Jump to content
BulForum.com

Ford Fiesta 1.6 дизел

Recommended Posts

Много ми е това, което писа, пропуснал съм да ти кажа. Продавай на парче, ще видя дали нещо ми трябва и ще пиша. Ако ти остане само тенекията ме интересува отзад коша, че на нашата е смачкан и изгнил.

Метни цена за предна и задна броня, но гледай да е прилично все пак... B)

Изтрих последните два поста и предупреждавам, че Правилата важат винаги с пълна сила за всички. Засега спестявам наказания, но следващия път няма да се повтори. Говоря предимно за този, който се обади без никакъв интерес към обявата.

----------------------------------------------------------

Гросмастърче, да си жив и здрав, но за тия пари дето поиска за тази гробница човек може да си купи кола в движение (справка едно Пежо, което се продава във Форума). Цените ти са неоправдано високи. Моите уважения, но ако бях я купил тая барака за жената (както мислех) и ми спука глава на третия ден какво щяхме да правим с теб тогава? Кажи ми откровено.

Склонен съм да закупя някои неща за Фиестата, която нарязах с флекса и направих кабрио за удоволствие, но не мисли, че паса трева и ще ми смъкваш кожата. Момчетата в Крумово имат някакви остатъци от такава и след разговора ми с тях вчера мисля да ги навестя. Ти разбира се може да ми поискаш и 400 лева за броните, няма грижи... Успех с разпродажбата. Оттук нататък комуникираме на ЛС относно подробности за части.

Изтрих последните два поста и предупреждавам, че Правилата важат винаги с пълна сила за всички. Засега спестявам наказания, но следващия път няма да се повтори. Говоря предимно за този, който се обади без никакъв интерес към обявата.

----------------------------------------------------------

Гросмастърче, да си жив и здрав, но за тия пари дето поиска за тази гробница човек може да си купи кола в движение (справка едно Пежо, което се продава във Форума). Цените ти са неоправдано високи. Моите уважения, но ако бях я купил тая барака за жената (както мислех) и ми спука глава на третия ден какво щяхме да правим с теб тогава? Кажи ми откровено.

Склонен съм да закупя някои неща за Фиестата, която нарязах с флекса и направих кабрио за удоволствие, но не мисли, че паса трева и ще ми смъкваш кожата. Момчетата в Крумово имат някакви остатъци от такава и след разговора ми с тях вчера мисля да ги навестя. Ти разбира се може да ми поискаш и 400 лева за броните, няма грижи... Успех с разпродажбата. Оттук нататък комуникираме на ЛС относно подробности за части.

Какво правим ли.... хубав въпрос, това е стара кола а не нова.... незнам какво става в двигателя... и кога ще роди, не съм врачка.

А и както знаеш, гледа се на момента и тн..... наясно си, но ако исках да е набутам на някой имах възможност, не съм такъв.

Колата имаше възможност да се закрепи, но смятам че преди всичко сме хора и винаги се поставям от другата страна.

Интересно, в Крумово нямаха такава, когато търсих радиатор, странна работа, но щом казваш ти вярвам.

Доста неща вече и без това разкарах от нея, за някой явно не са скъпи цените ми, ако са проверявали за нови или по други морги, въпрос на гледна точка ;)

Както и да е, и без това тук няма да се продаде нищо от нея, спокойно може да затвориш темата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...