DJ Mighty K Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Пичове много се извинявам ама до сга четох четох четох и не ми стигнаха нервите да изчета всичките 19 страници.... Дълго се чудих да оставям ли мнение тука или не щото верно много се е говорило и аз само ще се повтарям... По моя въпрос срещнах почти сащото по назад ама като съм тръгнал..... ЗНачи... имам голямо желание да направя тяло... не искам като културист да съм но просто едно добре уформено тяло с добър релеф и предимно искам рамене и гръб... Иначе като се погледна в огледалото 55-60 кила мокар... доста слабичък и 175 сантиметра висок... можете ли да ме светнете как за 2-3 месеца без всекидневно ходене във фитнеса мога да си уформя горе долу тялото като бих взимал всякакви протеини и аминокиселини които не ми биха скапали здравето а пък би дали добър ефект... Бих отделил към 2 пъти седмично да ходя във фитнеса и също и домашни тренировки по честичко ... може и повече време да отделя ама да знам че ще има ефект щото направо съм се отчаял ! Sorry още веднъж че се повтарям ама изобщо не ги разбирам а това верно фитнеса иска мноооого четене.... мерси предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 Az ti predlagam da idesh v Rondoto ili niakoia druga zala i da se konsultirash s instruktor. Ina4e bih ti prepora4al da si hodish 3 puti na fitnes v sedmicata. Burzo shte ka4ish masa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 мм... за колко горе долу време ще кача ако хода 3 пъти в седмицата... и ако отида да се консултирам кво .. направо да кажа как става.. или там за консултация кво се плаща.. изобщо как се пруцедира Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 Ako se hranish kakto triabva , vzimash nujnite dobavki ,trenirash --- 10 kila za 2 meseca spokoino mojesh da gi postignesh. Kato otidesh primerno v rondo se svurzvash s instruktora i mu kazvash 4e ti triabva sistena za trenirovka i hranene. Kazvash mu 4e si na4inaesht i 4e mojesh da idvash 3 puti v sedmicata. Tezi dvete sistemi struvat 10 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Супер мерси много !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 DJ Mighty K ako shte pravish masa si zemi protein PRO 90 ako shte chistish ti trqbva bqgane i L-Carnitin no e xubavo parvo malko da natrupash masa zada uformish liko i posle pochvash da chistish Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 awe pi4ove v dnite kogato ne sam na trenirovka kak da piq poddarjashtata doza creatine.koga i po kolko grama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 z-man mi ako nqma da trenirash po dobre nego pii samo zimai kato se natovarvash mnogo a inache ako piesh protreini kato netrenirash se zima samo edna dazo na den a pri trenirovki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 ne be chovek ne se razbrahme neshto.az si treniram no hoda prez den i za tva pitam v dnite kogato ne hoda kak da go piq Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 3, 2004 Author Share Posted April 3, 2004 ne be chovek ne se razbrahme neshto.az si treniram no hoda prez den i za tva pitam v dnite kogato ne hoda kak da go piq Vseki den po pet grama zaduljitelno. Dori i kogato ne si na trenirovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 aaaaaaaa hora molq vi chetete vnimatelno.pitam vi zarejdashtata doza kak da e piq v dnite kogato ne sam na trenirovka.mejdu hraneniata dobre li e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 mi to mejdu zarezda6ta i zarejda6ta ima razlika,po princip trqbva da pie6 po kolkoto si pie6 i kogato trenira6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 pii kakto kogato hodish da trenirash nai-dobre mai e predi lqgane Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 3, 2004 Author Share Posted April 3, 2004 Predi da zakusish i predi da si legnesh e hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 predi lqgane se pie Amino-to drugoto mejdu qdeneto i sled trenirovki Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 offfffffff hora neshto ne se razbirame vijte sq imam 20gr i edin cql den da gi piq.pitam kak da razdelq priemite i nai vajnoto:koga da gi piq Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 mi razdelqsh gi na 4-teri(tolkova li e trudno da se setish) piesh ednata doza sutrin,drugata na obqd, sledobed edna i vecher edna Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 mi ne e trudno da se setq shtoto ne sichki piqt creatina na 4 dozi.i za tva pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Tazi zarejdashta doza triabva da e ne pove4e ot 5 dena. Posle triaaa vseki den da vzimash po 5 grama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Tazi zarejdashta doza triabva da e ne pove4e ot 5 dena. Posle triaaa vseki den da vzimash po 5 grama mdaaaa toi e prav samo parvite 5 dena se pie po 4-pati dnevno po 5 grama sled tova na den samo po 5 grama se piat sled qdene Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 ne e nujno da deli6 na 4 moje i na 2.kolko vreme smqta6 da q pravi6 zarejda6tata??6tot ne traa da e pove4e ot 20 dena i posle prodaljava6 s maksimum 10 grama 6toto organizma po tolkova moje da priema na den. kakaf kreatin pie6??6tot do kolkoto si spomnqm bqha dva vida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 ale ve4e minaha 3 meseca i dosta se 4udih na kakva druga programa da mina ma taka i ne re6ih i zeh 4e si ostanah s sa6tata programa ma smenih nqkoi uprajneniq i porednostta na ispalnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 7, 2004 Author Share Posted April 7, 2004 Pavel , kaji na niakoi da ti napishe programa. Taka she e po-hubavo i shte ima pove4e effect Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 ee as da ne misli6 4e si praa kot mi skimne as vzaimstvam ot na edin moi priatel trenerovkata za gardi i race pak garba sam si go mislih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 mdaaaa toi e prav samo parvite 5 dena se pie po 4-pati dnevno po 5 gramasled tova na den samo po 5 grama se piat sled qdene Kak taka sled qdene navsqkade kadeto sum 4el pi6e 4e se pie PREDI qdene. Zna4i zarejda6tata 5 dni po 4 puti na den po 5 gr PREDI osnovnite hraneniq a sled tezi 5 dni po 5 gr na den kato moje6 da gi pie6 2 gr predi trenirovka i 3 sled a moje i 5-te gr sled trenirovka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.