pavel Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 aaaa nedei taka hubavo e da hodi6 1-2 pati da podarja6 ina4e 3 meseca bes da trenira6 i 6a svali6 si4ko det si ka4il as nali taka napravih minalata godina i svalih 10 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 21, 2004 Author Share Posted March 21, 2004 Pavel az she po4ivam mesec i polovina, no she si prava licevi upori , ala bala Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 A moita programa e: Gardi i Ramo Grab i Biceps Kraka i Triceps a si prava za korema kato ne sam izmoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 A moita programa e:Gardi i Ramo Grab i Biceps Kraka i Triceps a si prava za korema kato ne sam izmoren Ima li efect? Ka4vash li burzo kilogrami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Ot skoro mi e 2 sedmi4i i ne sam ustanovil o6te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 shte ima efekt no nqma da e kato na Urdead Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 6to taka v kvo otno6enie nqma da e sa6tiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Програмата на guinness мисля че е добра, особено ако раменете са му слаби. Аз от 3- 4 месеца вдигам в един ден за гърди и рамене и съм доволен от резултата, а от месец и нещо започнах да правя по 2 пъти на седмица за рамене. Програмата ми е следната: Гърди и рамене ръце (бицепс, трицепс, предмишници) гръб и рамене За крака не праявя никакви упражнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 Ave v posledno vreme gledam 4e mnogo hora koito ne sa vzimali steroidi imat strii. To zavisi i do kakuv tip ti e kojata de , ama neshto me fashta strah.Kak moje da se izbegne poiavata im ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 mi tova zavisi mnogo ot tipa na kojata ti,ako ima6 po suha koja po lesno se polu4avat i po trudno se mahat ako ti e po mazna kojata po trudno se polu4avat i po lesno se mahat.Zna4i edinstvehoto sredstvo koeto znam da ispolzvat e mas,kato oseti6 4e ti se polu4avat nqkade vzima6 da se maje6 s mas,as ne sam imal za sq takav problem no znam 4e tova pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 Biaha mi kazali ,4e krem za bremenni jeni sushto stavalo. Az se 4uda kuv e toia krem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 A moje li da mi kajeto kakvo e tva strii Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 ave neznam za toq krem ama horata koito imat (ili sa imali) znam che masta im pomaga dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 A moje li da mi kajeto kakvo e tva strii Kogato muskula raste burzo i kojata ne moje da navaksa tia se nacepva. Obrazuvat se edni kafiavi 4erti4ki - toza sa striite Maika im stara Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 Za tezi , koito iskat da ka4vat iako masa eto sistemata na hranene ---> Zakuska: 5 iaca 100gr. oveseni iadki stafidi banan 2ra zakuska Lek sandvi4 Obiad Pile ili teleshko Makaroni ili oriz bial hliab salata desert Zakuska Kiselo mliako Banan lek sandvi4 Ve4eria Pile ili Riba ili teleshko oriz ili kartofi salata plod Zakuska predi liagane Lek sadvi4 Tazi sistema mi ia napisa Orlin. Vneia oba4e ne sam vklu4il Gainerite i proteinite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Kogato muskula raste burzo i kojata ne moje da navaksa tia se nacepva. Obrazuvat se edni kafiavi 4erti4ki - toza sa striite Maika im stara Qsno razbrah i e kato napukana zemq i sedi mnogo grozno.Mai4e stava6e kato pie6 v pove4e Creati Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Zakuska:5 iaca 100gr. oveseni iadki stafidi banan 2ra zakuska Lek sandvi4 Obiad Pile ili teleshko Makaroni ili oriz bial hliab salata desert Zakuska Kiselo mliako Banan lek sandvi4 Ve4eria Pile ili Riba ili teleshko oriz ili kartofi salata plod Zakuska predi liagane Lek sadvi4 I tva moje6 li da go qde6 vseki den(normalno da ka4i6 kilogtami gore-dolo kolkoto edno prasen4e e tva qdene )spored men tva e mnogo qdene za den nqma kade da go pobere6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 Ima ima , she se tup4esh iako i tova e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Awe pichove nachi doskoro pompix taka no kato zex dasi zimam ot produktite na: Link Musashi no taikato sa mnogo visoki senite sq pia ot tezi produkti Link Nutrim i sam mnogo dovolen istinata e tam bez tezi xrani trqbva super mnogo qdene i pompene no vie si znaete uspex Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 tova beshe predelno qsno na vsichki no vse pak mersi che ni kaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 urdead ale zakuskata ne e li malko mnogo as ot 100 g qdki sutrin i pove4e nemoga,i mnogo sandvi4i to edin hlqb na den 6a otide ina4e qdeneto ne e mnogo 6tot as taka prava ma lekite zakuski sa si mi qdeniqta s isklu4enie ve4er kogato qm polovin izvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 Ave i na men mi se struva mnojko ,ama se stremia da ia izpulniavam. Skoro 4etoh 4e orehite sa bili nai-poleznite ot vsi4ki iadki. Smiatam i tiah da gi vklu4a niakude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Awe pichove naite li s kvo se xranat kultoristite a: s mnogo oriz i pileshko meso i mnogo zob i pompat kato pobesneli kucheta tva e istinata moje i nishto dane qdesh i piesh no kato imash jelanie da zaqknesh shte stane no trqbvat mnogo trenirovki mnogo povtoreniq i seria sled seria bez mnogo pochivka nai mnogo 10 sek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 tva pak kak 6a stane da zaqkne6 bes da qde6 mi otkade 6te ti idva sila da trenira6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 nqkoi polzwal li e Гейнъри na nutrim.Imat li efekt ot tqh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.