за протеини говорих Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 не ,че нещо ама ти праиш ли разлика между Gainer и протейн ?! защото аз за протеини говорих <{POST_SNAPBACK}> ммм да ве правя си разлика аз просто ти сравнявам 2 продукта на фирмите за да покажа за6то за мен универсал са по-добри но 6том на теб мусаши си ти харесват и ти влияята отлично не ги спирай ако и на мен ми подействат така ще сам много радостен но не знам лично предпочитам да не е мусаши освен ако не е фет бурнар защото на мусаши всеки ги хвали ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 ммм да ве правя си разлика аз просто ти сравнявам 2 продукта на фирмите за да покажа за6то за мен универсал са по-добри но 6том на теб мусаши си ти харесват и ти влияята отлично не ги спирай ако и на мен ми подействат така ще сам много радостен но не знам лично предпочитам да не е мусаши освен ако не е фет бурнар защото на мусаши всеки ги хвали ! <{POST_SNAPBACK}> пирам до тук повече няма да споря Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 пирам до тук повече няма да споря <{POST_SNAPBACK}> аз не сам спорил просто обменяхме опит и мнениея и знания напално уважавам избора ти все пак всеки си има право на такув приятно ми беше да обменим опит и успех все едно се сбогувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 аз не сам спорил просто обменяхме опит и мнениея и знания напално уважавам избора ти все пак всеки си има право на такув приятно ми беше да обменим опит и успех все едно се сбогувам <{POST_SNAPBACK}> btw ти къде дигаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 ммм да ве правя си разлика аз просто ти сравнявам 2 продукта на фирмите за да покажа за6то за мен универсал са по-добри но 6том на теб мусаши си ти харесват и ти влияята отлично не ги спирай ако и на мен ми подействат така ще сам много радостен но не знам лично предпочитам да не е мусаши освен ако не е фет бурнар защото на мусаши всеки ги хвали ! <{POST_SNAPBACK}> a togava zashto sravnqvash dva razli4ni po tip produkta? musashi ne sa samo reklama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 просто ви показвам каква е разликата между прехваления кролинг дог на мусаши и един напално обикновен гаинер на универсал ся като универсал нямат кролниг дог кво да нарпавя сравнявам го с нещо сходно просто вижте колко вида продукти съдържа едното и колко другото и при положение че едното е 2 пъти по-скъпо от другото кое наистина ще вземете вие ? ето ви малко инфо иначе за мусаши кви са що са и за какво ги имат по света : http://forum.bodybuilding.com/showthread.p...ghlight=optimum http://forum.bodybuilding.com/showthread.p...ghlight=Musashi http://forum.bodybuilding.com/showthread.p...ghlight=Musashi ето какво пишат мусаши за продукта си кролинг дог : Ако търсите най-доброто за възстановяване и удебеляване на мускулните си влакна, не жалете парите си и вземете този продукт е тва ако не е реклама заради изречения като тези според мен мусаши имат толкожа фенове но нека не спорим всеки си има мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 taka parvo produkta na universal e gainer,a tozi na musashi e nkqav kombiniran.ima ot vsi4ko po4ti.ne e savsem pravilna sapostvakta im. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 начи продукта на мусаши няма нищо общо с другия на универсал но аз ги сравнявам само като цена и съставки иначе са различни продукти но пак става сравнението като цяло !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз пък искам точно обратното - маса си имам, ама не я ща. Кажете как да изчистя излишните меса от тялото си! Ако някой е правил диети или е взимал разни медикаменти, нека сподели. Или пък някакви специални програми за тренировка...дайте съвет! <{POST_SNAPBACK}> mnogo pak e prosto kato idesh v zalata nqma da napavash s mnogo kilogrami mi shte si zemesh vuzmojno nai malkoto i shte pravish po pove4ko seriiki s pove4e povtoreniq i she vidish kak shte ti se iz4isti masata i shte dobiesh relef Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 mnogo pak e prosto kato idesh v zalata nqma da napavash s mnogo kilogrami mi shte si zemesh vuzmojno nai malkoto i shte pravish po pove4ko seriiki s pove4e povtoreniq i she vidish kak shte ti se iz4isti masata i shte dobiesh relef <{POST_SNAPBACK}> ммм ще ме извиняваш ма без диета правилно хранене както искаш го наречи нищо не става !!!секи трябва да го знае тва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 da taka e bes dieta nito ne stava ili 6te se osvinite kat qdete si4ko ili nqma da ima efect ako qdete po 2-3 pati na den. za is4istvane nai dobroto i eftino be6e efedrin na zaredi olimpiadata v garciq ve4e nemoje da se nameri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 da taka e bes dieta nito ne stava ili 6te se osvinite kat qdete si4ko ili nqma da ima efect ako qdete po 2-3 pati na den. <{POST_SNAPBACK}> тук не си прав има хора който ядат така и не качват килограми мазнина а мускулна маса .. зависи от ген-а аз специално ям 4-5 пъти дневно сега през лятото и ям сичко като избягвам сладкото и гледам повечко месо ( пилешко ) да има ,но аз тренирам маса де за релеф найстина без диета няма да стане почти нищо ... Zerghathul правиш ли разлика между маса и мазнина ?! защото на света поне аз незнам билдър който иска да изчисти мускулната си маса !? ако искаш да махнеш излишни килограми (мазнини) тръгваш да тичаш с наилони на проблемните места и анцуци якита и т.н. трябва да се потиш възможно най-много . Сутрин яж плодове каквито се сетиш на обед яж някакво месо и 2-3 белтъка ( за да имаш енергия и месото препоръчвам ти пилешко ) вечер салата .. примерно шопска но без сирене или кашкавал .. ( тоест само домати и краставици то май не стана много шопска ама караи ) а и сутрин ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на гладно може да пиеш прясно мляко ,иначе за препарат .. L-carnetine или някъкав Fat Burner ,но без тичане едва ли ще се отървеш от килограмите за някоя друга диета може да видиш този адрес : тук това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 знаете ли какво независимо в какъв период сте за закуска е иделано да хапнете малко овесени ядки за закуска става оше месо пилешко е иделано и белтуци или само белтуци или 5 белтука 1 жълтък вие избирате но да няма много жълтъци!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.