liquid Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 http://www.rottentomatoes.com/m/iron_man/news/1725305/ Изглежда обещаващ. Може да се вдигна до фламингото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Сега видях трейлъра и мога да заявя с три тропвания по масата, че това недоразумение на съвременното кино трудно ще намери конкуренция по идиотщина в близките 640 години.Боре, понякога прекаляваш в напъните да си оригинален и цветущ. Напъните понякога раждат зле миришещи неочаквани резултати ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 "Пешо, понякога* прекаляваш в напъните да си оригинален и цветущ. Напъните понякога* раждат зле миришещи неочаквани резултати ;]" Виждаш ли, сега звучи много по-реално * - да се чете "винаги" (бел. не само моя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Току що гледах филма и вече ммога да кажа че по мое мнение филма е доста добър и интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Ако някой тръгне да разправя кое как не е харесал на филма, да ползва спойлери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 sno6ti gledah filma i moga da kaja 4e e mnogo hubav i go preporu4wam na tozi koito ne go e gledal Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Да не сте гледали противните торенти, които се качват на филма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 И на мен ми хареса филмчето, свежо е и има забавни моменти. Този път съм доволен от Марвъл , че след последното недоразумение "Spiderman 3" ми паднаха в очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Има ли го в кината в Пловдив вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Филма е доста интересен и си заслужава да се гледа който го гледа няма да съжалява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Има ли го в кината в Пловдив вече? Има го вече от 1 седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 V koe kino go ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 има го дръжки, иначе е супер! За пръв път да ми хареса играта във филма, а не тъпите ефекти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 И аз това чета за филма, а гледам тука из програмите на кината и нищо не виждам от няколко дни. Дори в самото кино не знаели, явно е трудно да се чете повече от 3 думи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 sled the punisher i tova na marvel mi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Другата седмица ми казаха от Фламинго. Аз ще го гледам на кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Искам продалжение даже много е интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 понеже качеството налично тук на филма е отвратително, потърсих и в един тракер намерих R5 XviD...свали го обаче е RAR и е с парола...достигането до тази парола е меко казано отвратително...има ли начин да се заобиколи тази парола и т.н. ??? ако някой се интересува мога да му пратя филма или линк към него Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 най-вероятно е някой фейк и затова е с парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Одеве гледах филма във Фламингото и спокойно мога да кажа, че не съжалявам за 5-те лева и за времето прекарано там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Гледах го и мога да кажа, че е най-добрият филм направен по комикс на Marvel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Току що го изгледах.. нищо особено.. специално от филмите правени по марвел фантастичната четворка ми харесва най-много.. скоро ще видим и новият Хълк какво ще представлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 И аз го гледах вчера във Фламинго и определено мога да кажа, че филма си заслужаваш отсякъде. Разглобих се от кеф. Отдавна не бях гледал толкова добър филм. Препоръчвам го на всеки. @Tomahawx, очудвам се, че са ти харесали пич. Точно според мен най-слабите два филми правени по Marvel са Великолепната 4-ка и Хълк, но всеки с мнението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 @Tomahawx, очудвам се, че са ти харесали пич. Точно според мен най-слабите два филми правени по Marvel са Великолепната 4-ка и Хълк, но всеки с мнението си. Стария Хълк не ми хареса , казах само , че очаквам новия да е нещо по-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Вчера ходих да го гледам на кино-филмчето ми хареса,но не мога да разбера защо са направили Полтроу толкова незабележима ?? В друго филми просто е неотразима,а тук явно са искали да скрият красотата й. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.